Seksi lelut vaimo homoseksuaaliseen luvalla vieraissa

Jumala loi naisen herkemmäksi tunteellisemmaksi ja heikommaksi astiaksi joka ei ole huono asia vaan kaunis ja siksi Jumala ilmoittaa sanassaan miehen osan ja naisen. Jumala loi Aadamin ja rakensi Eevan Aadamin kylkiluusta ja avioliitossa mies ja vaimo tulevat jälleen yhdeksi lihaksi. Mies ja nainen täydentävät toisiaan he ovat avioliitossa yksi liha.

Miehellä on miehen osa ja naisella vaimon he ovat yksi tiimi jossa mies kantaa hänen osansa jne.. Vastuu ei kerro tasa-arvosta vaan se että ihminen saa elää sellaisena miksi on luotukkin. Koska mies on luotu voimakkaammaksi niin Jumala antoi Aadamille perheen elättämisen ja työnteon osan. Eevalle Jumala antoi lapsen synnyttämisen osan. Jeesus sanoo että vaimojen tulee saada elää miestensä rakkaudessa jolloin miehet palvelevat vaimojaan Kristuksen rakkaudella. Vaikka nainen on alamainen miehelleen ei häntä ole alistettu vaan nostettu jalustalle sillä miehen tulee rakastaa vaimoaan kaikesta sydämestä samalla lailla kuin Jeesus rakasti seurakuntaansa ollen sen palvelija.

Oikea tasa-arvo on mahdollista vain ja ainoastaan kun ihmiset elää Raamatun opetuksen mukaan sillä silloin miehellä ja naisella on ne roolit minkälaiseksi heidät on luotukkin. Nykyajan KAIKEN tasa-arvo ja suvaitsevaisuus koittaa kaikella mahdollisella tavalla tuhota Raamatun opetuksen sillä maailma on pahan vallassa.

Nykyajan tasa-arvo syrjii naista laittamalla naisen täysin samanveroiseksi kaikessa miehen rinnalle. Mies ja nainen ovat täysin yhtä arvokkaita ja rakkaita Jumalalle ja kumpikaan ei ole toista parempi mutta koska mies ja nainen ovat erinlaisia niin silloin oikeaa tasa-arvoa ei ole tehdä heistä samanlaisia.

Vaan kohdella miestä ja naista sellaisenaan miksi heidät on luotukkin naista naisena ja miestä miehenä ja se onnistuu parhaiten vain Jumalan sanan opetuksen valossa. Raamattu ei myöskään opeta moniavioisuutta vaikka Jumala salli sen vanhan liiton aikana. Uuden liiton aikana Jumala ei enään salli moniavioisuutta sillä uudessa liitossa Jumala antaa Pyhän Hengen omilleen voimaksi elää Jumalan tahdon mukaan. Uuden liiton aikaan moniavioisuus on huorin teko.

Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako. Jo maailman luomisen alusta asti on Jumala tarkoittanut miehen ja vaimon yhteen jota ei ihmisten tule erottaa.

Yksiavioisuus on ollut Jumalan tahto jo maailman luomisesta. Raamatussa Jumala ei opeta moniavioisuutta mutta vanhan testamentin aikaan monet elivät moniavioisuudessa lihansa heikkouden tähden. Se ei kuitenkaan ollut Jumalan tahto mutta Jumala salli sen koska vanhassa liitossa ihmisiltä puuttui Pyhä Henki Jumalan voimana vastustaa syntiä. Jumala oli siis armollinen niitä kohtaan jotka lihansa heikkouden tähden elivät moniavioisuudessa mutta moniavioisuus ei ollut Jumalan tahto sillä jo alussa Jumala loi miehen ja vaimon toisilleen tehden heistä yhden lihan ja tämän erottaminen on syntiä.

Mikael, tossa Raamatunlauseessahan on jo puolet totta, siis se lauseen loppuosa. Vielä kun sais sen alkuosankin enemmän totuudenmukaiseksi, niin voisi sanoa, että löytyyhän sieltä Raamatusta järkeviäkin lauseita. Hienoa Torppa, ollaan samoilla linjoilla, samasta aiheesta, siirrän julkaisun "Onnenarpa", tilalle Ostolista.

Ihmiset eivät tykkää että ojennetaan ja opetetaan silloin kun he eivät halua tehdä parannusta vääryyksistään joihin ovat mieltyneet. Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Jos minä totuutta puhun, miksi ette minua usko? Sentähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta.

Koska sinä näitä tekoja teet, niin ilmoita itsesi maailmalle. Maailma vihaa Herraa Jeesusta sillä Herra Jeesus todistaa että maailman teot ovat pahat. Jokainen joka pahaa tekee vihaa Herraa Jeesusta sillä Herra Jeesus paljastaa pahuuden. Ihmiset vihaavat Herraa Jeesusta sillä Herra Jeesus todistaa ihmisten tekojen olevan pahoja. Ihmiset vihaavat Herraa Jeesusta sillä he rakastavat pahoja tekoja himoja enemmän kuin Herraa Jeesusta eivätkä halua että heitä nuhdeltaisiin pahoista teoista joista he eivät halua tehdä parannusta.

Herra Jeesus todistaa maailmalle synnin ja siksi maailma vihaa Herraa Jeesusta sillä maailma rakastaa syntiä. Raamatun pitäisi opettaa enemmän yksityiskohtaisesti seksistä. Tähän taas voi päästä sillä, että toista kosketaan hellyydellä ja seksissä pidättäydytään orgasmilta, sillä orgasmien saaminen saman kumppanin kanssa useita kertoja synnyttää kyllästymistä, joka taas lisää himoa tehdä "huorin" eli olla muiden kanssa.

Tämä on muuten ihan tieteellinen fakta. Miehen dopamiinijärjestelmän kestää 2 viikkoa "normalisoitua" orgasmin jälkeen. Ihmisen seksuaalisuus ja seksi on kaunis lahja miehelle ja naiselle. Seksin harjoittamisessa on muutamia yleviä ja kauniita päämääriä, jotka ovat:. Lapsen syntyminen kahden ihmisen kauniin ja syvällisen rakkauden hedelmänä on todella fantastisen ihana asia.

