Sex homoseksuaaliseen estonia hyvännäköinen mies

Jos niin, perustele miksi? Puhun tässä kohtaa adoptio-oikeudesta eli lapseksiottamisen oikeudellisesta toimenpiteestä. Katson, että homoperheeseen sijoittaminen haittaa lapsen normaalia kehitystä. Lapsi saattaa hävetä homovanhempiaan esimerkiksi kaveriporukassa.

Jos on kysymys homon biologisesta lapsesta, hän kasvattakoon lapsensa niin kuin haluaa. Adoptiossa on kuitenkin kysymys "kansakuntamme yhteisistä" lapsista ikäänkuin sotaorvoista. Näillä lapsilla täytyy olla oikeus perinteiseen perheeseen. Sama adoptio-oikeuden evääminen koskee tietysti myös fanaattisia uskovaisia tai muita pervertikkoja.

Ei ole hyväksi, jos lahkolaiset altistavat adoptiolapsen ties mille harhaopille tai mielisairaudelle. Keskustelu homojen soveltuvuudesta adoptio-vanhemmiksi jatkuu. Asiaan enemmän vihkiytyneet puolin ja toisin tuottavat ihan tutkimustietoakin aiheesta. Epäilen "aitojen" siis orpojen adoption olevan asiassa todella marginaalissa.

Musta tuntuu, että suurimmalle osalle seksuaalivähemmistöjen adoptio-oikeutta vaativista asia koskee sitä tilannetta, että adoptio perheen sisällä onnistuisi. Eli jo aktuaalisesti olemassaoleva sateenkaariperhe haluaisi juridisen tunnustuksen. Uskonnollisten lahkojen toiminta valitettavasti on minulle ihan lähipiiristä tuttu ongelma.

Paskanmarjat mihinkään kristallipalloon katsomalla kehitystä ,mennä arvailemaan. Homoparikin voi kasvattaa ihan hyvän lapsen. Kysymys on lapsen synnynnäisestä oikeudesta isään ja äitiin, mikä pitää olla jokaisen lapsen mahdollisuus. Hedelmöityshoidon salliminen yksinäisille on sen oikeuden riisto lainlaatijan toimesta. Lapselta on jo ennen syntymää revitty hänelle kuuluva lottokuponki.

Lapsi ei ole vanhempia varten, vaan vanhemmat lapsia varten. Adoptiolapsia ei riitä kaikille isäksi ja äideiksi haluavillekkaan, niin miksi jonoja halutaan sitten kasvattaa. Kuvissa esitetyt lapset eivät ole välttämättä edes adoptoitavissa ja Kiinassa on adoptiomarkkinoita varten kysynnän tyydyttämiseksi ostettu tuhansia lapsia maaseudulta lastenkoteihin. Tuskin uskonnollisissa yhteisöissä sen pahempia ihmisiä on kuin muuallakaan. Pikemminkin veikkaisin, että tilanne voisi olla päinvastoin.

Toisaalta karismaattisuuskaan ei kaikkia ilmiöitä selitä. Harvoin esimerkiksi suomalaisessa kirkossa merkittävää karismaattisuutta esiintyy. Yksi heikko kohta uskonnollisissa yhteisöissä voi joskus olla ehkä liiallinenkin hienotunteisuus. Kielteisiin ilmiöihin puututaan kovin myöhään, ei haluta tunkeutua liikaa ikäviin asioihin. Sitä ilmiötä uskonnollisiin yhteisöihin ajautuneet väärinkäytöksiin alttiit ihmiset helposti oppivat käyttämään hyväkseen.

Kun jossakin "brutaalimmassa" yhteisössä puututaan ongelmaan, uskonnollisiissa yhteisöissä sitä usein vältellään. Sitten yksi puuttumattomuutta seliitävä tekijä on yhteisön ulkoisen kuvan vaaliminen.

Se saattaa aika paljon selittää sitä, miksi esim. Se oli samalla pappien homoseksuaalisuusongelma ja liittyi läheisesti myös pappien selibaattivaatimuksiin. Samanlaista piilottelua on esiintynyt pienemmisäkin yhteisöissä, myös Suomessa.

On oma lukunsa sellaiset karismaattiseen johtajaan perustuvat yhteisöt, joissa johtaja suoranaisesti eri tavoin riistää ja alistaa jäseniään. Ne lienevät todellisin ongelmakohta uskonnollisissa yhteisöissä - vai pitääkö niitä ollenkaan tunnustaa uskonnollisiksi yhteisöiksi? Tuomas kirjoitti jälleen haastavan, jonkun mielestä herjaavan ellei jopa rienaavan ja mahdollisesti juuri siksi mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Vastaa näkemystäni seksuaalisuuden luonnosta aikalailla: Näyttäisi vaan siltä, että mitä suljetummat raamit niin sitä rajumpi ilmenemismuoto. Ja ikävämpi yhteisölle ja yksilölle. Ei voi välttyä ajatukselta, että mitä sallivampi seksuaalisesti yhteisö on sitä paremmin se voi ja sen sisällä olevat yksilöt.

Nk kakkosen käyttö vahingoittaa. Peräsuoli löystyy eikä suolimassa pysy sisällä. Siis homoilu on sinun kin mielestäsi pahasta. Kaikki yhteiskunnat rajoittavat promiskuiteettista seksuaalisuutta ja yrittävät kahlita seksuaalisuuden parisuhteiden eli perheiden sisälle. Erittäin voimakkaitakin kontrollitoimia kohdistetaan niihin yhteiskunnan jäseniin, jotka yrittävät harjoittaa tilapäisiä seksisuhteita.

Jopa homoseksuaalit itse, eli lesbofeministit ovat erittäin aktiivisesti torjumassa promiskuiteettia, eli tilapäisten seksisuhteiden hyväksyttävyyden lisääntymistä. Tämä osoittaa promiskuiteetin kiellon olevan keskeisen ja tärkeän tekijän, joka säätelee seksuaalisuutemme toteutumista yhteiskunnassa.

Lesbofeministit hyökkäävät erittäin rajusti tilapäisiä seksisuhteita vastaan ilmeisesti osoittaakseen seksuaalienemmistölle, että lesbouden ja homouden hyväksyminen ei merkitse samalla monimaakaamisen, etenkään naisten monimakaamisen hyäksymistä. Kovin on pientä homoilu katolisen kirkon piirissä tämän lainauksen peruisteella tästä puheenvuorosta lainattu:. Katolinen kirkko, varsin Yhdysvalloissa, koe sensaatiohakuista median suhtautumista myös tahallisena ja järjestelmällisenä tekona. Ilmeisesti New York Times sensuroi arkkipiispa Dolanin lausunnon, jonka mukaan lokakuun vuonna Brooklynin juutalaisyhteisössä rekisteröitiin 40 pedofiliatapausta.

NYT on juutalaisten omistuksessa…". Juutalaisuus on taas suljettu yhteisö, jolle Wikipedian mukaan on hyvin tärkeätä avioituminen yhteisön piiristä. Ja juutalaiseksi kääntyminen opn hyväksytty vain poikkeustapauksissa. Herätysliikejohtaja Markku Koiviston syntiinlankeemus oli tietysti Enbusken kaltaisille ateisti- besserwissereille kuin taivaan mannaa: Aivan turha jumalattomien jäkättää yhtenään katolisten ja muiden uskovaisten synneistä. Koivisto on tunnustanut syntinsä julkisesti.

Mutta milloin jumalattomat ateistit ja besserwisserit tekevät parannuksen Jumalan kieltämisestä ja omahyväisestä ulkokultaisuudestaan? Ylpeiden jumalattomien olisi viisasta pohtia Jeeesuksen sanoja vuorisaarnasta: Taikka kuinka saatat sanoa veljellesi: Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, ja sitten sinä näet ottaa rikan veljesi silmästä.

Elävä Jeesus auttaa syntinsä tunnustaneen Koivioston takaisin kaidalle tielle. Vaan kuka pelastaa ylpeät jumalattomat Herramme ilmoittamasta tuonelan vaivasta ja helvetin tulesta, ks. Mikko Lahti saarnaaja http: Eikö sinun pitäisi ottaa oppia Raamatun kauniin Abigailin viisaudesta,ks. Ehkä sinäkin pääset jonnekin kuninkaan kolmanneksi tai kolmanneksitoista vaimoksi jos kiinnostaa. Herran köyhä saarnaaja ei ole mikään puhdas pulmunen.

Mutta ei kai joskus lausumani harmiton erotiikkavitsi mitään pervoilua ole? Tosin siinä on haittansa rabbiinijuutalaisuuden vuoksi. Keskiajalla rabbit päättivät, että ympärileikkaus on suoritettava aina positamalla koko esinahka.

Seuraus on se, että juutalaisten naisten avioelämä on kovin ohdakkeista. Sitä on kyllä juutalaisten miestenkin. Eikä siinä auta edes kuninkuus korvaamaan esinahan puutosta. Oheisen linkin aineisto kertoo, miksi fariselaisten rabbien päätös totaaliympärileikkauksesta on tehnyt juutalaisten seksielämästä surkean kurjaa. Kuule Mikko, sinä itse edustat ulkokultaisuutta puhtaimmillaan. Vuorisaarnasta olet näköjään kokonaan unohtanut lähimmäisenrakkauden.

Se ei olekaan mikään ihme, uskovaiset tuntuvat rakastavan vain itseään ja omaa erinomaisuuttaan. Onhan koko "pelastuksen" ajatuskin äärimmäisen itsekäs; pidetään itseä niin korvaamattomana ettei voi kadota olemattomuuteen. Kaikki tuntemani "kristityt hyväntekijät" tekevät "laupeudentyötä" vain päästäkseen taivaaseen. Karmeimpana esimerkkinä äiti Teresa.

En ole samaa mieltä. Tuomas monista muista toimittajista poiketen uskaltaa myös kumota eräitä kliseisiä näkemyksiä mitä valtaväestöllä on uskonnollisista ihmisistä. Mitä enemmän olen Tuomaksen ohjelmia ja puheenvuoroja kuunnellut sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut siitä, että pikemminkin hän on pyrkinyt tasapuolisempaan uskonnon ja uskonnollisten ryhmien käsittelyyn kuin useimmat edeltäjät vaikkapa Hannu Taanila.

Hänen etunsa on terve uteliaisuus ja vilpitön halu kumota myyttejä jos niitä ylipäätänsä on. Sitäpaitsi hänen radio-ohjelmansa ovat jo osoittaneet että hän valtistautuu noihin ohjelmiin monia muita toimittajia paremmin. Toimittajalta vaatii todellista avointa mieltä myös tunnistaa että hän itse, kuten kaikki me muutkin, olemme niin kauan omien ennakkoasenteidemme vankeja kunnes uskallamme niistä vapautua.

Sen voi aloittaa itsekukin mm. Eräs sitkeimmistä väitteistä joita usein kuullaan toistettavan on esim. Näin ei todellisuudessa ole. Tieto vapauttaa nimenomaan tuosta tuskasta. Tuskaa lisää se kun tietoisesti ei haluta tunnustaa tosiasioita. Siksi se homous on varmaan "Jumalan synti" ;. Ovatko sitten jotkut erittäin kiivaasti ateismia paasaavat en tarkoita Enbuskea, mutta sellaisiakin on kaappi-uskovia?

Tiede psykologia todistaa sen. Ja minkä tiede sanoo - mitä millolinkin - se on totta tosiaan totuus. Kirkoissa on luonnollisesti persoonallisuus häiriöisiä, kuten kaikkialla muuallakin jotka hakeutuvat puhujan pönttöön vain siksi kun ovat riippuvaisia huomiosta ja vallasta ohjailla muita. Monilla on kiillotettu julkisivu,vaikka todellisuus on aivan muuta.

On niitä jotka eivät elä niinkuin opettaa. On myös hyviä paimenia. Ja sitten on niitä kristittyjä jotka eivät pidä meteliä itsestään,mutta tuottavat iloa ja siunausta ympärilleen olemalla auttavia lähimmäisiä.

He ovat sydämeltään aidosti kääntyneitä. Katolisen kirkon selibaatti oppi on epäraamatullinen,kuten myös neitsyt Marian palvonta. Ei ihme että tälläinen sairas järjestelmä synnyttää pervoja. Raamatussa jopa kehotetaan menemään naimisiin. Kristityn esikuva on Jeesus ja Raamattu on elämän käsikirja. Kukaan ihminen ei kuitenkaan voi tulla Jeesuksen kaltaiseksi. Seurakuntien "seuraa johtajaa" käyttäytyminen voi johtaa ojasta allikkoon,vahvaa johtajaa ihaillaan, ja pettymys on suuri kun tämä "paljastuu ihmiseksi".