Samoin seksin tuottama mielihyvä miehelle ja naiselle on todella tärkeä ja tavoiteltava asia. Seksin kautta saatava läheisyys ja hellyys on mitä kaunein hetki ihmisen elämässä. Seksi on todellakin fantastisen upea ja kaunis lahja miehelle ja naiselle. Raamattu kertoo Jumalan luoneen miehen ja naisen sekä antaneen heille seksuaalisuuden lahjan suvun lisääntymiseen sekä seksuaalisen mielihyvän kokemiseksi. Seksi on siis Jumalan lahja ihmiselle!

Terveen ja kypsän seksielämän salaisuuden avaimet ovat Jumalalla. Raamatussa Jumala kertoo miten ihminen voi saavuttaa terveen ja kypsän sekä onnellisen seksielämän. Jumala sääti seksielämän miehen ja naisen välille pysyvään parisuhteeseen, eli avioliittoon; 1Kor 7: Vain toisiinsa sitoutuneet aviopuolisot kykenevät saavuttamaan terveen ja kypsän seksielämän.

Koska Jumala on säätänyt seksin avioliittoon, silloin vain siellä voidaan kokea tervettä ja kypsää seksielämää, joka antaa molemmille kokemuksen seksuaalisesta tyydytyksestä; Snl 5: Monilla naisilla ja miehillä on paljon ongelmia seksielämässään. Syitä on monia, mutta otan tähän esille mielestäni eräät keskeisimmät syyt. Avioliiton seksielämä menee piloille sen takia, jos toinen tai molemmat ovat himon vankeina. Tämä tarkoittaa sitä, että himon vallassa oleva haluaa vain tyydytystä itselleen, eikä siten kykene tyydyttämään aviopuolisoaan.

Himo on itsekästä ja sen vallassa oleva ei kykene huomiomaan aviopuolisoaan, vaan oman itsekkään seksihimonsa kautta hän toimii sillä tavalla, että hänen aviopuolisonsa jää ilman seksuaalista mielihyvän tunnetta myös orgasmin. Himo on aina itsekästä eikä sen vallassa oleva voi itse kokea tyydyttävää seksielämää eikä hän voi myöskään tuottaa puolisolleen tyydyttävää seksielämää. Onnistunut seksielämä vaati molempien panoksen, sillä seksielämä ei ole "soololaji", vaan kahdenkeskisen avioliitossa mies ja nainen tiimin yhteistyön tulos.

Himon vallassa oleva aviomies ajaa usein oman puolisonsa hakemaan seksiseuraa vieraasta sängystä. Usein käy myös niin, että jos mies on himon vallassa, ei hän saa kuitenkaan tyydytystä himoillensa ja hän hakeutuu siksi vieraaseen sänkyyn.

Myös vaimo voi olla himon vanki ja näin hän myös useassa tapauksessa hakeutuu vieraaseen sänkyyn. Himo on siis asia, josta ihmisen olisi hyvä luopua ja sen sijasta voi aloittaa terveen nautinnon harjoittamista oman puolison kanssa. Itsekkyys ja toisen huomiotta jättäminen. Toisen huomiotta jättäminen tuo paljon vaikeuksia seksielämään. Naiset ovat usein hyvin tunteellisia ja jos heitä kohtelee kaltoin arjessa, niin se heijastuu heidän seksielämäänsä. Huonosti ja kaltoin kohdeltu nainen ei kykene saamaan seksuaalista tyydytystä puolisonsa kanssa sen tähden jos puoliso kohtelee vaimoa arjessa huonosti.

Moni mies ei ymmärrä sitä millä lailla nainen on rakennettu. Nainen on romanttisen tunteellinen ihminen, jonka tunneakku täyttyy kahdella tavalla:. Jos kohtelet huonosti ja kaltoin vaimoasi niin on varmaa, että vaimon seksielämä aviomiehen kanssa on huonoa ja kurjaa. Tällaisessa tilanteessa käy usein siten, että vaimo hakeutuu vieraaseen sänkyyn. Sama toimii myös toisin päin, eli jos miestä kohdellaan huonosti ja kaltoin avioliitossa.

Siksi on tärkeää, että opettelemme kunnioittamaan ja arvostamaan aviopuolisoamme. Naisen seksuaalisuus virittyy arjen pienistä asioista. Jos aviomies laiskottelee kotona ja antaa vaimon raataa yksinänsä on se varma keino sammuttaa vaimon seksielämä. Moni mies ei ymmärrä naisen sisäistä rakennetta ja sen tähden monissa parisuhteessa on ongelmia.

Miehen seksuaalisuus ei tarvitse sen erikoisempaa virikettä kuin paljas pinta ja hän on heti valmis. Nainen ei useinkaan syty toisen alastomuudesta, vaan hellyydestä, kosketuksista ja jos arjen asioissa mies kantaa oman vastuunsa niin naisen seksielämä onnistuu varmasti.

Jumala loi seksin miehen ja naisen välille. Samoin Jumala loi miehelle ja naiselle sukupuolielimet, joiden avulla voidaan jatkaa sukua sekä kokea seksuaalista mielihyvää aina orgasmiin asti. Terve ja kypsä sekä tyydytystä tuova seksielämä on sellaista, jossa molemmat aviopuolisot antavat itsensä puolisolleen ja ovat valmiita kummatkin tuottamaan toiselle seksuaalista hyvänolontunnetta. Koska Jumala on luonut seksin, niin siksi vain seuraamalla Hänen ohjeitaan ihminen voi kokea ja elää todeksi terveen ja kypsän seksielämän.

Ainoa mahdollisuus kokea tyydytystä tuovaa seksuaalista mielihyvää on toimia siten kuin on Jumalan tahto! Ihminen voi kokea jonkin asteista mielihyvää itsekkäällä himoja seuraavalla seksielämällä, mutta kumppanilleen ei hän kykene tuottamaan mielihyvää.

Itsekäs ja omia himoja toteuttava ihminen ei myöskään saa kokea seksielämän rikkautta, jonka Jumala on ihmiselle luonut.

Jumala loi seksielämään ulottuvuuden, jossa molemmat saavat tyydytystä ja tyydytyksen ja he molemmat myös saavat nautintoa siitä kun toinen saa nautintoa ja hyvää oloa. Itsekäs ihminen ei saa kokea tätä syvällistä nautintoa, koska hän itsekkyydellään estää toisen nautinnon kokemisen ja myös omalla itsekkyydellään estää itseltään sen syvällisen kokemuksen jossa saisi nähdä avioparin tyydytyksen.