Ihmiset on sisaria ja veljiä,samalla tasolla toistensa kanssa. Jeesus on ylimmäinen pappi. Katolisessa kirkossa varmaan alunperin laitettu dogmi pappien selibaatista dogman lisäksi oli ihan strateginen veto. Jos pitää vakuuttaa paimennettavat sielut sielunpaimenen aseman oikeutuksesta, niin mikä parempi kuin osoittaa tämän omaavan tahdonvoiman yli perusinhimillisten vaistojen? Jos tällainen ehkä kyyninen kikka on todistanut voimansa maailman isoimmassa kirkossa niin miksi ei pienemmissä ja uudemmissa?

Elli Noora on väärässä: Joka voi valita tämän ratkaisun, valitkoon. Jos pohjimmiltaan ajattelemme suomalaista uskonnollisuutta niin siinä on mukana oikeastaan hämmästyttävän vähän "itsestään ääntä pitäviä". Todennäköisesti ei sen enempää kuin joissakin Maanystävissä tai Attac-hartauspiireissäkään. On tunnettu seikka että väestöstä ehkä n.

Myös on arveltu eräisiin tutkimuksiin vedoten että luonnehäiriöisillä olisi yhteisöissä tarmokkuutensa vuoksi jopa määräänsä nähden suurempi painoarvo varsinkin hierarkian huipulla. Lisäksi he osaavat taitavasti myös peittää ominaisuutensa. Jeesus antoi Pietarille taivasten valtakunnan avaimet julistaa Jumalan Uhrikaritsan vapautusta syntielämästä,ks. Ei Herra kuitenkaan sitä tarkoittanut että papit ja Jeesuksen seuraajat eläisivät seksittömästi ja puutteessa elävien kirkonmiesten ja naisten pitäisi sekoilla muidenkin kuin kuoripoikien kanssa.

Aiemmin tästä samasta asiasta keskusteltaessa ovat katolisissa maissa pitkään asuneet tuoneet esille sen tosiasian, että katolilaisella kirkolla on erittäin suuri vaikeuksia rekrytoida miehiä pappisuralle. Halukkaita selibaattiin sitoutujia ei yksikertaisesti löydy tarpeeksi.

Siksi pappisseminaareihin joudutaan ottamaan suoraan sanoen rupusakkia, ja pedofiliatapukset selittyisivät lähinnä tätä kautta. Huomiotta on nyt jäänyt kokonaan se, että nimenomaisesti seksuaalisuuden tukahduttamisella tai kieltämisellä esimerkiksi selibaatilla voisi olla jotain tekemistä joissain yhteisöissä esiintyvään seksuaaliseen väkivaltaan ja hyväksikäyttöön.

Tämä voisi omalta osaltaan selittää esimerkiksi katolista yhteisöä vaivaavan pedofilian. Etenkin herkkien aiheiden käsittelyssä ja polemisoinnissa olisi fiksumpaa esittää lähteensä sen sijaan, että viittaa ns.

Selibaatin vaikutus perverssiyteen ei pidäkään paikkaansa tämän lainauksen mukaaan tästä puheenvuorosta:. Siis normiväestössä on paljon paljon enemmän pedoja kuin katolisten pappien piirissä. Jos teet tämmöisiä tekstejä, joissa esität jotain väitteitä, niin olisi syytä tarkistaa tilastot.

Muuten lukijalle voi jäädä kuva besserwisseristä, jolle riittää mutu. Onhan älyköltä ennenkin kuultu älyttömyyksiä, joten annetaan anteeksi lipsuminen tosiasioista. Rasismiin lipsuminen vastenmielisyydestään huolimatta alkaa onnistumaan viherpipoiltakin galluppien näyttäessä riittävän pitkään punaista. Olen miettinyt joskus itsekin homoseksuaalisuuden ja pedofilian linkkiä, jota on ilman muuta kiusallista ja vaarallista käsitellä.

Luulen, että siinä on kyseessä aivan erilainen ilmiö kuin sellaisessa synnynnäisessä homoudessa, jossa rakastutaan omaan sukupuoleen ja tunnetaan seksuaalista vetoa siihen. Mietin voisiko homoudessa, josta on käytävä pedofiliaan, olla kysymyssellaisesta seksuaalisuudesta, joka hakee ensisijaisesti rajojen rikkomista ja kiksejä, siis raaistumista herkistymisen sijasta. Nussimista rakastamisen ja kohtaamisen sijasta, ja kun konventionaalinen nainti ei tunnu miltään, haetaan rajumpaa ärsykettä.

Tällaisesta seksuaalisuudesta ymmärrän, että Paavalikin ärähtää, koska siitä seuraa todennäköisesti uhreja, kärsimystä ja hyväksikäyttöä. Synnynnäisessä tai sisäsyntyisessä en ota kantaa, onko sen oltava siellä alunalkaen homoudessa en kykene näkemään mitään huomautettavaa.

Surkeaa on tietenkin se, että moraalin alueella liikutaan usein niin karkeiden yleistysten kanssa, ettei tällaisia eroja hahmoteta. Otsikko ja leima otsaan riittää. Ei se pervolta kuulostanutkaan, pakkohan tästä on kiitellä.

Lisään, että aika tavallisen väriset suomalaissilmäni lienevät väriltään mukautuvat, heijastelevat maisemaa. Korholalta olisi tässä yhteydessä syytä kysyä että onko muka olemassa muutakin kuin synnynnäistä homoutta? Tarkoitan tällä vain sitä, että luvun äärivasemmistolaisessa ilmapiirissä koettiin myös sellainen kummallisuus että eräät heistä päättivät "ideologisista syistä" tulla homoiksi tai lesboiksi. Tuollainen voimainponnistus osoittaa jo melkoista ideologista tahtoa. Mutta homma kyllä kuivuu kokoon sillä luulenpa että kukaan ei henkisillä ponnistuksilla ja penkkipunnerruksilla tule sen paremmin homoksi kuin lesboksikaan.

Näin asia nähdään ainakin tieteellisestä näkökulmasta. No mistä sen nyt muka tietää, että aina synnynnäinen. Kuulostaa fanaattiselta, ja miksi tässä olisi jyrkät faktat kun ei melkein missään ole.

Voihan homoudelle olla monenlaisia selityksiä, eikä mikään välttämättä sulje pois toistaan. Onko tällaisesta tosiaan kiisteltävä, kun ei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa etteivätkö homot ansaitsisi tulla kohdelluksi tasavertaisina vaikka jollakulla orientaatio olisi syystä tai toisesta muuttunut ja jollakulla ollut se aina.

Naisten homoseksuaalisuutta kutsutaan myös lesboudeksi". Homouden ja pedofiilian linkki seilaa täysin mielikuvien sväärissä, joka on rakennettu ulkopuolisten äärimmäisyystulkintojen varaan. Homokäytävää pedofiliaan ei ole olemassa.

On vain rakennettuja mielikuvia toiseudesta ja homopedofiilijä. Aivan samalla tavalla kuin on heteropedofiilijä tai jos voidaan puhua oikealla nimellä niin pedofiilejä.

Toisia, ihmisiä jotka ovat saaneet osakseen hyvin raskaan taakan. Kuka tahansa tarpeeksi kauan parisuhteessa elänyt, oli hetero tai homo, voi yhtyä siihen että kiksit vaan tuppaavat haalistumaan tai jopa katoamaan. Tai ainakin muuttamaan muotoaan nk. Joku voi väittää toisin, mutta olen sitä mieltä että he valehtelevat itselleen eivätkä hyväksy sitä ideaalin sortumista jonka varaan he ovat identiteettiään perheen isänä tai äitinä rakentaneet. Onko tämän asian hyväksyminen jollain tavalla häpeällistä?

Kiksi on tietenkin subjektiivista, mutta parisuhteessa tai aviossa olevien seinäruusujen määrä baarissa kertoo karua ja hyvin realistista kieltään siitä, että yhteiskunta ei ole enää se "koti kirkko ja isänmaa" jota vanhemmat sukupolvet niin innokkaasti jälkeläisilleen korostavat.

Vapaus on saavuttanut ja läpäissyt yhteiskunnan ainakin panemisen osalta jo hyvän aikaa sitten. Se että puhutaan raaistumisesta on aivan pähkähullua, kun pitäisi puhua halusta ja rehellisyydestä. Rakkaus on raakaa ja vielä raaemaapaa on teeskenteleminen. Pedofilia on parafilia, homous ja heterous eivät. Tutkimusten mukaan, omaa sukupuoltaan halajavilla pedoilla ei ole aikuisia homosuhteita, siis pääsääntöisesti. He eivät myöskään miellä itseään homoiksi.

Mitä parisuhteen seksin laimenemiseen tulee, niin seksi on yläpäälaji. Parisuhteessa ihmiset eivät näköjään näe vaivaa toisen viettelemiseen, koska seksi jotenkin kuuluu automaatttisesti suhteeseen siinä roskien viemisen ja iltauutisten välissä.

Tällaisiin päätelmiin voi tulla, jos yrittää tulkita ilmiötä oman sisäisen kokemuksen kautta. Näin ei kuitenkaan ole asia, vaan pedofilia syntyy toista tietä. Tietyissä tunnetiloissa me usein etsimme ratkaisua rajummasta kokemuksesta, mutta kaikissa maailman uskonnoissa iltarukouksessa toivotaan rauhaa.

En ole lesta, mutta epäilen ko hokeman olevan lestadiolaisuuden ulkopuolelta ja vieläpä niiltä, jotka eivät sitä tunne. En minäkään tunne hyvin heitä, mutta esim näillä palstoilla on ateistienkin omakohtaisia myönteisiä todistuksia ko uskovaisuudesta.

Lähi-idässä serkusavioliitot ovat hyvin yleisiä. Tälle traditiolle on pitkät perinteet Lähi-Idän maissa, ja perinne on näissä maissa levinnyt myös juutalaisten pariin ja osin myös koptikristittyjen pariin. Serkusavioliittojen tuomitseminen voidaan tulkita myös rasismin ilmaukseksi, koska kyse on kuitenkin toisen kulttuurin yleisestä tavasta. Kristinuskoon on kuulunut kilvoittelu alapäällä, kun pitäisi kilvoitella yläpäällä. Juutalaisuuteen ei kuulu moraalinen kivlvoittelu mutta sen puute sensuroidaan: Yksin Brooklynin juutalaisyhteisössä ja vain yhtenä vuotena 40 pedofiliatapausta.

Niinpä judaismi hylkää Raamatusta kaiken sen, mitä kristinusko pitää osviittana ja sama päinvastoin. Ranbbiininen eli fariselalainen juutalaisuus on Arabian aavikon "moraalin" hedelmä.

Sen sisar on islam. Kummankin "moraali" on siitä, jonne aurinko ei paista. Luulen ettei nokia-saarnaaja jäänyt mistään kiinni, vaan tunsi katumusta ja tunnusti.

Ei kai hän mihinkään rikokseen syyllistynyt, vaikka lehdissä aviorikoksesta puhuttiinkin. Aviorikoshan on jo aikoja sitten poistettu rikoslaista. Nokia-saarnaaja siis oikeastaan lankesi syntiin. Noista Italian ja Irlannin katolisen kirkon poikakotien tapauksista tuli joskus ohjelma, jossa eri tahot olivat tutkineet syntyjä syviä.

Henkilöt jotka poikakodeissa olivat toimineet "pukkeina kaalimaalla" olivat ennen katolisen kirkon palvelukseen liittymistään tunteneet syyllisyyttä omasta voimakkaasta homoseksuaalisesta vietistään ja pidättäytyäkseen tai päästäkseen eroon siitä olivat siis menneet katolisen kirkon huomaan.

Oli ilmeisesti ollut myös sattumaa että kyseiset henkilöt olivat joutuneet poikakoteihin työskentelemään. Se että noista jää harvemmin kiinni kirkon ulkopuolella johtuu varmastikkin katolisen kirkon systeemistä ripittäytyä ja saada synnit anteeksi. Katolisella papillahan on ehdoton vaitiolo hänelle tehdystä ripistä. Muutoinhan omantunnon tuskista itsensä vapauttaneet mafian murhamieht pistäisivät katolisen papin "Pietarin puheille".

Tuohon pidättäytymiseen ja selibaattiin liittyen tuli vaan mieleen, ettei se kai ole vaikeaa jos ei ole ruvennut harrastamaan asioita joihin muodostuu riippuvuus. Uskovissa yhteisöissä henkilöt jotka eivät ole aviossa pystyvät pidättäytymään ja tosiuskovan valinta huorissa käymisen ja tavoittelemansa taivaspaikan välillä muodostuu hänen arvomaailmansa mukaan. Kumman sinä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Arvomaailma muodostuu siitä mitä pidät tärkeimpänä.

Ihmisellä on kotoa opitut moraaliset arvot ja syvästi uskovan moraali muodostuu uskonnon mukaan. Kun rikotaan omaa moraalia vastaan, niin tunnetaan suurta katumusta. Kun uskova tekee tietoisesti syntiä ja tuntee sen jälkeen katumusta, niin hän elää sen uskonnollisen moraalin mukaan. Moraalikäsityksiin ja moraaliin nimenomaan vaikuttaa ympäristö. Vankien uskonnollisuuteen liittyen moni vanki kääntyy vankilassa uskoon katuessaan tekoaan.

Toivo paremmasta saa ihmiset uskomaan. Köyhyydessä elävillä sama juttu. Jos heittäytyy vaan epätoivoon, ettei mikään muutu paremmaksi, niin kyllä moni jo pujottelisi narua kaulaan. Tällä varmaan tarkoitat pohdintaa sillä voiko eläminen olla aivan elämisen arvoista ilman seksiä, vai kuinka? Ilman muuta on selvää, että elämä ilman seksuaalisia suhteita voi olla tietyille ihmisillä aivan hyvä ja arvokas. Eräs aikamme ilmiöistä onkin se, että kun homoista ja lesboista riittää puhumista niin todennäköisemmin maamme ylivoimaisesti suurin seksuaalinen vähemmistö koostuu ihmisistä joita seksuaalinen elämä ei kiinnosta yhtään ja jotka voivat siitä huolimatta elää täysin onnellista elämää.

On siis aivan luonnollista sekin että keskuudessamme on kenties satoja tuhansia ihmisiä jotka lähes inhoavat seksiä.

Eihän läheskään kaikki pidä ammattinyrkkeilystä tai härkätaistelustakaan. Seksuaalisuuden eräs vastenmielisimmistä piirteistä onkin se, että siitä ollaan tekemässä nykymaailmassa pelkkä suoritus tai velvollisuus.

Tai sitten se tuotteistetaan. En hämmästelisi yhtään vaikka 20 vuoden päästä 50 suomalaista saisi elantonsa myymällä seksuaalisuuteen liittyvää materiaalia, henkistä valmentautumista tai muuta ei-prostituutioon liittyvää palvelua. Suurin seksuaalivähemmistö on sinkut, jotka eivät harrasta seksiä sen vuoksi, että sinkkuseksuaalisuutta, eli tilapäisiä seksisuhteita demonisoidaan ja tukahdutetaan voimakkaasti sosiaalisin normein yhteiskunnassamme. Sinkut eivät ole tyytyväisiä seksittömään elämäänsä, mutta he eivät voi muuta kuin alistua seksuaalienemmistön voimakkaan sorron alla.

Väite, että sinkut olisivat tyytyväisiä pakkoselibaattiin ja seksittömään elämään on valheellinen myytti jolla oikeutetaan sinkkujen seksuaalioikeuksien väkivaltainen evääminen.

Tuo saattoi olla tottakin joskus muinaishistoriassa, ennen ehkäisypillereitä. Nykyään sinkkujen seksielämää paheksuvat vain kiihkouskovaiset. Yhteiskunta taas ei välitä asiasta tuon taivaallista.

Uskonnollisissa yhteisöissä paheksutaan kaikkia syntejä, muttei sitä paheksuntaa levitetä käsittääkseni uskonnollisen yhteisön ulkopuolelle. Avoliittoakin paheksutaan uskonnollisissa yhteisöissä, mutta sitä ei tuomita uskonnollisten yhteisöiden ulkopuolella.

Eihän ateisteilla ole mitään jumalalllista moraalikoodia käytöstä ohjaamssa. Siksi monet Darwinin seuraajat luulevat että he saavat rietastella vapaasti koko ohikiitävän elämänsä ajan.

Se on kuitenkin paha harhaluulo. Helsingin Kontulassa oli Iltiksen mukaan elokuussa railakkaat festarit. Aggressiiviset ihmiset hurrasivat tulipalolle ja tappelivat palomiesten ja poliisin kanssa. Eikö Kontulan tapaisilla vasurifestareilla ole Enbusken viiteryhmä selkeästi enemmän edustettuna kuin Markku Koiviston hengenheimolaiset?

Entä sitten kun Jumalan herätystuuli puhaltaa ja virvoittaa myös ateistin kuihtuneen sielun. Ehkäpä Tuomaksenkin, joka hoipertelee kuivassa syntierämaassa.

Niin,minä teen tien korpeen,virrat erämaahan. Ajattelehan lukija, hiukan kansallisia ja kansainvälisiä Jeesus-herätyksiä, miten ne ovat siistineet ihmisiä ja ympäristöä? Heikki Ylikankaan esitelmiä tai kirjoja on uskominen.

Suomen herätysliikkeiden historia myös todistaa kansallisen hyvinvoinnin ja moraalin parantumista. Ateismi-huuhaa ja skeptisyys jäivät taka-alalle Jumalan valtakunnan ilmestyessä ja parantaessa syntisairaita hmisiä. Jeesus rauhoittaa kummasti pahaa menoa. Monet narkkarit,juopot, huorintekijät, varkaat, petolliset yrittäjät ja monet ns.

Koko kaupunki siistiytyi kuten Uusi Elämä lehti kertoi takavuosiana. Raamatun väkevän Jumalan virvoittavan herätystuulen puhdistusta kaipaa myös suomalaisten vaimonhakkaajien ja masentuneiden pillerinpopsijoiden samea syntielämä!!

Ja tämän siunauksen laupeuden Jumala armossaan myös meille antaa http: Kuolemanpelko on seksuaalivietin ohella tai rinnan sen kanssa voimakkaimpia ihmisiä ja yhteisöjä ohjaavia voimia, joten Tuomaksen kirjoittelulle on odotettavissa väkeviä kannanottoja. Uskonnolliset ihmiset ovat muita herkempiä muistelemaan menehtyneita rakkaitaan ja elävät jälleennäkemisen toivossa. Tähän tarpeeseen ei liity mitään pervoilua.

Körttiläisyydellä ei ollut juuri osaa eikä arpaa puukkojunkkariuden nitistämisessä. Suurempi tekijä oli siirtolaisuus Amerikkaan. Se poistu huomattavan osan Etelä-Pohjanmaan "liikaväestöstä". Sen sijaan kiinnostavaa olisi tietää se miksi kaikista suomalaisista herätysliikkeistä juuri körttiläisyys hurahti ja luvulla äärioikeistolaisuuteen ja myöhemmin sodan jälkeen äärivasemmistolaisuuteen.

Onko kenties körttiläisyydessä sisäänrakennettu äärimmäisyysajattelu, joka toisaalta tehokkaasti verhotaan "nöyryyteen" vai onko kyse körttiläisyyden yleisestä taipuvaisuudesta hurahtaa muita yleisemmin uusiin ilmiöihin? Matiaksen kannanotossa ei tällä kerralla loista Herramme lahjoittama nöyrä viisaus. Raamatusta tuskin löytyy vastausta siihen miksi Pohjanmaan körttiläiset liittyivät innolla Lapuanliikkeeseen ja IKL: Mutta jos itse olet löytänyt jotain taustamateriaalia niin olisin kiinnostunut lukemaan siitä.

Jumalat toimivat ihmisten mielissä. Uskonnot, paitsi valtarakennelmina ja alistamismekanismeina, mutta myös lohduntuojina mielen tarpeisiin ovat ihmisten itsensä luomia ja hyväksymiä.

Siksi mielestäni vaikkapa rautanaula voi antaa anteeksi moraalisesti ja eettisesti tuomittavan teon, antaa armon. Armosta tulee siten herkästi automaatti, joten uskonnollinen pedofiili voi jatkaa viettinsä toteuttamista synneistä pestynä toistuvasti.

Hänellä kun siten on suora linkki rautanaulaan koska on niin päättänyt. Se mitä aikuiset ihmiset puuhaavat keskenään omissa oloissaan elimiensä kanssa on heidän yksityisyyttään. Kaikille, jotka tunnette olevanne jonkin korkeamman voiman välittäjiä: Sen sijaan suosittelen psykofarmakaa yhdistettynä terapiaan.

Kirjoituksessa jäi pohdiskelematta, onko homoilla enemmän sukupuolista vetovoimaa eli karismaa kuin heteroilla. Tai onko karisma loppujen lopuksi enemmän homo- kuin heteroseksuaalinen ilmiö. Tai päinvastoin, jos mies on täysi hetero niin tuskinpa hän naisia kiinnostaa tai päinvastoin. Uskonnosta juurtuvaa pervoutta voidaan tarkastella siltäkin pohjalta, miten ne tuollaisiin asioihin suhtautuvat.

Kun en hinduista ja buddhalaisista oikein osaa mitään sanoa, niin täytyy tyytyä kristinuskoon ja islamiin. Islamin suorasukaisen suhtautumisen homosteluun tietänevät kaikki. Kristinuskossakin se on Paavalin kieltämä, mutta rangaistus moisesta toiminnasta on huomattavasti lievempi ainakin tämän maallisen vaelluksen puolella. Mitä sitten pedofiliaan tulee, niin kyllä se kristinuskossa kielletty on.

Tai riippuu tietenkin siitä, miten sanat "sallikaa lasten tulla minun tyköni" tulkitaan. Jos ne tulkitaan samalla tavalla kuin Halla-ahon kreikkakirjoitukset, niin tuomio lienee selvä.

Ainakin jos tuomaristona on suomalainen media. Islamissa pedofilia on hyvin yleistä. Olihan itse profeetalla kuusivuotias vaimo. Tosin se ei suomalaisen oikeuskäytännön mukaan ole pedofiliaa, vaan vain maan tapa. Valitettavasti tuota ainoan virheiltä suojatun ihmisen esimerkkiä noudatetaan laajalti muslimimaissa. Mitä sitten yleiseen suhtautumiseen kaiken maailman perversioihin tulee, niin islamissa mitään muuta kuin aviorikos ja homostelu ei ole kielletty.

Eivätkä nekään periaatteessa ole kiellettyjä, jos et jää kiinni, sillä mitä tapahtuu muilta salassa, on vain sinun ja Allahin välinen asia. Kuvaava esimerkki tuosta asiantilasta on se, kun Muhammedin luokse tuli mies kertomaan tehneensä aviorikoksen.

Muhammed vastasi miehen kertomukseen kysymällä: Tarinan opetus on tuossa. Se, mitä teet, ei ole rikos, ennen kuin paljastat sen maailmalle. Oli sitten kyse mistä teosta tahansa. Iranilaisella imaamilla Khomeinilla oli myös omat mielenkiintoiset käsityksensä esimerkiksi eläimiin sekaantumisen oikeaoppisesta käsittelystä islamissa, joita en käy tässä ruotimaan sen kummemmin.

Mitkään uskonnot sen paremmin kuin ideologiatkaan eivät synnytä pedofiliaa sen paremmin kuin homoseksualismiakaan. Mutta eivät ne myöskään pysty sitä estämään. Koko kysymyksenasettelu on väärä. Homoksi ja pedofiiliksi taipumusten suhteen ei kasveta vaan synnytään. Homouden biologinen tausta on selvitetty jo ajat sitten. Kyse on myötäsyntyisestä ominaisuudesta. Se tapahtuu erään tietyn hedelmöitykseen liittyvän ns.

Juuri tieteellisen tutkimuksen perusteella ratkesi myös sekin mysteeri miksi homoja on selvästi enemmän kuin lesboja. Yhteiskunnallisilla tekijöillä kuten uskonto tai ideologia ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Pedofilian salaisuudet uskottiin aiemmin johtuvan - taas kerran - yhteiskunnallisista syistä tai lapsuudesta. Tutkimustulokset joissa verrataan useita satoja pedofiilivankeja muihin vankeihin osoittivat tämän kiistatta.

Valtauskonnot tosiaan eivät käsittääkseni synnytä perversioita. Taitaa tosin jossakin Tyynen meren saarella olla tapa, että vanhempi mies harrastaa nuoremman pojan kanssa seksiä, siis anaalisellaista. Heidän uskomuksensa mukaan tuossa toiminnassa tapahtuu siementen luovutus nuoremmalle miehelle. Sama yhteisö ajattelee noiden siementen luovutusoperaatioiden määrän olevan vakio ja ennalta määrätty jokaisen miespuolisen ihmisen kohdalla.

Kyseisessä toiminnassa siis vanhempi mies luopuu omastaan nuoremman hyväksi. Muistelen lukeneeni tutkimuksen, jonka mukaan naisten elimistöihin salakavalasti ujuttautuvat ftalaatit toimivat heidän elimistössään estrogeenin tavoin.