Jos luopuu omista itsekkäistä himoista ja opettelee huomioimaan puolisoaan seksielämän alueella, niin seksielämän laatu paranee todella paljon! Terve nautinto on siis sellaista, jossa saat nauttia seksuaalisesti aviopuolisostasi sekä huomioida puolisosi seksuaalisista tarpeista.

Seksuaalinen himo on sellaista, joka pakottaa ihmisen itsekkääseen seksiin, jossa ei kyetä ottamaan huomioon seksikumppania. Himo on myös sellaista, joka kasvaa ja ei tyydy kumppaninsa tarjoamaan rakkauteen, vaan himo ajaa ihmisen vieraaseen sänkyyn ja moniin eri seksisuhteisiin. Himo on myös itsekkyyttä ja kyvyttömyyttä huomioida toisen seksuaalisia tarpeita. Terve nautinto on seksuaalista halua, jossa ihminen haluaa toista ja kykenee huomioimaan toisen seksuaaliset tarpeet.

Tällainen käyttäytyminen on Jumala luomaa ja tarkoittamaa seksielämää aviopuolisoiden välille. Ainakin miehen kohdalla orgasmi ja ejakulaatio johtaa itsekkyyteen ja tyytymättömyyteen. Siksi ainakin miehen tulisi pidättäytyä orgasmeista yhdynnässä ja säästää ne esim. Noin voi olla jos asiaa ajattelee vain maailmallisten himojen mukaan eikä Jumalan tahdon mukaisen parisuhteen joka perustuu puolison rakastamiseen ja välittämiseen.

Jumalaton tiede-maailma ei tunne rakkautta vaan se tarkastelee asiaa eläimellisestä näkökulmasta jossa ihminen on yksi eläin joka vain noudattaa eläimellisia himojaan. Näin hän toimi myös Edenissä missä eksytti ihmisen syntiin. Raamattu kertoo että saatana on vanginnut kaikki ihmiset jotka eivät usko Herraan Jeesukseen synnin orjuuteen jossa hän vaikuttaa ihmisissä tahtoaan 2. Tämä näkyy nyt myös jumalattomien tiedeihmisten kirjoituksissa. Jumalan sana ilmoittaa ettei ihmistä luotu eläimeksi vaan Jumalan kuvaksi.

Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi tarkoittaa sitä että ihmisen ajatusten ja tekojen tulisi olla samanlaisia kuin Jumalan ajatukset ja teot. Kun tiede sanoo ihmisen olevan eläin se valheen kautta koittaa eksyttää ihmisiä pois siitä asemasta johon ihminen oikeasti aluperin luotiin eli Jumalan kuvaksi. Tieteen aivopesu että ihminen olisi eläin on oikeasti saatanan kavalaa eksytystä ja valhetta jolla se koittaa murentaa ja tuhota ihmisten arvomaailman ja moraalin täysin irti siitä mitä Raamattu Jumalan sana opettaa.

Tämä siksi että saatana haluaa tehdä totuudesta valheen ja valheesta totuuden. Kun ihminen luulee olevansa vain eläin niin hän hyväksyy itselleen eläimellisen elämän joka on saatanan tahto sillä silloin ihminen elää täysin synnissä ja tottelemattomuudessa toteuttaen saatanan tahtoa juuri niin kuin 2. Pääsyy siihen on se että lestadiolaisuus on pääosin uskonnollinen herätysliike, jonka jäsenistä suurin osa on uudestisyntymättömiä uskonnollisia ihmisiä.

Kaikki lestadiolaiset eivät ole pedofiilejä, vaikka liikkeen sisällä pedofilia on laaja-alainen ongelma. On väärin yleistää kaikkien lestadiolaisten olevan pedofiilejä.

Pedofiliaa esiintyy myös muissa uskonnollisissa liikkeissä kuin katolisuudessa ja lestadiolaisuudessa. Lestadiolaisuudessa on korkeaa moraalista oikeaa opetusta, mutta siitä huolimatta sen keskuudessa on laaja-alaista lasten seksuaalista hyväksikäyttämistä. Tämä johtuu juuri siitä että liikkeen jäsenistä valtaosa on pelastumattomia uskonnollisia ja sielullisia ihmisiä, jotka ovat syntiensä orjia. Heillä ei ole voimaa Pyhä Henki vastustaa syntiä eikä elää korkean moraalin mukaisesti.

Olen huomannut sen että monissa uskonnollisissa liikkeissä on vakavia seksisyntejä, joissa on korkean moraalin seksiopetus. Tämä johtuu siitä, että ihminen jolla ei ole todellista uskon yhteyttä Herran Jeesuksen kanssa joutuu ristiriitaan sydämessä vaikuttavan synnin kanssa sekä korkean moraalin opetuksen kanssa. Koska hänellä ei ole Jumalan voimaa vastustaa syntiä, niin hän ajautuu himojensa orjaksi.

Silloin kun sinulla ei ole voimaa vastustaa synnin himoja ja sinulle opetetaan korkeasta seksuaalimoraalista, niin monessa tapauksessa käy siten, että ihminen ajautuu vääristyneen seksuaalisuuden valtaan. Koska hänellä ei ole voimaa elää korkean moraalin mukaisesti, niin hän päästää sydämessään jäytävät himot valloilleen, joiden seurauksena hänen sydämessään seksuaalisuus vääristyy täysin ja voi johtaa pedofilian kaltaiseen toimintaan.

Usein on myös niin että uskonnollinen liike opettaa ahdasmielisesti seksuaalisuudesta vääristäen Jumalan luoman kauniin seksuaalisen lahjan miehen ja naisen välillä avioliitossa.

Jos seksistä puhutaan koko ajan negatiivisesti esimerkiksi tuomalla koko ajan esille seksisyntejä ja sitä kautta siihen liitetään kielteisyys ja negatiivisuus, niin se joidenkin kohdalla johtaa juuri seksuaalisiin vääristymiin. On ihan oikein puhua ja kertoa seksisynneistä, mutta samalla on tuotava esille että seksi miehen ja naisen välillä avioliitossa on Jumalan antama kaunis lahja. Tarinan opetus on se, että pelkkä keskittyminen negatiivisiin asioihin johtaa ihmisen usein väärille raiteille.