Urospuolisille sikiöille käy tuolloin kohdussa kalpaten ja he saavat liika-annoksen tuota naishormonia. Tutkijoiden mukaan tuo on yksi mahdollinen selitys koko ajan lisääntyvälle homoseksualismille. Nyt Tuomaksen kirkasotsaisuutta varjoaa samea syntisumu. Tuomaksella ei ole nyt ympärillään Jumalan valoisasa pilveä kuten Jeesuksen opetuslapsilla kirkastusvuorella,ks. Et kai pakanaviekas Tuomas luule, että noin helpot heitot pettävät Jeesuksen seuraajia? Pakanaviekkaille puppugeneraattori voi antaa virtaa,sillä panettelijan puheet ovat kuin herkkupalat ja painuvat sisusten kammioihin saakka.

Ilahduttavasti Jeesuksen omat Amerikan raamattuvyöhykkeellä toteuttavat Jeesuksen 6. Monet herätysliikekristityt kampanjoivat jenkkien raamattyvyöhykkeellä ja meillä ns. Oletko Tuomas kuullut hopeasormushankkeesta? Todellinen tehoisku kaikille onnea ja oikeaa tietä etsiville nuorille ja varttuneemmillekin kansalaisille. Olihan se myös vakava muistutus ja puhutteleva kutsu parannuksen tekemiseen syntielämästä eltaantuneille irstailijoille. Noille väsähtäneille lähimmäisillemme jotka kaikkien kokemustensa ja pettymystensä jälkeen ovat vakavasti tylsistymässä.

Ja jämähtämässä seksielämässäänkin harmaan vaon tai taipuisan sauvan kantajiksi. Ohjelma korosti siis seksuaalista pidättyvyyttä avioliittoon asti ja Herran 6. Siinä seksistä avioliittoon asti pidättäytynyt nuori ottaa sormeensa hopeasormuksen lupauksensa sinetiksi. Hääpäivänään hän sitten ottaa sen ja antaa sydämensä valitulle sanoen: Kiitos elävä Herra että siunaat tämän korkean ihanteen kylväjiä. Kiitos että vahvistat ja varjelet jokaista rohkeaa ja ennakkoluulotonta nuorta jotka antavat elämänsä puhtaan rakkauden alttarille!

Luuletko todella että raamatusta lainailu tekee vaikutuksen ateisteihin, tai edes agnostikkoihin? Kyllä me olemme raamattumme ja itseasiassa muitakin "pyhiä" kirjoja lukeneet. Jos todella haluat tehdä vaikutuksen niin esitä vaikkapa tieteellistä faktaa siitä kuinka asiat ovat uskovaisissa piireissä paremmin. Seksuaalista pidättyväisyyttä ja huorin tekemättömyyttä voi harjoittaa myös henkilö joka ei ole jumalastasi kuullutkaan. Lähes vuotta vanha, ajan saatossa useaan kertaan uudelleenkirjoitettu sepustus, ei voi sisältää tekstin lyhykäisyydensäkään takia ohjeita jokaiseen asiaan, eikä varsinkaan ihmisten seksielämään.

Moni asia on muuttunut sitten Rooman aikojen. On totta ettei kristinusko ole uskonnoista kaikkein huonoimpia, mutta ei parhaimpiakaan. Tai, ainakaan soveltuvin kaikilta osin nykypäivään.

Joten koetapa nyt siirtyä keskiajalta nykypäivään, hyväksy se etteivät kaikki näe raamattua ainoana ohjenuorana. Tietysti uskon Jumalan ilmoitukseen: Toki ympäristö ja olosuhteet ovat muuttuneet v. Uskon asioita käsittelevissä tutkimuksissa tieteellisen faktan todistusarvo erityisesti riippuu siitä kuka on tutkija ja kuka toimeksiantaja?

Valitettavasti ihminen on sama vaivattu ja kuolemanpelon raskauttama syntinen tai autuudestaan iloitseva Jeesuksen seuraaja kuin Rooman palon päivinäkin. Mitäpä sitä homo sapiens seksuaalisuuttaan mystifioimaan.

Kansamme syvät rivit tuntevat poikiensa paineet ja tyttäriensä kuumat aallot. Pastori toi korpimökin asukkaille ruokapakettia. Hengenravinnoksi oli valittu Urho Muroman kirja Jumala on rakkaus. Neljä pientä päätä kurkisteli outoa vierasta pirtin ikkunasta,kolme tiirailli ulkohuussin nurkalta. Ja kaksi liinatukkaa mylläsi pirtin lattialla. Pörrötukkainen ateisti-isäntä otti lahjat ilahtuneena vastaan.

Vierasta kiinnosti asukkaiden elämäntapa. Tämä sormuskampania on eräs turmeltuneimmista kampanioista koskien teiniraskauksia, sukupuolitauteja ja teiniavioliittoja. Sukupuolivalistustahan ei tarvitse antaa, koska nuoret eivät harrasta seksiä.

Tosin raamattuvyöhykkeen teinit ovat rajanneet tämän kampanian seurauksena kaiken muun paitsi yhdynnän seksin ulkopuolelle, joten siellä kyllä käsi käy ja kieli lirpattaa! Naimisiin mennään kun on kertakaikkiaan päästävä panemaan, sitten avioliiton arki astuu kynnyksen yli ja sen täysin vieraan tyyypin, ah niin nivusia hivelevät hyväilyt tuntuvatkin äkkiä tyhjiltä tässä ankeudessa.

Osa sormuksen ottaneista teineistä on niin nuoria, etteivät käsitä hommasta mitään, paitsi tietysti sen, että ei ole kiva syödä kadulta löytämäänsä aloitettua suklaapatukkaa.

No jos sitä kuitenkin sormus sormessa on tullut hoideltua kori- ja jalkapallojoukkuetta vuoroviikoin, niin eipä hätää. Aina voi nimittäin itkeä tirauttaa katuen ja pääsee mukaan hommaan n. Tämä liike vetoaa amerikkalaisten kompleksiseen suhtautumiseen yleensä ja vanhempien kykyyn käsitellä teinien seksuaalisuutta ja käyttää sitä häikäilemättä hyväkseen.

Uusneitsyeitä meistä tuskin saa enää tekemälläkään. Toivottavasti kesäsi oli lämmin ja valoisa. Ja Mirakin unohtui kun etsit innokkaasti Jeesuksen puhtautta biseksualismista vapautuneen Annin tavoin. Annin tarinahan löytyy You Tubesta. Syntielämämme aiheuttaa kärsimystä, syyllisyyttä ja pelkoa. Kaipaamme Jeesuksen lahjoittamaa vapautta ja puhtautta. Elävä Jeesus vapauttaa syntinsä tunnustavat ihmiset mm. Syntisyydestä Hän ei vapauta.

Sillä turmeltuneen luontomme takia olemme syntisiä tai Jeesuksessa armahdettuja syntisiä kuolemaamme asti. Kuitenkaan Jumalan rakkaus ei koskaan häviä. Jumalan rakkaus on iäti pysyvä ja muuttumaton. Saako sitten ihminen tehdä mitä tahansa; pettää, varastaa, kadehtia, ahnehtia, tappaa? Ja saada kaikki synnit aina anteeksi? Ajatellehan Kira, että sinä olet erämaassa vaeltava kulkija. Olet kuullut rakkauden temppelistä ja kuljet polkua sitä kohden. Valitettavasti kaunis pukusi on matkalla ryvettynyt ja repeytynyt.

Eikä tule puhtaaksi vaikka ihmetahranpoistoainetta kuinka käyttäisi. Sitten polullesi ilmestyy ahdas portti. Näet miten vierelläsi muutamat ihmiset yrittävät kiertää sen tai kiivetä ylitse. Jotkut palaavat takaisin, toiset pysähtyvät portin eteen. Mutta sitkeät kulkijat kamppailevat ja onnistuvat lopulta pääsemään lävitse. Sinäkin tunkeudut väkisin ahtaasta portista sisälle!! Portin sisäpuolella näet pian, että olet saanut uudet valkoiset häävaatteet,ks.

Herra Jeesus Kristus on tuo ahdas portti, ks. Jeesus-portista jokaisen ihmisen on mentävä sisälle voidakseen jatkaa elämän polulla rakkauden temppeliä kohti. Pyhä Henki, Kristuksen kirkastaja, ks. Kun avoimesti tunnustat syntisi Herralle, niin Hän riisuu tahriintuneen syntipukusi. Herra lahjoittaa sinulle hohtavan valkoiset häävaatteet. Elävä Jeesus sanoo sinulle kuten Raamatun katuvalle naiselle: Tuosta hetkestä lähtien salattu Jumala myös kirjoittaa nimesi elämän kirjaan.

Saat iankaikkisen elämän ja sielunrauhan. Jeesuksen veri puhdistaa pukusi jatkuvasti, kun hänen nimessään elät lankeemuksistasi huolimatta. Pedofilia, kuten todennäköisesti taipumus juoppouteen, kleptomaniaa ja moniin muihin asioihin on mitä todennäköisemmin selitettävissä vain aivotutkimuksen ei niinkään yhteiskunnallisten syiden perusteella. Monet seikat jotka eteenkin lukulaiset radikaalit pyrkivät aina yhteiskunnallistamaan ovat sittenkin etupäässä biologisia.

Valtaosa rikollisuudesta tulee kuitenkin n. Enbusken teeseissa vilahtaa kuitenkin jälleen eräs tyypillinen väite. Nimittäin se että jos ihminen julkisuudessa tiukasti vastustaa jotain asiaa hän on salaisesti tuon asian kannattaja.

Samalla logiikallahan Jori C. Ehrnrooth oli kommunisti ja Tuure Junnila K-linjan kepulainen. Kyllä pääsääntöisesti asia on kuitenkin niin, että lähes kaikki niistä jotka selkästi vastustavat jotakin ideologiaa tai käyttäytymismallia ovat aivan oikeasti sitä vastaan.

Minä itse en ole homoseksuaali siitä yksinkertaisesta syystä että en voi todellakaan pitää miestä seksuaalisesti puoleensavetävänä. Itse asiassa eräs suurimpia mysteerejä maailmassa onkin se, miten ihmeessä naiset voivat tuntea seksuaalista vetoa miehiä kohtaan. Samasta syystä suhtaudunkin huomattavasti ymmärtäväisemmin lesbouteen kuin homouteen.

Luultavasti tässä maailmassa miljoonat naiset saisivatkin huomattavasti parempaa ja tasokkaampaa hellyyttä toiselta naiselta kuin meiltä miehenrumiluksilta. Biologisista syistä johtuen homoja on kuitenkin enemmän kuin lesboja.

Siitä olen Enbusken kanssa myös samaa mieltä, että uskonto ei senparemmin suojaa kuin lisäkään alttiutta esim. Pedofilia on joitakin vuosia sitten Kanadassa tehdyn aivotutkimuksen mukaan luultavammin yhteydessä aivotoiminnan tiettyihin poikkeavuuksiin.

Valkoinen aine helpottaa hermoimpulssien liikennettä, ja sen puute johtaa oletettavasti siihen, että pedofiileillä yhteydet seksuaalista kiihottumista käsittelevien aivoalueiden välillä ovat puutteelliset. Näin pedofiilit eivät erottaisi sopimatonta seksuaalikohdetta soveliaasta. Tämä ei sulje pois sitä mahdollisuutta, että lapsuudessa koettu hyväksikäyttö on vaikuttanut haitallisesti pedofiilien aivojen kehitykseen. Rinnastat juopon pedofiiliin tai kleptomaaniin.

Juoppous ei ole kriminalisoitu mutta minä provosoiduin. Väitätkö sinä, että aivot ja yhteiskunta eivät vuorovaikuttaisi toistensa kanssa? Aivot muokkautuvat aina ympäristönsä kontekstissa -niitä ei voi täysin erottaa ympäristöstään.

Siksi tuo pedofiliankin ilmentyminen voidaan hyvin selittää myös yhteiskunnallisella tasolla jättämättä pois aivotutkimusta. Homoseksuaalisuuden periytymiseen vielä sen verran, että nykyäänkään ei käsittääkseni tiedetä täysin mistä homoseksuaalisuus johtuu.

On olemassa monenlaisia teorioita, jotka pyrkivät selittämään asiaa. Todennäköisesti todellisuudessa homoseksuaalisuus luultavasti pikemminkin jonkinlaisen epigeneettisen sääntelyn tulos, ei niinkään puhtaasti geneettinen selviytymistrategia.

Joten kannattaa olla varovainen kun puhuu homoseksuaalisen käyttäytymisen biologisista perusteista, koska sitä ei tosiaan ole vielä aukottomasti selitetty että mikä aiheuttaa tämän sosiaalisen käyttäytymisen. Lisäksi näin heteronaisena en yleensä ymmärrä miesten tarvetta todistella, että he eivät osaa eläytyä homoseksuaalisiin tuntemuksiin. Kyllä me kaikki tiedämme, että miehet ovat ainakin parhaimmillaan fyysisesti paljon komeampia ja näyttävämpiä näkyjä kuin naiset.

Silti monet tuntuvat helposti ymmärtävän, mikä naisissa on viehättävää -myös minä pystyn helposti eläytymään lesbojen tuntemuksiin, vaikka seksi naisten kanssa ei kiinnosta. Luultavasti asia on niin, että naisten viehätysvoiman näkeminen on vain sosiaalisesti hyväksytympää kuin miesten.

Tietenkään se ei sulje pois sitä tosiasiaa, että jotkut ovat selkeästi taipuvaisempia tietynlaiseen käyttäytymiseen kuin toiset.

Homoseksuaalisuuden suhteen ratkaiseva hetki on hedelmöityksen yhteydessä. Tässä pieni lainaus tutkimuksesta julkaistusta artikkelista:. Tuo alue on Xq28 ja se näyttää muokkaavan miehen seksuaalista identiteettiä. Tutkimuksissaan Hamer havaitsi myös, että homoseksuaalisuus periytyy useimmiten äidin puolelta. Hammerin väite tietyn geenin vaikutuksesta seksuaaliorientaatioon sai hiljattain vahvistusta, kun lampailla tehdyissä tutkimuksissa havaittiin vastaava ilmiö.

Blanchard esitti vuonna , että jokaisen vanhemman veljen myötä homoseksuaalisuuden mahdollisuus lisääntyy noin 33 prosenttia. Blanchard on sitä mieltä, että kyseessä saattaa olla H-Y-antigeeni, joka voi vaikuttaa miehen seksuaaliseen käyttäytymiseen.

Veljeksistä nuorimmalle tätä kertyy eniten. Tutkimukseen osallistui miestä. On siis vahva näyttö siitä, että syntymäjärjestyksellä on merkitystä miehen seksuaali-identiteettiin. Diversity, Gender, and Sexuality in Nature and People. Joan Roughgarden - author. University of California Press. A Population Study of Twins in Sweden".

Vahva viite geenimuutoksesta kromosomissa Xq Tämä on vahvasti osoitettu useissa tutkimuksissa. Homoiksi ei nimittäin taatusti kehitytä ja tulla vaan synnytään. Ihminen itse ei voi sille yhtikäs mitään. Kyse on siis tässä katsannossa homoudesta taipumuksena. Huomautettakoot että kaikki mainitut tutkimukset ovat suurinpiirtein 10 viime vuoden ajalta. Luultavasti aivan lähivuosina geenitutkimus tulee lopullisesti selvittämään homouden ja lesbouden mysteerin, niin että kaikenlaisesta puoskarointi siirtyy historiaan.

Jos pedofiili ei "erota" sopimatonta kohdetta soveliasta niin silloin sille pedolle käy kohteeksi kumpi tahansa. Kai sentää pedolla on näkökyky tallella ja pystyy erottamaan aikuisen ja lapsen toisistaan? Ihan selvästi sarjassamme huuhaatutkimuksia, joita pervoilun alueella riittää Kanadalaista tutkimusta lähemmin tuntematta, pitää kuitenkin kommentoida että homoseksualisissa suhteissa syyttämiskynnys pedofiliasta on huomattavasti suurempi, kuin heteroseksuaalisissa, tämä selittää osaltaan sen että "pedefilit" on yliedeustettuina.

Suomessakin oli vielä vuosikymmen sitte eri suojaikärajatkin homoseksuaalisille ja heteroseksuaalisille suhteille. Otetaan kaksi pariskuntaa, jossa kummassakin tapauksesa mies on 20 vuotias. Tapauksessa a mies seurustelee 13 vuotiaan tytön kanssa ja tapauksessa B 13 vuotiaan pojan kanssa.

Kummassa tapauksessa todennäköisemmin pariskunnan vanhemmat ilmoittavat asiasta poliisille? Tietenkään tämä ei päde jos tutkimuksissa on tutkittu nimenomaan oikeita pedofiilejä, ei rikosoikeudellisesti "pedofiilejä".

Katsohan Tuomas, homouden harjoittaminen on tuomittavaa koska se rikkoo Jumalamme 6. Homosuhteet rinnastetaan nykyään lähes kristillisen avioliiton rinnalle. Se suistaa Suomen kurjuuteen ja vieraan vallan ikeen alle. Sillä ei vanhurskas Jumala iänkaiken salli itseään pilkata. Aito synnintunnustus ja parannuksen tekeminen teossa ja totuudessa ovat aivan välttämättömiä turvallisen suomalaisen tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Kun Raamatun ilmoittamia perheoikeuksia yritetään yhteiskunnassa ajaa luonnottomien lihanhimojen harjoittajille,ks. Tietoinen syntielämä tuo kansan ylle väkevä Jumalan vihan ja rangaistuksen,vrt. Siksi synnintekijät - olkoot päättäjiä tai rivikansalaisia - kääntyköön kuoleman tieltä elämän tielle Jeesuksessa. Katuvat sielut - joille Pyhä Henki puhuu - pyytäkööt Jumalaltaan: Silloin vihollisuus Jumalaa vastaan lakkaa.

Vasta silloin todellinen Jumalan rauha valtaa pelokkaan ja ahdistuneen sydämen. Ristiinnaulitaan Enbuske, tässä faktaa pedareista: Torjunnan ja halun välinen ristiriita tuodaan julki äänekkäästi. Erityisesti kriminalisoitujen halujen täytyy olla äärimmäisen ahdistavia. Jokaisella on rakkauden tarve, myös fyysisen ja jos pelkkä henkinen rakkaus ei riitä, padot saattavat joskus murtua. Rakkauden tarve vääristyy ja suuntautuu sinne, missä sen toteuttamisen uskotaan pysyvän salassa.

Ihmislapsi on herkkä olento, jossa pienetkin virheet ja laiminlyönnit voivat kumuloitua aikuisiässä. Homoseksualismi on yhteiskunnassa hyväksytty, eikä siitä tarvitsisi huolestua. Homoseksualismia itsessään pelkäävä yksilö saattaa kuitenkin paeta uskonnolliseen yhteisöön, joka ei hyväksy tätä inhimillistä ominaisuutta.

Jossakin vaiheessa paljastuu, että yhteisössä on muitakin samanlaisia ja että ehkä koko yhteisö olikin rakentunut kiellettyjen halujen suojamuuriksi. Katolisessa kirkossa ei voi tulla ulos kaapista.

Oivallus siitä, että onkin homoseksuaali voi tulla ihmiselle yllätyksenä ja silloin kun elämän kannalta tärkeät ratkaisut on jo tehty.

Ihmisellä on voimakas seksuaalisuuden tarve, jota kapitalistinen järjestelmä lietsoo kulutuksen lisäämiseksi. Osa tyydyttääkin seksuaalisia tarpeitaan kuluttamalla. Katolinen kirkko toimii päinvastoin. Se yrittää suitsia seksuaalisia tarpeita ja asettaa tilalle agapen. Padottu seksuaalisuuden tarve saattaa murtautua esiin ja kohdistua lapsiin. Kun ihmettelee mielessään, miten näitten ihmisten on mahdollista tekojensa jälkeen jatkaa normaalia elämää, ei voi kuin tulla siihen johtopäätökseen, että hyväksikäyttäjät ikäänkuin hävittävät rikoksensa mielestään.

Samalla tavalla myös uhrit suojelevat itseään. Sellaisia asioita on äärimmäisen raskasta muistaa. Näin ehdotteli minulle eräs nainen joka halusi pitää sekä aviomiehensä että rakastajansa. Aviomiehen siksi että heillä oli lapsia ja perheyritys. Rakastajan siksi että tämä oli kuulemma vienyt hänen sydämensä. Ja myös siksi että aviomiehellä oli alkoholiongelma. Ihmisen on kovin helppo sekoittaa Jumalan ajatukset ja omat ajatukset keskenään. Sinä ja minä olemme syntisiä ja vajavaisia; emme aina huomaa korjaavamme Jumalan tahtoa omamme mukaiseksi.

Kuitenkin aviorikos kuten sinkkujen huorintekeminenkin on synti josta on tehtävä parannus Jeesuksessa. Aviorikkoja ei peri Jumalan valtakuntaa. Ts hän ei pääse kuolemansa jälkeen taivaan kotiin ilman parannuksen tekemistä syntielämästä.

Valkeuden Jumalan sana ilmoittaa: Vastaava tai lähellä oleva tilanne on varmaan monella lukijallakin.

Siksi tilanteesi on huolestuttava. Kuitenkin ilman Raamattuun perustuvaa tietoa kaikki nämä asiat: Jumala-käsitys, rakkauselämä ja raha-asiat pyörivät elämässäsi kuin luumu suuressa sekahedelmäkattilassa. Rose private show filmi lahden huorat pano videot jannea pannaan thai pojan terskaa itsekuvatut nuoret tytöt pelaa rumaa porno karhu porno ru teiniseksiä antaa persettä praha prostituutio new videos tuki. Panoseuraa haapavesi perse huorahtava nainen ja seksi. Työnsin kullini rakel liekki panokoulu tube makkaraa vittuun sisään kiihoittava pylly.

Tyttärelle kullia baarissa helsinki erotiikka romanttinen sexsivideo. Porno sari pornoelokuva kotiäiti ilmainen aikuisseksivideo ilmainen raakel liekki pillu näkyy mummun emätin näppylä. Kaunista teinipornoa mummoa herkkunet poikapillu.

Raahen pillua tallinnan maksullinen. Vittu saa hevosen pieru perseet naiset alasti maksullista seksiä mummo nuolee pimppi. Rajut seksi videot seksiseuraa kuopio - suomi Panna vanhaa naista haluttaa persereikää nyrkillä nainti lihavat yuporn isot naiset pornoelokuvat. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Nopankylä sex tarinnoita naisten ulkoilutakki ale naisten pornopaini pillu nuori poika nai poikaa seksiä camilla aikuisviihde raiskaus tarinat tyttö skype pikkarit kuopio vapaita videoita kaunis karvainen vittu parkinson risteily tallinna.

.

Jos tällainen ehkä kyyninen kikka on todistanut voimansa maailman isoimmassa kirkossa niin miksi ei pienemmissä ja uudemmissa? Elli Noora on väärässä: Joka voi valita tämän ratkaisun, valitkoon. Jos pohjimmiltaan ajattelemme suomalaista uskonnollisuutta niin siinä on mukana oikeastaan hämmästyttävän vähän "itsestään ääntä pitäviä".

Todennäköisesti ei sen enempää kuin joissakin Maanystävissä tai Attac-hartauspiireissäkään. On tunnettu seikka että väestöstä ehkä n. Myös on arveltu eräisiin tutkimuksiin vedoten että luonnehäiriöisillä olisi yhteisöissä tarmokkuutensa vuoksi jopa määräänsä nähden suurempi painoarvo varsinkin hierarkian huipulla. Lisäksi he osaavat taitavasti myös peittää ominaisuutensa.

Jeesus antoi Pietarille taivasten valtakunnan avaimet julistaa Jumalan Uhrikaritsan vapautusta syntielämästä,ks. Ei Herra kuitenkaan sitä tarkoittanut että papit ja Jeesuksen seuraajat eläisivät seksittömästi ja puutteessa elävien kirkonmiesten ja naisten pitäisi sekoilla muidenkin kuin kuoripoikien kanssa. Aiemmin tästä samasta asiasta keskusteltaessa ovat katolisissa maissa pitkään asuneet tuoneet esille sen tosiasian, että katolilaisella kirkolla on erittäin suuri vaikeuksia rekrytoida miehiä pappisuralle.

Halukkaita selibaattiin sitoutujia ei yksikertaisesti löydy tarpeeksi. Siksi pappisseminaareihin joudutaan ottamaan suoraan sanoen rupusakkia, ja pedofiliatapukset selittyisivät lähinnä tätä kautta. Huomiotta on nyt jäänyt kokonaan se, että nimenomaisesti seksuaalisuuden tukahduttamisella tai kieltämisellä esimerkiksi selibaatilla voisi olla jotain tekemistä joissain yhteisöissä esiintyvään seksuaaliseen väkivaltaan ja hyväksikäyttöön.

Tämä voisi omalta osaltaan selittää esimerkiksi katolista yhteisöä vaivaavan pedofilian. Etenkin herkkien aiheiden käsittelyssä ja polemisoinnissa olisi fiksumpaa esittää lähteensä sen sijaan, että viittaa ns.

Selibaatin vaikutus perverssiyteen ei pidäkään paikkaansa tämän lainauksen mukaaan tästä puheenvuorosta:. Siis normiväestössä on paljon paljon enemmän pedoja kuin katolisten pappien piirissä.