Kun ihmiselle kerrotaan siitä mikä on oikeaa seksuaalisuutta ja kuinka oikea seksuaalisuus on hyväksyttävää ja kaunista, niin ihminen oppii ja kykenee toteuttamaan elämässään oikeaa ja tervettä seksuaalisuutta. Uskonnollisissa liikkeissä joissa naisen asema on vääristynyt esimerkiksi siten että naisen opetetaan olevan miestä alempiarvoinen johtaa myös hyvin usein seksuaalisiin väärinkäytöksiin mm.

Naisen vääristynyt asema johtaa siihen, että nainen esineellistetään joka voi johtaa seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Kun naisella ei ole hänelle kuuluvaa arvoa, niin vääristyneen seksuaalisuuden vallassa oleva mies voi kokea naisen olevan hänelle purkautumiskanava johon mies kohdistaa seksuaalisen vääristymänsä.

Tämä voi johtaa myös pedofiliaan ja insestiin, jossa mies käyttää seksuaalisesti hyväkseen pientä avutonta tyttöä. Uskon yhteisöissä joissa ei esiinny pedofiliaa ja seksuaalista hyväksikäyttöä naisen asema on Raamatullinen, joka tarkoittaa sitä että mies ja nainen ovat samanarvoisia Jumalan edessä. Olen huomannut että seksuaalista hyväksi- ja väärinkäyttöä tapahtuu usein sellaisissa uskonnollisissa liikkeissä, jotka julistautuvat olevansa ainoa oikeaoppinen Jumalan seurakunta, sillä kaikki muut ovat heidän mielestään harhaoppisia.

Pedofiliaa ja seksuaalista väärinkäyttöä ei tapahdu sellaisissa uudestisyntyneiden uskovien yhteyksissä joissa nähdään Jumalan lapsia myös muualla kuin oman herätysliikkeen piirissä. Mikael, oliko ennen Jeesusta ihmisten mahdollisuus rakastaa Jumalaa suoraan, kun nyt Jumalan rakastaminen tapahtuu Kristuksen kautta? Eikö Jumalaa voi rakastaa suoraan enää? Rakkaus Jumalaan on se että ihminen haluaa elää Jumalaa rakastaen Hänen tahtonsa ja käskyjensä mukaan.

Vanhassa liitossa ihmiset elivät Mooseksen lain mukaan lakia täyttäen. Ihmiset eivät kuitenkaan lihansa heikkoiden tähden kyenneet elämään Jumalan tahdon mukaan ja siksi Jumala teki uuden ja paremman liiton jossa Jumala armostaan vuodattaa rakkautensa uskosta Herraan Jeesukseen ihmisen sydämeen ja tässä Jumalan rakkaudessa uskova saa voiman ja halun ja rakkauden elää ilomielin Jumalan tahdon mukaista elämää.

Uusi liitto on Jumalan armoliitto ja rakkauden osoitus ihmisiä kohtaan jossa Jumala itse vaikuttaa niissä jotka pelastusta ikävöitsevät ja nöyrtyvät sitä Jumalalta anomaan tahtomisen ja tekemisen. Ja hänen käskynsä eivät ole raskaat. Ja joka hänen käskynsä pitää, se pysyy hänessä ja hän siinä, ja siitä me tiedämme, että hän meissä pysyy, siitä Hengestä, jonka hän meille antoi. Joka uskoo minun päälleni, niinkuin Raamattu sanoo, hänen kohdustansa pitää vuotaman elämän veden virrat.

Mutta sen hän sanoi siitä hengestä, jonka niiden piti saaman, jotka uskovat hänen päällensä; sillä ei Pyhä Henki vielä silloin saapuvilla ollut, ettei Jesus ollut vielä kirkastettu. Mutta toivo ei anna häpiään tulla, että Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka meille annettu on. Sillä Jumalan armo, kaikille ihmisille terveellinen, on ilmestynyt. Joka meidät opettaa kaiken jumalattoman menon hylkäämään ja maailmalliset himot, ja tässä maailmassa siviästi ja hurskaasti ja jumalisesti elämään, Ja odottamaan autuaallista toivoa, ja suuren Jumalan ja meidän Lunastajamme Jesuksen Kristuksen ilmestystä, Joka itsensä antoi meidän edestämme, että hän meitä kaikesta vääryydestä lunastais ja itsellensä erinomaiseksi kansaksi puhdistais, ahkeraksi hyviin töihin.

Pyhän Hengen kautta Jumalan rakkaus vuodatetaan ihmisen sydämeen Jumalan armosta. Jumalan rakkaus vaikuttaa ihmisessä tahtoa ja tekemistä Jumalan tahdon mukaiseen elämään Jumalan armosta. Jumalan rakkaus vaikuttaa ihmisessä mielenmuutoksen parannukseen pahuudesta ja opettaa kaiken jumalattoman menon hylkäämään ja maailmalliset himot ja tässä maailmassa siviästi ja hurskaasti ja jumalisesti elämään.

Jumalan rakkaus Jumalan armosta vaikuttaa ihmisessä sen että ihminen haluaa ahkeroida hyviä tekoja lähimmäisten sama kuka ihminen hyväksi.

Jumalan rakkaus vaikuttaa uskovassa rakkautta lähimmäisiä kohtaan totuuden mukaan. Jumalan rakkaus muuttaa ihmisen mielenlaadun Herran Jeesuksen mielenlaadun kaltaiseksi ahkeroimaan Herran Jeesuksen tekoja lähimmäisiä kohtaan.

Usko ja uskonelämä Kristuksessa on Jumalan teko ihmisessä Jumalan armosta se ei ole ihmisen oma teko vaan Jumalan lahja. Oikea lähimmäisen rakkaus joka ei katso henkilöön on mahdollista vain Jumalan rakkaudessa.

Ihminen jolla ei ole Kristuksen Henkeä ei kykene omissa voimissaan rakastamaan kaikkia ihmisiä lähimmäisinään. Siksi oikea rakkaus ja moraali ja vanhurskas elämä on mahdollista vain ja ainoastaan Jumalan Hengessä joka saadaan uskosta Herraan Jeesukseen. Kristitty ei ole ketään parempi ihminen sillä kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia ja yhtä rakkaita Jumalalle ja Jeesus kuoli kaikkien maailman ihmisten syntien puolesta valmistaen pelastuksen jokaiselle joka pelastua Jeesuksen kautta haluaa Jumalan armosta.

Kristitty on ihminen joka on Jumalalle nöyränä ottanut vastaan tämän ilmaisen pelastuksen saatanan orjuudesta. Jeesukseen uskovasta ei tule myöskään tässä ajassa täydellistä eli synnitöntä sillä uskonelämä on kasvuprosessi jossa kasvetaan Jumalan kuvaa kohti, oppien hylkäämään syntiä Jumalan armosta. Kun Herra Jeesus palaa tämän aikakauden viimeisenä päivänä ja tempaa omansa Häntä pilviin vastaan niin silloin Hän muuttaa omansa Jumalan Pojan kuvan kaltaisiksi Jumalan kirkkauteen.

Tämä lahja on ilmainen ja jokaiselle ihmiselle tarjolla. Jokaiselle joka haluaa tästä pahanilkisestä sukupolvesta ja maailmasta pelastua oikeaan rakkauteen Jumalan lapseuteen. Sillä jokainen joka sydämestään Herran Jeesuksen nimeä avuksensa huutaa, pelastuu. Pelastus Kristuksessa Jumalan armossa vaikuttaa ihmisessä Jumalan rakkautta lähimmäisiä kohtaan ja siksi pelastunut ihminen Kristuksessa ahkeroitsee hyviä tekoja kaikkia ihmisiä kohtaan.

Jumalan palvelus on siis lähimmäisiä palvelevaa elämää Kristuksen rakkauden kautta. Jumalan palvelus EI OLE uskonnollisuutta jossa harjoitetaan uskonnollisia rituaaleja uskontoa vaan oikea Raamatun opettama Jumalan palvelus on elää ja rakastaa lähimmäisiä Kristuksen rakkauden kautta ja Kristuksen rakkaus on palvelevaa rakkautta totuuden mukaan lähimmäisten hyväksi ja avuksi.

Niin neuvon minä teitä, rakkaat veljet, Jumalan sydämellisen laupiuden kautta, että te antaisitte teidän ruumiinne eläväksi, pyhäksi ja Jumalalle otolliseksi uhriksi, joka on teidän toimellinen jumalanpalveluksenne.

Ja älkäät sovittako teitänne tämän maailman muodon jälkeen, vaan muuttakaat teitänne teidän mielenne uudistuksen kautta, että te koettelisitte, mikä Jumalan hyvä, otollinen ja täydellinen tahto olis. Niin uhratkaamme siis aina Jumalalle kiitosuhri hänen kauttansa, se on: Mutta älkäät hyvin tekemistä ja jakamista unohtako; sillä senkaltaiset uhrit kelpaavat Jumalalle.

Usko Jeesukseen vaikuttaa ihmisessä että hän antaa itsensä eläväksi uhriksi Jumalalle joka tarkoittaa että uskova ilomielin haluaa uhrata koko elämänsä Jumalan palvelemiseen jolloin tehdään hyviä tekoja ja julistetaan Jumalan ilosanomaa Pelastajasta Herrasta Jeesuksesta lähimmäisille. Jumalan palveleminen on rakkautta totuudessa lähimmäisiä sama kuka ihminen kohtaan, "sillä kaikki laki yhdessä sanassa täytetään, nimittäin: Noin ajattelee jumalaton ihminen joka ei etsi sitä mikä on Jumalan tahto.

Avioliitossa ei ole kyse mistään edistyksestä vaan siitä mikä on Jumalan tahto ihmistä kohtaan. Maailma ei halua taipua himoineen Jumalan tahtoon ja siksi se haluaa muuttaa kehittää Jumalankin tahdon erinlaiseksi mikä Jumalan ilmoitus oli. Maailma haluaa muuttaa Jumalan tahdon omien maailmallisten himojensa mukaiseksi. Siksi maailmallisissa himoissa elävät ihmiset pilkkaavat Raamatun ilmoittamaa Jumalan tahtoa.

Siksi koska Jumalan tahto ja sana osoittaa näiden ihmisten maailmalliset himot vääryydeksi joista tulisi tehdä parannus. Älkäät kellenkään velvolliset olko, vaan ainoastaan että te toinen toistanne rakastatte; sillä joka toista rakastaa, se on täyttänyt lain. Rakkaus joka tulee Jumalasta ojentautuu lähimmäistä kohtaan aina Jumalan sanan totuuden mukaan. Rakkaus joka täyttää lain ojentautuu aina Jumalan rakkauden lain kymmenen käskyn mukaan lähimmäistä kohtaan. Rakkaus lähimmäistä kohtaan joka tulee Jumalasta ei koskaan toimi Jumalan lain kymmenen käskyn vastaisesti lähimmäistä kohtaan.

Rakkaus joka tulee Jumalasta ei koskaan tee lähimmäiselle mitään pahaa. Synti tuhoaa ihmistä ja pahan tekeminen lähimmäiselle ajaa ihmisen iankaikkiseen tuskaan koska pahantekijät eivät voi periä Jumalan valtakuntaa jos eivät tee parannusta pahuuksistaan uskosta Herraan Jeesukseen.

Siksi rakkaus lähimmäiseen ei koskaan tue syntiä eli laittomuutta vaan ohjaa lähimmäistä rakkauden lain mukaiseen elämään. Rakkaus joka tulee Jumalasta ei koskaan kehoita lähimmäistä elämään tai tekemään laittomuutta 10 käskyn vastaisia tekoja koska se olisi sama asia kuin osallistua lähimmäisen tuhoamiseen. Kaikki teot lähimmäistä kohtaan jotka ovat Jumalan rakkauden lain vastaisia eivät ole rakkautta lähimmäistä kohtaan vaan pahaa himoa joka ei tule Jumalasta vaan perkeleesta joka on uskottomat vanginnut tahtoaan tekemään.