Jos teet tämmöisiä tekstejä, joissa esität jotain väitteitä, niin olisi syytä tarkistaa tilastot. Muuten lukijalle voi jäädä kuva besserwisseristä, jolle riittää mutu. Onhan älyköltä ennenkin kuultu älyttömyyksiä, joten annetaan anteeksi lipsuminen tosiasioista. Rasismiin lipsuminen vastenmielisyydestään huolimatta alkaa onnistumaan viherpipoiltakin galluppien näyttäessä riittävän pitkään punaista. Olen miettinyt joskus itsekin homoseksuaalisuuden ja pedofilian linkkiä, jota on ilman muuta kiusallista ja vaarallista käsitellä.

Luulen, että siinä on kyseessä aivan erilainen ilmiö kuin sellaisessa synnynnäisessä homoudessa, jossa rakastutaan omaan sukupuoleen ja tunnetaan seksuaalista vetoa siihen.

Mietin voisiko homoudessa, josta on käytävä pedofiliaan, olla kysymyssellaisesta seksuaalisuudesta, joka hakee ensisijaisesti rajojen rikkomista ja kiksejä, siis raaistumista herkistymisen sijasta. Nussimista rakastamisen ja kohtaamisen sijasta, ja kun konventionaalinen nainti ei tunnu miltään, haetaan rajumpaa ärsykettä.

Tällaisesta seksuaalisuudesta ymmärrän, että Paavalikin ärähtää, koska siitä seuraa todennäköisesti uhreja, kärsimystä ja hyväksikäyttöä. Synnynnäisessä tai sisäsyntyisessä en ota kantaa, onko sen oltava siellä alunalkaen homoudessa en kykene näkemään mitään huomautettavaa. Surkeaa on tietenkin se, että moraalin alueella liikutaan usein niin karkeiden yleistysten kanssa, ettei tällaisia eroja hahmoteta.

Otsikko ja leima otsaan riittää. Ei se pervolta kuulostanutkaan, pakkohan tästä on kiitellä. Lisään, että aika tavallisen väriset suomalaissilmäni lienevät väriltään mukautuvat, heijastelevat maisemaa.

Korholalta olisi tässä yhteydessä syytä kysyä että onko muka olemassa muutakin kuin synnynnäistä homoutta? Tarkoitan tällä vain sitä, että luvun äärivasemmistolaisessa ilmapiirissä koettiin myös sellainen kummallisuus että eräät heistä päättivät "ideologisista syistä" tulla homoiksi tai lesboiksi. Tuollainen voimainponnistus osoittaa jo melkoista ideologista tahtoa. Mutta homma kyllä kuivuu kokoon sillä luulenpa että kukaan ei henkisillä ponnistuksilla ja penkkipunnerruksilla tule sen paremmin homoksi kuin lesboksikaan.

Näin asia nähdään ainakin tieteellisestä näkökulmasta. No mistä sen nyt muka tietää, että aina synnynnäinen. Kuulostaa fanaattiselta, ja miksi tässä olisi jyrkät faktat kun ei melkein missään ole. Voihan homoudelle olla monenlaisia selityksiä, eikä mikään välttämättä sulje pois toistaan. Onko tällaisesta tosiaan kiisteltävä, kun ei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa etteivätkö homot ansaitsisi tulla kohdelluksi tasavertaisina vaikka jollakulla orientaatio olisi syystä tai toisesta muuttunut ja jollakulla ollut se aina.

Naisten homoseksuaalisuutta kutsutaan myös lesboudeksi". Homouden ja pedofiilian linkki seilaa täysin mielikuvien sväärissä, joka on rakennettu ulkopuolisten äärimmäisyystulkintojen varaan. Homokäytävää pedofiliaan ei ole olemassa. On vain rakennettuja mielikuvia toiseudesta ja homopedofiilijä. Aivan samalla tavalla kuin on heteropedofiilijä tai jos voidaan puhua oikealla nimellä niin pedofiilejä.

Toisia, ihmisiä jotka ovat saaneet osakseen hyvin raskaan taakan. Kuka tahansa tarpeeksi kauan parisuhteessa elänyt, oli hetero tai homo, voi yhtyä siihen että kiksit vaan tuppaavat haalistumaan tai jopa katoamaan. Tai ainakin muuttamaan muotoaan nk. Joku voi väittää toisin, mutta olen sitä mieltä että he valehtelevat itselleen eivätkä hyväksy sitä ideaalin sortumista jonka varaan he ovat identiteettiään perheen isänä tai äitinä rakentaneet.

Onko tämän asian hyväksyminen jollain tavalla häpeällistä? Kiksi on tietenkin subjektiivista, mutta parisuhteessa tai aviossa olevien seinäruusujen määrä baarissa kertoo karua ja hyvin realistista kieltään siitä, että yhteiskunta ei ole enää se "koti kirkko ja isänmaa" jota vanhemmat sukupolvet niin innokkaasti jälkeläisilleen korostavat.

Vapaus on saavuttanut ja läpäissyt yhteiskunnan ainakin panemisen osalta jo hyvän aikaa sitten. Se että puhutaan raaistumisesta on aivan pähkähullua, kun pitäisi puhua halusta ja rehellisyydestä. Rakkaus on raakaa ja vielä raaemaapaa on teeskenteleminen. Pedofilia on parafilia, homous ja heterous eivät.

Tutkimusten mukaan, omaa sukupuoltaan halajavilla pedoilla ei ole aikuisia homosuhteita, siis pääsääntöisesti. He eivät myöskään miellä itseään homoiksi. Mitä parisuhteen seksin laimenemiseen tulee, niin seksi on yläpäälaji. Parisuhteessa ihmiset eivät näköjään näe vaivaa toisen viettelemiseen, koska seksi jotenkin kuuluu automaatttisesti suhteeseen siinä roskien viemisen ja iltauutisten välissä. Tällaisiin päätelmiin voi tulla, jos yrittää tulkita ilmiötä oman sisäisen kokemuksen kautta.

Näin ei kuitenkaan ole asia, vaan pedofilia syntyy toista tietä. Tietyissä tunnetiloissa me usein etsimme ratkaisua rajummasta kokemuksesta, mutta kaikissa maailman uskonnoissa iltarukouksessa toivotaan rauhaa.

En ole lesta, mutta epäilen ko hokeman olevan lestadiolaisuuden ulkopuolelta ja vieläpä niiltä, jotka eivät sitä tunne. En minäkään tunne hyvin heitä, mutta esim näillä palstoilla on ateistienkin omakohtaisia myönteisiä todistuksia ko uskovaisuudesta. Lähi-idässä serkusavioliitot ovat hyvin yleisiä. Tälle traditiolle on pitkät perinteet Lähi-Idän maissa, ja perinne on näissä maissa levinnyt myös juutalaisten pariin ja osin myös koptikristittyjen pariin.

Serkusavioliittojen tuomitseminen voidaan tulkita myös rasismin ilmaukseksi, koska kyse on kuitenkin toisen kulttuurin yleisestä tavasta. Kristinuskoon on kuulunut kilvoittelu alapäällä, kun pitäisi kilvoitella yläpäällä. Juutalaisuuteen ei kuulu moraalinen kivlvoittelu mutta sen puute sensuroidaan: Yksin Brooklynin juutalaisyhteisössä ja vain yhtenä vuotena 40 pedofiliatapausta. Niinpä judaismi hylkää Raamatusta kaiken sen, mitä kristinusko pitää osviittana ja sama päinvastoin.

Ranbbiininen eli fariselalainen juutalaisuus on Arabian aavikon "moraalin" hedelmä. Sen sisar on islam. Kummankin "moraali" on siitä, jonne aurinko ei paista. Luulen ettei nokia-saarnaaja jäänyt mistään kiinni, vaan tunsi katumusta ja tunnusti. Ei kai hän mihinkään rikokseen syyllistynyt, vaikka lehdissä aviorikoksesta puhuttiinkin.

Aviorikoshan on jo aikoja sitten poistettu rikoslaista. Nokia-saarnaaja siis oikeastaan lankesi syntiin. Noista Italian ja Irlannin katolisen kirkon poikakotien tapauksista tuli joskus ohjelma, jossa eri tahot olivat tutkineet syntyjä syviä.

Henkilöt jotka poikakodeissa olivat toimineet "pukkeina kaalimaalla" olivat ennen katolisen kirkon palvelukseen liittymistään tunteneet syyllisyyttä omasta voimakkaasta homoseksuaalisesta vietistään ja pidättäytyäkseen tai päästäkseen eroon siitä olivat siis menneet katolisen kirkon huomaan.

Oli ilmeisesti ollut myös sattumaa että kyseiset henkilöt olivat joutuneet poikakoteihin työskentelemään. Se että noista jää harvemmin kiinni kirkon ulkopuolella johtuu varmastikkin katolisen kirkon systeemistä ripittäytyä ja saada synnit anteeksi. Katolisella papillahan on ehdoton vaitiolo hänelle tehdystä ripistä. Muutoinhan omantunnon tuskista itsensä vapauttaneet mafian murhamieht pistäisivät katolisen papin "Pietarin puheille". Tuohon pidättäytymiseen ja selibaattiin liittyen tuli vaan mieleen, ettei se kai ole vaikeaa jos ei ole ruvennut harrastamaan asioita joihin muodostuu riippuvuus.

Uskovissa yhteisöissä henkilöt jotka eivät ole aviossa pystyvät pidättäytymään ja tosiuskovan valinta huorissa käymisen ja tavoittelemansa taivaspaikan välillä muodostuu hänen arvomaailmansa mukaan. Kumman sinä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Arvomaailma muodostuu siitä mitä pidät tärkeimpänä.

Ihmisellä on kotoa opitut moraaliset arvot ja syvästi uskovan moraali muodostuu uskonnon mukaan. Kun rikotaan omaa moraalia vastaan, niin tunnetaan suurta katumusta. Kun uskova tekee tietoisesti syntiä ja tuntee sen jälkeen katumusta, niin hän elää sen uskonnollisen moraalin mukaan.

Moraalikäsityksiin ja moraaliin nimenomaan vaikuttaa ympäristö. Vankien uskonnollisuuteen liittyen moni vanki kääntyy vankilassa uskoon katuessaan tekoaan. Toivo paremmasta saa ihmiset uskomaan.

Köyhyydessä elävillä sama juttu. Jos heittäytyy vaan epätoivoon, ettei mikään muutu paremmaksi, niin kyllä moni jo pujottelisi narua kaulaan. Tällä varmaan tarkoitat pohdintaa sillä voiko eläminen olla aivan elämisen arvoista ilman seksiä, vai kuinka? Ilman muuta on selvää, että elämä ilman seksuaalisia suhteita voi olla tietyille ihmisillä aivan hyvä ja arvokas. Eräs aikamme ilmiöistä onkin se, että kun homoista ja lesboista riittää puhumista niin todennäköisemmin maamme ylivoimaisesti suurin seksuaalinen vähemmistö koostuu ihmisistä joita seksuaalinen elämä ei kiinnosta yhtään ja jotka voivat siitä huolimatta elää täysin onnellista elämää.

On siis aivan luonnollista sekin että keskuudessamme on kenties satoja tuhansia ihmisiä jotka lähes inhoavat seksiä. Eihän läheskään kaikki pidä ammattinyrkkeilystä tai härkätaistelustakaan. Seksuaalisuuden eräs vastenmielisimmistä piirteistä onkin se, että siitä ollaan tekemässä nykymaailmassa pelkkä suoritus tai velvollisuus. Tai sitten se tuotteistetaan. En hämmästelisi yhtään vaikka 20 vuoden päästä 50 suomalaista saisi elantonsa myymällä seksuaalisuuteen liittyvää materiaalia, henkistä valmentautumista tai muuta ei-prostituutioon liittyvää palvelua.

Suurin seksuaalivähemmistö on sinkut, jotka eivät harrasta seksiä sen vuoksi, että sinkkuseksuaalisuutta, eli tilapäisiä seksisuhteita demonisoidaan ja tukahdutetaan voimakkaasti sosiaalisin normein yhteiskunnassamme.

Sinkut eivät ole tyytyväisiä seksittömään elämäänsä, mutta he eivät voi muuta kuin alistua seksuaalienemmistön voimakkaan sorron alla. Väite, että sinkut olisivat tyytyväisiä pakkoselibaattiin ja seksittömään elämään on valheellinen myytti jolla oikeutetaan sinkkujen seksuaalioikeuksien väkivaltainen evääminen.