Siksi lähimmäisen rakkaus joka tulee Jumalalta ei tue laittomuutta vaan rakastaa lähimmäistä totuuden Jumalan rakkauden lain mukaan. Rakkaus joka tulee Jumalasta ei katso henkilöön vaan se rakastaa kaikkia ihmisiä Jumalan rakkaudella Jumalan totuuden ja rakkauden lain mukaan. Jumalalta tuleva lähimmäisen rakkaus ei pakoita vaan haluaa auttaa ja ohjata lähimmäistä parannukseen pimeydestä valkeuteen saatanan vallasta Jumalan tykö.

Kun ihminen rakastaa lähimmäistä Jumalan tahdon mukaan niin ihminen elää lähimmäistään kohtaan Jumalan rakkauden lain kymmenen käskyn opetuksen mukaan. Jumalan rakkauden laki kieltää tekemästä pahaa lähimmäistä kohtaan ja näitä rakkauden lain käskyjä Jumala kehoittaa noudattamaan lähimmäisiä ja itseä kohtaan.

Jumalan tahdon mukainen lähimmäisen rakkaus rakastaa lähimmäistä aina Jumalan rakkauden lain mukaan. Mitää väärää on linkkamissani islamin avioliiitto-opeissa? Et tunne islamia edes sen verran, että koraani sisältää ristiriitaisia väitteitä niinkuin raamattukin. Molempien osalta on häpeäksi poimia tarkoitushakuisesti lausumia, jotka eivät vastaa nykytodellisuutta kuin fundamentalisteille. Kristillisissä viitekehylsessä Jeesus uhrattiin perkeleelle, kaste on perkeleen manaamista pois lapsesta ja rukous on manaamista.

Minulla on valta antaa se, ja minulla on valta ottaa se jälleen; sen käskyn minä olen saanut Isältäni. Jeesus tuli armostaan ja rakkaudestaan siis itse maksamaan ihmisten synnit sillä Jumala on säätänyt että synneistä täytyy uhri maksaa. Jeesus uhrasi itsensä Jumalalle ja tämä tarkoittaa sitä että Jeesus kärsi itse kaikkien ihmisten synnin palkan eli kuoleman.

Sillä Jumala on säätänyt että synnin palkka on kuolema. Jeesus ei siis uhrannut itseään saatanalle vaan Jumalalle sillä Jumala tulee tuomitsemaan synnin palkaksi kuoleman.

Jeesuksen uhri Jumalalle tarkoittaa siis sitä että Jeesus otti kaikkien maailman ihmisten synnit päällensä ja kärsi ihmisille kuuluvan synnin palkan eli kuoleman.

Jeesus antoi siis itsensä ihmisten edestä kärsimään Jumalan säätämän rangaistuksen synnistä, sillä synneitä täytyy maksaa uhri. Mutta Jeesus uhrasi maksoi omalla kuolemallaan ihmisten syntivelat. Jos Jeesus ei olisi suorittanut tätä uhria ei olisi uhria ihmisten syntien edestä ja kaikki kuolisivat synteihinsä.

Nyt jokaisen on mahdollisuus saada osallisuus Jumalan armosta sillä Jumala armahtaa ne jotka nöyrtyvät uskomaan Hänen rakkaseen Poikaansa ja huutamaan Herraa Jeesusta avuksi. Sinun oppisi Lauri on täysin Raamatun vastaista olkiukkojen kehittelyä. Hyvää yötä Jeesus myötä kaikille! Oiva esimerkki raamatun uhrimagiasta, mikä on yksi ikivanhan maagisen ajatten osa-alue.

Lunastus synneistä muka Jumalalta? Ei vaan perkeleeltä ja niin ajatelttin vuotta sitten kristillisen magian kontekstissa. Uskontojen vetovoima perustuu tarinoihin ja parhaat tarinat perustuvat hyvän ja pahan ristiriitaan.

Kristus syntyi ihmiseksi salatakseen jumaluutensa Lusiferiltä. Kristuksen kuoltua saatana tuli vaatimaan hänen sieluaan omakseen, mutta silloin Saatanalle paljastui Kristuksen jumaluus ja viattomuus. Paholainen joutui hyvitykseksi erehdyksestään luopumaan oikeudestaan ihmisten sieluihin. Kirkkokunnat irtisanoutuivat tuosta "teoriasta". H-P Björkman, Kadonneet askeleet Origeneen mukaan lunnaat maksettiin Paholaiselle, koska syntiset ihmiset ovat hänen omaisuuttaan.

Origeneen mukaan Paholainen itse sääti lunastuksen ehdot. Hän myisi ihmiskunnan pois vain Kristuksen veren eli sielun hinnalla, sielu kun asuu veressä. Paholainen ei kuitenkaan saanut Kristuksen sielua haltuunsa, sillä yllättäen Jumala herätti Kristuksen kuolleista ja korotti hänet takaisin valtakuntaansa. Huijausta tuokin, koska maksetut "rahat" saatiin takaisin. Kari Kuula, Paholaisen biografia B esittää mielipiteen Y joka on vääristelty "olkiukkeversio" X: A Mielipide X on: B Lauri esittää mielipiteen Y joka on vääristelty "olkiukkoversio" X: Laurin mielipide Y kuuluu: Lauri hyökkää mielipidettä Y omaa vääristeltyä versiotaan jota Raamatusta ei löydy vastaan sanomalla: Lauri rakensi siis täydellisen "olkiukon" jossa hän ei välittänyt siitä mitä Raamatussa sanottiin Jeesus uhrasi itsensä Jumalalle vaan toi omat Raamatusta löytymättömät versiot tilalle ja sitten hyökkäsi syytti tätä omaa vääristeltyä esimerkkiä kristillisen magian kontektista.

Jeesus tuli armostaan ja rakkaudestaan siis itse maksamaan ihmisten synnit sillä Jumala on säätänyt että synneistä täytyy uhri maksaa vanhassa liitossa ylimmäinen pappi meni kerran vuodessa temppelin kaikkein pyhimpään jossa uhrasi Jumalalle syntiuhrin kansan syntien anteeksi saamiseksi. Ja tarkkaan harkitsen tulenko kokeilemaankaan. Kiihottavia on kuitenkin siis nuo "cockold" porno pätkät mitä esim: Eli kiihottaa ja samalla kiduttaa itseä ajatus,että vieras uros panee sitä omaa ja rakasta vaimoa.

Ja että vaimo näyttäisi vielä nauttivan enemmän. Jopa niin, että olisi vaarana, että vaimo menettää kiinnostuksen itseäni kohtaan ja ihastuu tähän vieraaseen urokseen. Tuo menee jo ehkä vähän ekstremetyyliseksi ajatteluksi ja mistä sitten tuollainen masokismi johtuu niin se on vielä mysteeri, mutta mietinnän alla. Mutta meitähän on ns. Samalla pallolla kuitenkin tellustellaan. Rauhallinen, asioita pohtiva tyyppi.

Tuosta tulikin mieleen, että kun edellisessä kirjoitin: Sehän käsitykseni mukaan käyttää ihmisten tunteita hyväkseen Niin kuin tässäkin eräs perheen isä miettii: Aisurimies jos mikä on alfamies. Tämä on ihan tutkittukin juttu. Se että mies "alistuu" ja antaa naisensa toisen miehen pantavaksi on paljon uskaliaampaa kuin se että pyytäisi toisen naisen kolmanneksi.

Se uskallus syntyy itsevarmuudesta, ei epävarmuudesta eikä homon pelosta. Aisuri tietää kuka on, pelkääjä ei voi koskaan tietää kuka on.

Ulkopuolisen silmissä tuo näyttää alistavalta ja jopa perverssiltä, tai kuten itse sanoit, homomaiselta, mutta sitä se ei todellakaan ole. Se on todellisten alfamiesten hommaa. Tämä perustuu siihen että sellaiset asiat joita ei voi saada, kiihottavat ja kiinnostavat. Toisinsanoen alfamies ei voi koskaan saada betamiehen asemaa, siksi hän toteuttaa sitä seksissä alistumalla.

Mitä veikkaat kuka lentää ovesta pihalle? Aisurit ovat yleensä niitä vahvoja hiljaisia tyyppejä jotka eivät pullistele, mutta he todistavat sen että ulkomuodon ei todellakaan kannata antaa valehdella. Heidän naisensakin tietävät että aisurin luokse kannattaa palata. Jos aisuri olisi oikeasti luuseri, eivät naiset heitä kauaa katselisi. Naisen jakaminen voi liittyä hyvin monenlaisiin kuvioihin.

Joskus ilmeisesti mies todella nauttii siitä, että nainen alistaa häntä antautumalla toiselle miehelle. Toisessa ääripäässä subinainen saa nautintoa antautuessaan mastermiehen tahdottomaksi seksileluksi, jota miehellä on valta vaikka lainata muiden miesten "koeajettavaksi".

Tällöin naisen ottaminen tapahtuu oman miehen valvonnassa ja hänen asettamillaan säännöilä, mutta siihen ei kuitenkaan liity miesten välisen alistumisen elementtiä. Miehet ovat tällaisessa tilanteessa tasavertaisina, vähän niin kuin antaisin kaverini kokeilla uutta moottoripyörääni: Tällaisessa kuviossa naisen oma tuttu mies antaa hänelle turvallisuuden tunnetta, joka voi rohkaista naisen todella antautumaan omalle sisäiselle riettaalle naaraalleen ;-.

Varsinaista käytännön kokemusta ei ole kuin jostain pokaamistani naisista, jotka olen jakanut kavereitteni kanssa. Mua kyllä nimenomaa kiihottaa se porno-aspekti. Tässä tapauksia lisäkiihoketta tuo se, että nainen on oma rakas ja homma tapahtuu "kosketusetäisyydellä". En usko, että johtotason tyypeissä on suomessa välttämättä sen enempää alfa-tyyppejä kuin alemmilla tasoilla. Suurin osa johtajista yms. Minkä takia alfa tahtoisi olla sellainen nyhverö, joista hän haluaa käytöksellään ja omalla olemuksellaan mahdollisimman kauaksi?

Ehkä joku yksittäinen erikoisesti suuntaunut kaveri. Mutta itselle ainakin ihan järjenvastainen ajatus. Tuo on varmasti totta, että kaikilla ei pokka kestä harrastaa seksiä kun toinen mies on paikalla tai jopa mukana puuhassa, vaikka kuinka oltaisiin kovaa jätkää. Se, että onko tuo jotenkin luonteen heikkoutta vai normaalia heteron toimintaa onkin eri asia. Tuollaisen kuvion mitä sexBeforeDawn kirjoitti ymmärtäisin hyvin jos "omistaisin" jonkun subinaisen, joka ei olisi puolisoni.

Sellaista lorttoa voisi lainata ihan hyvillä mielin mutta ei omaa vaimoa voi mihinkään moottoripyörään rinnastaa. Tai ainakaan itse en voi.

Omaat ilmeisen heikon itsetunnon. Vain vahvalla itsetunnolla varustetut miehet voivat jakaa vaimonsa. Sinun alfa-höpötyksesi kertoo myös siitä, että et ole oikea alfauros. Millasia kokemuksia teillä aisurit on lapsuudessa? Voisko ne vaikuttaa aisurina olemisen viehätykseen? Kyllähän varmaan seksuaalisuuteenkin joka tapauksessa lapsuuden kokemuksetkin jotenkin vaikuttaa.

Ite nukuin melko vanhaksi melkein 10v vanhempieni kanssa samassa huoneessa. Sänkykin oli melkein heidän parisänkynsä vieressä. Muistan kun heräsin yöllä heidän naintiinsa. Joskus se vähän pelotti ja hämmensi.

Loppuajasta muistan jopa kiihottuneeni. Kilttejä ja mukavia miehiähän myö ollaan! Tunnen itsessäni juuri henkisen kivun kiihottavan. Eli olen erittäin hyvällä itsetunnolla ollut aina. Fyysistä kipua olen kokeillut mutta se ei minua kiihoita.

Mutta henkinen kipu kiihottaa. Eli juuri jos joku loukkaa toista henkisesti eli pettää aviopuolisoa on minusta kiihottavaa. Se kiihottaaa aina eli myös muissa pareissa.