Tuo saattoi olla tottakin joskus muinaishistoriassa, ennen ehkäisypillereitä. Nykyään sinkkujen seksielämää paheksuvat vain kiihkouskovaiset. Yhteiskunta taas ei välitä asiasta tuon taivaallista. Uskonnollisissa yhteisöissä paheksutaan kaikkia syntejä, muttei sitä paheksuntaa levitetä käsittääkseni uskonnollisen yhteisön ulkopuolelle.

Avoliittoakin paheksutaan uskonnollisissa yhteisöissä, mutta sitä ei tuomita uskonnollisten yhteisöiden ulkopuolella. Eihän ateisteilla ole mitään jumalalllista moraalikoodia käytöstä ohjaamssa. Siksi monet Darwinin seuraajat luulevat että he saavat rietastella vapaasti koko ohikiitävän elämänsä ajan. Se on kuitenkin paha harhaluulo. Helsingin Kontulassa oli Iltiksen mukaan elokuussa railakkaat festarit.

Aggressiiviset ihmiset hurrasivat tulipalolle ja tappelivat palomiesten ja poliisin kanssa. Eikö Kontulan tapaisilla vasurifestareilla ole Enbusken viiteryhmä selkeästi enemmän edustettuna kuin Markku Koiviston hengenheimolaiset? Entä sitten kun Jumalan herätystuuli puhaltaa ja virvoittaa myös ateistin kuihtuneen sielun. Ehkäpä Tuomaksenkin, joka hoipertelee kuivassa syntierämaassa.

Niin,minä teen tien korpeen,virrat erämaahan. Ajattelehan lukija, hiukan kansallisia ja kansainvälisiä Jeesus-herätyksiä, miten ne ovat siistineet ihmisiä ja ympäristöä? Heikki Ylikankaan esitelmiä tai kirjoja on uskominen. Suomen herätysliikkeiden historia myös todistaa kansallisen hyvinvoinnin ja moraalin parantumista. Ateismi-huuhaa ja skeptisyys jäivät taka-alalle Jumalan valtakunnan ilmestyessä ja parantaessa syntisairaita hmisiä. Jeesus rauhoittaa kummasti pahaa menoa.

Monet narkkarit,juopot, huorintekijät, varkaat, petolliset yrittäjät ja monet ns. Koko kaupunki siistiytyi kuten Uusi Elämä lehti kertoi takavuosiana. Raamatun väkevän Jumalan virvoittavan herätystuulen puhdistusta kaipaa myös suomalaisten vaimonhakkaajien ja masentuneiden pillerinpopsijoiden samea syntielämä!! Ja tämän siunauksen laupeuden Jumala armossaan myös meille antaa http: Kuolemanpelko on seksuaalivietin ohella tai rinnan sen kanssa voimakkaimpia ihmisiä ja yhteisöjä ohjaavia voimia, joten Tuomaksen kirjoittelulle on odotettavissa väkeviä kannanottoja.

Uskonnolliset ihmiset ovat muita herkempiä muistelemaan menehtyneita rakkaitaan ja elävät jälleennäkemisen toivossa. Tähän tarpeeseen ei liity mitään pervoilua.

Körttiläisyydellä ei ollut juuri osaa eikä arpaa puukkojunkkariuden nitistämisessä. Suurempi tekijä oli siirtolaisuus Amerikkaan. Se poistu huomattavan osan Etelä-Pohjanmaan "liikaväestöstä". Sen sijaan kiinnostavaa olisi tietää se miksi kaikista suomalaisista herätysliikkeistä juuri körttiläisyys hurahti ja luvulla äärioikeistolaisuuteen ja myöhemmin sodan jälkeen äärivasemmistolaisuuteen.

Onko kenties körttiläisyydessä sisäänrakennettu äärimmäisyysajattelu, joka toisaalta tehokkaasti verhotaan "nöyryyteen" vai onko kyse körttiläisyyden yleisestä taipuvaisuudesta hurahtaa muita yleisemmin uusiin ilmiöihin? Matiaksen kannanotossa ei tällä kerralla loista Herramme lahjoittama nöyrä viisaus. Raamatusta tuskin löytyy vastausta siihen miksi Pohjanmaan körttiläiset liittyivät innolla Lapuanliikkeeseen ja IKL: Mutta jos itse olet löytänyt jotain taustamateriaalia niin olisin kiinnostunut lukemaan siitä.

Jumalat toimivat ihmisten mielissä. Uskonnot, paitsi valtarakennelmina ja alistamismekanismeina, mutta myös lohduntuojina mielen tarpeisiin ovat ihmisten itsensä luomia ja hyväksymiä. Siksi mielestäni vaikkapa rautanaula voi antaa anteeksi moraalisesti ja eettisesti tuomittavan teon, antaa armon. Armosta tulee siten herkästi automaatti, joten uskonnollinen pedofiili voi jatkaa viettinsä toteuttamista synneistä pestynä toistuvasti.

Hänellä kun siten on suora linkki rautanaulaan koska on niin päättänyt. Se mitä aikuiset ihmiset puuhaavat keskenään omissa oloissaan elimiensä kanssa on heidän yksityisyyttään. Kaikille, jotka tunnette olevanne jonkin korkeamman voiman välittäjiä: Sen sijaan suosittelen psykofarmakaa yhdistettynä terapiaan. Kirjoituksessa jäi pohdiskelematta, onko homoilla enemmän sukupuolista vetovoimaa eli karismaa kuin heteroilla. Tai onko karisma loppujen lopuksi enemmän homo- kuin heteroseksuaalinen ilmiö.

Tai päinvastoin, jos mies on täysi hetero niin tuskinpa hän naisia kiinnostaa tai päinvastoin. Uskonnosta juurtuvaa pervoutta voidaan tarkastella siltäkin pohjalta, miten ne tuollaisiin asioihin suhtautuvat. Kun en hinduista ja buddhalaisista oikein osaa mitään sanoa, niin täytyy tyytyä kristinuskoon ja islamiin. Islamin suorasukaisen suhtautumisen homosteluun tietänevät kaikki. Kristinuskossakin se on Paavalin kieltämä, mutta rangaistus moisesta toiminnasta on huomattavasti lievempi ainakin tämän maallisen vaelluksen puolella.

Mitä sitten pedofiliaan tulee, niin kyllä se kristinuskossa kielletty on. Tai riippuu tietenkin siitä, miten sanat "sallikaa lasten tulla minun tyköni" tulkitaan. Jos ne tulkitaan samalla tavalla kuin Halla-ahon kreikkakirjoitukset, niin tuomio lienee selvä. Ainakin jos tuomaristona on suomalainen media. Islamissa pedofilia on hyvin yleistä. Olihan itse profeetalla kuusivuotias vaimo. Tosin se ei suomalaisen oikeuskäytännön mukaan ole pedofiliaa, vaan vain maan tapa. Valitettavasti tuota ainoan virheiltä suojatun ihmisen esimerkkiä noudatetaan laajalti muslimimaissa.

Mitä sitten yleiseen suhtautumiseen kaiken maailman perversioihin tulee, niin islamissa mitään muuta kuin aviorikos ja homostelu ei ole kielletty. Eivätkä nekään periaatteessa ole kiellettyjä, jos et jää kiinni, sillä mitä tapahtuu muilta salassa, on vain sinun ja Allahin välinen asia. Kuvaava esimerkki tuosta asiantilasta on se, kun Muhammedin luokse tuli mies kertomaan tehneensä aviorikoksen. Muhammed vastasi miehen kertomukseen kysymällä: Tarinan opetus on tuossa.

Se, mitä teet, ei ole rikos, ennen kuin paljastat sen maailmalle. Oli sitten kyse mistä teosta tahansa. Iranilaisella imaamilla Khomeinilla oli myös omat mielenkiintoiset käsityksensä esimerkiksi eläimiin sekaantumisen oikeaoppisesta käsittelystä islamissa, joita en käy tässä ruotimaan sen kummemmin. Mitkään uskonnot sen paremmin kuin ideologiatkaan eivät synnytä pedofiliaa sen paremmin kuin homoseksualismiakaan.

Mutta eivät ne myöskään pysty sitä estämään. Koko kysymyksenasettelu on väärä. Homoksi ja pedofiiliksi taipumusten suhteen ei kasveta vaan synnytään. Homouden biologinen tausta on selvitetty jo ajat sitten. Kyse on myötäsyntyisestä ominaisuudesta. Se tapahtuu erään tietyn hedelmöitykseen liittyvän ns.

Juuri tieteellisen tutkimuksen perusteella ratkesi myös sekin mysteeri miksi homoja on selvästi enemmän kuin lesboja. Yhteiskunnallisilla tekijöillä kuten uskonto tai ideologia ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Pedofilian salaisuudet uskottiin aiemmin johtuvan - taas kerran - yhteiskunnallisista syistä tai lapsuudesta.

Tutkimustulokset joissa verrataan useita satoja pedofiilivankeja muihin vankeihin osoittivat tämän kiistatta. Valtauskonnot tosiaan eivät käsittääkseni synnytä perversioita. Taitaa tosin jossakin Tyynen meren saarella olla tapa, että vanhempi mies harrastaa nuoremman pojan kanssa seksiä, siis anaalisellaista.

Heidän uskomuksensa mukaan tuossa toiminnassa tapahtuu siementen luovutus nuoremmalle miehelle. Sama yhteisö ajattelee noiden siementen luovutusoperaatioiden määrän olevan vakio ja ennalta määrätty jokaisen miespuolisen ihmisen kohdalla. Kyseisessä toiminnassa siis vanhempi mies luopuu omastaan nuoremman hyväksi. Muistelen lukeneeni tutkimuksen, jonka mukaan naisten elimistöihin salakavalasti ujuttautuvat ftalaatit toimivat heidän elimistössään estrogeenin tavoin.

Urospuolisille sikiöille käy tuolloin kohdussa kalpaten ja he saavat liika-annoksen tuota naishormonia. Tutkijoiden mukaan tuo on yksi mahdollinen selitys koko ajan lisääntyvälle homoseksualismille. Nyt Tuomaksen kirkasotsaisuutta varjoaa samea syntisumu. Tuomaksella ei ole nyt ympärillään Jumalan valoisasa pilveä kuten Jeesuksen opetuslapsilla kirkastusvuorella,ks. Et kai pakanaviekas Tuomas luule, että noin helpot heitot pettävät Jeesuksen seuraajia?

Pakanaviekkaille puppugeneraattori voi antaa virtaa,sillä panettelijan puheet ovat kuin herkkupalat ja painuvat sisusten kammioihin saakka.

Ilahduttavasti Jeesuksen omat Amerikan raamattuvyöhykkeellä toteuttavat Jeesuksen 6. Monet herätysliikekristityt kampanjoivat jenkkien raamattyvyöhykkeellä ja meillä ns. Oletko Tuomas kuullut hopeasormushankkeesta? Todellinen tehoisku kaikille onnea ja oikeaa tietä etsiville nuorille ja varttuneemmillekin kansalaisille. Olihan se myös vakava muistutus ja puhutteleva kutsu parannuksen tekemiseen syntielämästä eltaantuneille irstailijoille. Noille väsähtäneille lähimmäisillemme jotka kaikkien kokemustensa ja pettymystensä jälkeen ovat vakavasti tylsistymässä.

Ja jämähtämässä seksielämässäänkin harmaan vaon tai taipuisan sauvan kantajiksi. Ohjelma korosti siis seksuaalista pidättyvyyttä avioliittoon asti ja Herran 6. Siinä seksistä avioliittoon asti pidättäytynyt nuori ottaa sormeensa hopeasormuksen lupauksensa sinetiksi. Hääpäivänään hän sitten ottaa sen ja antaa sydämensä valitulle sanoen: Kiitos elävä Herra että siunaat tämän korkean ihanteen kylväjiä.

Kiitos että vahvistat ja varjelet jokaista rohkeaa ja ennakkoluulotonta nuorta jotka antavat elämänsä puhtaan rakkauden alttarille!

Luuletko todella että raamatusta lainailu tekee vaikutuksen ateisteihin, tai edes agnostikkoihin? Kyllä me olemme raamattumme ja itseasiassa muitakin "pyhiä" kirjoja lukeneet. Jos todella haluat tehdä vaikutuksen niin esitä vaikkapa tieteellistä faktaa siitä kuinka asiat ovat uskovaisissa piireissä paremmin. Seksuaalista pidättyväisyyttä ja huorin tekemättömyyttä voi harjoittaa myös henkilö joka ei ole jumalastasi kuullutkaan. Lähes vuotta vanha, ajan saatossa useaan kertaan uudelleenkirjoitettu sepustus, ei voi sisältää tekstin lyhykäisyydensäkään takia ohjeita jokaiseen asiaan, eikä varsinkaan ihmisten seksielämään.