Mutta ajatus että vaimoni pettää minua on paras. Mutta ikinä en myöskään voisi antaa sitä anteeksi tai antaa sen tehdä sitä. Myöskään sovitusti antaa vaimon rakastella vieraan kanssa, ei minua kiihoita. Sen pitää tapahtua nimenomaan salaa ajatuksissani. Suurin osa kolmansista pyöristä mitä meillä on käyneet eivät kyllä ole mitään alfa uroksia.

Enempi sellasta vätys tyyppejä jotka ei livemaailmasta saa. Toki on niitä itsevarmojakin ollut, mutta vähemmistöä ovat. Omalle miehelleni kuulema se naisen suuri nautinto tulee ihan ensimmäisenä, siitä myös se ison kalun ihannointi. Varmaan siinä on vähän myös tuota toisen tavaran ulos kirnuamista, joskin kaveri tykkää muutenkin todella märästä ja liukkaasta. Ja ainakin minusta hän on juuri vahvimpia miehiä mitä tiedän, ainoa jonka kanssa on turvallista ja luvallista!

Voi sitä onnen Pekkaa tai Jarkkoa, joka Sinun kaltaisen Naisen "omistaa"! Meillä yli 20v kokemusta aiheesta ja yhtä monta vierastakin ollut vaimolla kuten hauskaakin. Psykologiaa kuten filosofiaa ikäni lukeeneena voin sanoa, että kaikki kiinni korvien välistä ja asenteista joilla yhteiskunta meitä on muovannut, kaikki eivät onneksi suostu siihen vaan ajattelevat omilla aivoillaan eivätkä halua samaan muottiin Me emme koskaan valitse alfaurosta mukaamme sillä pidämme niitä reppanoina jotka uhollaan luulevat saavuttavan jotain, toki naisia jotka lähtevät heidän mukaansa ja saavat näennäistä turvaa mutta myös ongelmia.

Ego ohjaa voimakkaasti näitä tyyppejä jotka eivät ole kuulleet tai halua kuulla sanasta ego mitään joka vaan ohjaa ja usein syöksee ihmisen tuhoon. Aiheesta on muuten erittäin vähän julkaisuja, muutama mutta englanninkielellä. Itse valitsemme aina vapaan poikalihen jolla hyvä toimeentulo ja sivistys kuten ulkonäkökin, heitä vaan hyvin hankala löytää ikävuoden välillä me vähän yli 50v. Täällä muiden tuomitsijoita on joka foorumissa, he ovat tavallaan lievästi häiriintyneitä tai toisaalta katkeria elämälleen jonka ovat itse luoneet mutta eivät voi sitä myöntää eli purkavat pahaansa muita haukkumalla Itse emme pidä eläinten tappamisesta mutta siksi pysymme kaukana metsästäjistä sillä sekin harrastus ja voimakas vietti jolle ei voi mitään kuten tälle aisurimieltymykselle.

Kellekään ei kuulu millä tavoin kukin onnensa tavoittaa ellei siihen liity rikosta, kirkolle ja uskonnoille se kuuluu vähiten sillä niissä piireissä majailee ne pahimmat pervot kautta aikain kuten olemme kuulleet viime aikoina.

Meillä on hyvin vähän riitoja menneen Kun nämä kaksi yleisintä riidanaihetta jää pois niin vaimo tykkää elämästään kun luotettava ja työteliäs aviomies laittaa ruuat ja hoitaa perheen asiat ja antaa käydä vieraissa niin mikäs on ollessa, hän on erittäin tyytyväinen minuun ja minä häneen.

Lapset aikuisia ja asuvat omissa oloissaan ja tietävät, että on koti missä heitä odotetaan ja arvostetaan. Millaista lienee elää kodissa pelon vallassa jossa mustasukkainen aviomies tekee heti murhan jos suinkin aihetta, aiheetta toki käyttää väkivaltaa jatkuvasti kun elää omien pelkojensa egonsa vallassa. Tai ottaa heti avioero ja menettää perheensä,talonsa,autonsa,mökkinsä yms omaisuutensa yhdestä hairahduksesta jonka puoliso tekee mutta usein itse käy vieraissa aina kun mahdollista, ei se tavara siitä kulu.

Säälin niitä naisparkoja jotka lähtevät tällaisen tyypin mukaan, tosi alfasonneja. Paras tapaus meillä vuonna kun muutimme nykyiseen ok-taloomme ja sain seurata takapihalta vaimon aktia vieraan kanssa, vaimo toki tiesi minun olevan ikkunan takana.

.

Gay kalu orgasmi hot shemale

marraskuu Ja itsellä ainakin on joku alkukantainen vietti tuota omaa vaimoa kohtaa vaan voitte pitää tuollaisen leluna, vai onko tämä joku homoseksuaalisen .. n aviovuoden jälkeen kun molemmilla lupa käydä vieraissa, tosin itse. Vierailija: "Olen aina ollut sitä mieltä, että ketään ei saa pettää ja että jos tekee mieli seksiä toisen kanssa, pitää erota tai sietää halunsa tekemättä mitään. syyskuu Olen ollut pariterapiassa vaimoni kanssa liittyen sisko-veli Erektio on normaali, seksinnälkä riittävä ja saan asioita tehdyiksi, eli en tunne itseäni voimattomaksi jne. on lapsena hyväksikäytetty seksuaalisesti (kerran, vieras aikuinen). .. sain luvan leikata hiukset lyhyeksi ja pukeutua hieman vapaammin.

Ilmais homo sex ilmainen porno chat

marraskuu Ja itsellä ainakin on joku alkukantainen vietti tuota omaa vaimoa kohtaa vaan voitte pitää tuollaisen leluna, vai onko tämä joku homoseksuaalisen .. n aviovuoden jälkeen kun molemmilla lupa käydä vieraissa, tosin itse. Vierailija: "Olen aina ollut sitä mieltä, että ketään ei saa pettää ja että jos tekee mieli seksiä toisen kanssa, pitää erota tai sietää halunsa tekemättä mitään. Jalkajouset eivät ole leluja, noudata samoja turvallisuusohjeita kuin tuliaseissa . Käytä aina suojalaseja Jalkajousien/puukkojen ostaminen ei vaadi lupaa Mukana ovat myös homoseksuaaliset raiskaukset. . Kalaa syövät pariskunnat harrastavat enemmän seksiä Aurinkokunnasta löytyi taas muualta tullut vieras.