Moni asia on muuttunut sitten Rooman aikojen. On totta ettei kristinusko ole uskonnoista kaikkein huonoimpia, mutta ei parhaimpiakaan. Tai, ainakaan soveltuvin kaikilta osin nykypäivään. Joten koetapa nyt siirtyä keskiajalta nykypäivään, hyväksy se etteivät kaikki näe raamattua ainoana ohjenuorana. Tietysti uskon Jumalan ilmoitukseen: Toki ympäristö ja olosuhteet ovat muuttuneet v.

Uskon asioita käsittelevissä tutkimuksissa tieteellisen faktan todistusarvo erityisesti riippuu siitä kuka on tutkija ja kuka toimeksiantaja? Valitettavasti ihminen on sama vaivattu ja kuolemanpelon raskauttama syntinen tai autuudestaan iloitseva Jeesuksen seuraaja kuin Rooman palon päivinäkin.

Mitäpä sitä homo sapiens seksuaalisuuttaan mystifioimaan. Kansamme syvät rivit tuntevat poikiensa paineet ja tyttäriensä kuumat aallot. Pastori toi korpimökin asukkaille ruokapakettia. Hengenravinnoksi oli valittu Urho Muroman kirja Jumala on rakkaus. Neljä pientä päätä kurkisteli outoa vierasta pirtin ikkunasta,kolme tiirailli ulkohuussin nurkalta.

Ja kaksi liinatukkaa mylläsi pirtin lattialla. Pörrötukkainen ateisti-isäntä otti lahjat ilahtuneena vastaan. Vierasta kiinnosti asukkaiden elämäntapa. Tämä sormuskampania on eräs turmeltuneimmista kampanioista koskien teiniraskauksia, sukupuolitauteja ja teiniavioliittoja. Sukupuolivalistustahan ei tarvitse antaa, koska nuoret eivät harrasta seksiä. Tosin raamattuvyöhykkeen teinit ovat rajanneet tämän kampanian seurauksena kaiken muun paitsi yhdynnän seksin ulkopuolelle, joten siellä kyllä käsi käy ja kieli lirpattaa!

Naimisiin mennään kun on kertakaikkiaan päästävä panemaan, sitten avioliiton arki astuu kynnyksen yli ja sen täysin vieraan tyyypin, ah niin nivusia hivelevät hyväilyt tuntuvatkin äkkiä tyhjiltä tässä ankeudessa. Osa sormuksen ottaneista teineistä on niin nuoria, etteivät käsitä hommasta mitään, paitsi tietysti sen, että ei ole kiva syödä kadulta löytämäänsä aloitettua suklaapatukkaa. No jos sitä kuitenkin sormus sormessa on tullut hoideltua kori- ja jalkapallojoukkuetta vuoroviikoin, niin eipä hätää.

Aina voi nimittäin itkeä tirauttaa katuen ja pääsee mukaan hommaan n. Tämä liike vetoaa amerikkalaisten kompleksiseen suhtautumiseen yleensä ja vanhempien kykyyn käsitellä teinien seksuaalisuutta ja käyttää sitä häikäilemättä hyväkseen. Uusneitsyeitä meistä tuskin saa enää tekemälläkään. Toivottavasti kesäsi oli lämmin ja valoisa. Ja Mirakin unohtui kun etsit innokkaasti Jeesuksen puhtautta biseksualismista vapautuneen Annin tavoin.

Annin tarinahan löytyy You Tubesta. Syntielämämme aiheuttaa kärsimystä, syyllisyyttä ja pelkoa. Kaipaamme Jeesuksen lahjoittamaa vapautta ja puhtautta. Elävä Jeesus vapauttaa syntinsä tunnustavat ihmiset mm.

Syntisyydestä Hän ei vapauta. Sillä turmeltuneen luontomme takia olemme syntisiä tai Jeesuksessa armahdettuja syntisiä kuolemaamme asti. Kuitenkaan Jumalan rakkaus ei koskaan häviä. Jumalan rakkaus on iäti pysyvä ja muuttumaton. Saako sitten ihminen tehdä mitä tahansa; pettää, varastaa, kadehtia, ahnehtia, tappaa?

Ja saada kaikki synnit aina anteeksi? Ajatellehan Kira, että sinä olet erämaassa vaeltava kulkija. Olet kuullut rakkauden temppelistä ja kuljet polkua sitä kohden. Valitettavasti kaunis pukusi on matkalla ryvettynyt ja repeytynyt. Eikä tule puhtaaksi vaikka ihmetahranpoistoainetta kuinka käyttäisi.

Sitten polullesi ilmestyy ahdas portti. Näet miten vierelläsi muutamat ihmiset yrittävät kiertää sen tai kiivetä ylitse. Jotkut palaavat takaisin, toiset pysähtyvät portin eteen. Mutta sitkeät kulkijat kamppailevat ja onnistuvat lopulta pääsemään lävitse. Sinäkin tunkeudut väkisin ahtaasta portista sisälle!! Portin sisäpuolella näet pian, että olet saanut uudet valkoiset häävaatteet,ks. Herra Jeesus Kristus on tuo ahdas portti, ks. Jeesus-portista jokaisen ihmisen on mentävä sisälle voidakseen jatkaa elämän polulla rakkauden temppeliä kohti.

Pyhä Henki, Kristuksen kirkastaja, ks. Kun avoimesti tunnustat syntisi Herralle, niin Hän riisuu tahriintuneen syntipukusi. Herra lahjoittaa sinulle hohtavan valkoiset häävaatteet. Elävä Jeesus sanoo sinulle kuten Raamatun katuvalle naiselle: Tuosta hetkestä lähtien salattu Jumala myös kirjoittaa nimesi elämän kirjaan.

Saat iankaikkisen elämän ja sielunrauhan. Jeesuksen veri puhdistaa pukusi jatkuvasti, kun hänen nimessään elät lankeemuksistasi huolimatta. Pedofilia, kuten todennäköisesti taipumus juoppouteen, kleptomaniaa ja moniin muihin asioihin on mitä todennäköisemmin selitettävissä vain aivotutkimuksen ei niinkään yhteiskunnallisten syiden perusteella.

Monet seikat jotka eteenkin lukulaiset radikaalit pyrkivät aina yhteiskunnallistamaan ovat sittenkin etupäässä biologisia. Valtaosa rikollisuudesta tulee kuitenkin n. Enbusken teeseissa vilahtaa kuitenkin jälleen eräs tyypillinen väite. Nimittäin se että jos ihminen julkisuudessa tiukasti vastustaa jotain asiaa hän on salaisesti tuon asian kannattaja. Samalla logiikallahan Jori C. Ehrnrooth oli kommunisti ja Tuure Junnila K-linjan kepulainen. Kyllä pääsääntöisesti asia on kuitenkin niin, että lähes kaikki niistä jotka selkästi vastustavat jotakin ideologiaa tai käyttäytymismallia ovat aivan oikeasti sitä vastaan.

Minä itse en ole homoseksuaali siitä yksinkertaisesta syystä että en voi todellakaan pitää miestä seksuaalisesti puoleensavetävänä. Itse asiassa eräs suurimpia mysteerejä maailmassa onkin se, miten ihmeessä naiset voivat tuntea seksuaalista vetoa miehiä kohtaan. Samasta syystä suhtaudunkin huomattavasti ymmärtäväisemmin lesbouteen kuin homouteen. Luultavasti tässä maailmassa miljoonat naiset saisivatkin huomattavasti parempaa ja tasokkaampaa hellyyttä toiselta naiselta kuin meiltä miehenrumiluksilta.

Biologisista syistä johtuen homoja on kuitenkin enemmän kuin lesboja. Siitä olen Enbusken kanssa myös samaa mieltä, että uskonto ei senparemmin suojaa kuin lisäkään alttiutta esim. Pedofilia on joitakin vuosia sitten Kanadassa tehdyn aivotutkimuksen mukaan luultavammin yhteydessä aivotoiminnan tiettyihin poikkeavuuksiin. Valkoinen aine helpottaa hermoimpulssien liikennettä, ja sen puute johtaa oletettavasti siihen, että pedofiileillä yhteydet seksuaalista kiihottumista käsittelevien aivoalueiden välillä ovat puutteelliset.

Näin pedofiilit eivät erottaisi sopimatonta seksuaalikohdetta soveliaasta. Tämä ei sulje pois sitä mahdollisuutta, että lapsuudessa koettu hyväksikäyttö on vaikuttanut haitallisesti pedofiilien aivojen kehitykseen. Rinnastat juopon pedofiiliin tai kleptomaaniin. Juoppous ei ole kriminalisoitu mutta minä provosoiduin.

Väitätkö sinä, että aivot ja yhteiskunta eivät vuorovaikuttaisi toistensa kanssa? Aivot muokkautuvat aina ympäristönsä kontekstissa -niitä ei voi täysin erottaa ympäristöstään. Siksi tuo pedofiliankin ilmentyminen voidaan hyvin selittää myös yhteiskunnallisella tasolla jättämättä pois aivotutkimusta.

Homoseksuaalisuuden periytymiseen vielä sen verran, että nykyäänkään ei käsittääkseni tiedetä täysin mistä homoseksuaalisuus johtuu. On olemassa monenlaisia teorioita, jotka pyrkivät selittämään asiaa. Todennäköisesti todellisuudessa homoseksuaalisuus luultavasti pikemminkin jonkinlaisen epigeneettisen sääntelyn tulos, ei niinkään puhtaasti geneettinen selviytymistrategia.

Joten kannattaa olla varovainen kun puhuu homoseksuaalisen käyttäytymisen biologisista perusteista, koska sitä ei tosiaan ole vielä aukottomasti selitetty että mikä aiheuttaa tämän sosiaalisen käyttäytymisen. Lisäksi näin heteronaisena en yleensä ymmärrä miesten tarvetta todistella, että he eivät osaa eläytyä homoseksuaalisiin tuntemuksiin. Kyllä me kaikki tiedämme, että miehet ovat ainakin parhaimmillaan fyysisesti paljon komeampia ja näyttävämpiä näkyjä kuin naiset. Silti monet tuntuvat helposti ymmärtävän, mikä naisissa on viehättävää -myös minä pystyn helposti eläytymään lesbojen tuntemuksiin, vaikka seksi naisten kanssa ei kiinnosta.

Luultavasti asia on niin, että naisten viehätysvoiman näkeminen on vain sosiaalisesti hyväksytympää kuin miesten. Tietenkään se ei sulje pois sitä tosiasiaa, että jotkut ovat selkeästi taipuvaisempia tietynlaiseen käyttäytymiseen kuin toiset. Homoseksuaalisuuden suhteen ratkaiseva hetki on hedelmöityksen yhteydessä. Tässä pieni lainaus tutkimuksesta julkaistusta artikkelista:. Tuo alue on Xq28 ja se näyttää muokkaavan miehen seksuaalista identiteettiä.

Tutkimuksissaan Hamer havaitsi myös, että homoseksuaalisuus periytyy useimmiten äidin puolelta. Hammerin väite tietyn geenin vaikutuksesta seksuaaliorientaatioon sai hiljattain vahvistusta, kun lampailla tehdyissä tutkimuksissa havaittiin vastaava ilmiö. Blanchard esitti vuonna , että jokaisen vanhemman veljen myötä homoseksuaalisuuden mahdollisuus lisääntyy noin 33 prosenttia.

Blanchard on sitä mieltä, että kyseessä saattaa olla H-Y-antigeeni, joka voi vaikuttaa miehen seksuaaliseen käyttäytymiseen. Veljeksistä nuorimmalle tätä kertyy eniten.

Tutkimukseen osallistui miestä. On siis vahva näyttö siitä, että syntymäjärjestyksellä on merkitystä miehen seksuaali-identiteettiin. Diversity, Gender, and Sexuality in Nature and People. Joan Roughgarden - author. University of California Press. A Population Study of Twins in Sweden". Vahva viite geenimuutoksesta kromosomissa Xq Tämä on vahvasti osoitettu useissa tutkimuksissa.

Homoiksi ei nimittäin taatusti kehitytä ja tulla vaan synnytään. Ihminen itse ei voi sille yhtikäs mitään. Kyse on siis tässä katsannossa homoudesta taipumuksena. Huomautettakoot että kaikki mainitut tutkimukset ovat suurinpiirtein 10 viime vuoden ajalta.

Luultavasti aivan lähivuosina geenitutkimus tulee lopullisesti selvittämään homouden ja lesbouden mysteerin, niin että kaikenlaisesta puoskarointi siirtyy historiaan.

Jos pedofiili ei "erota" sopimatonta kohdetta soveliasta niin silloin sille pedolle käy kohteeksi kumpi tahansa. Kai sentää pedolla on näkökyky tallella ja pystyy erottamaan aikuisen ja lapsen toisistaan? Ihan selvästi sarjassamme huuhaatutkimuksia, joita pervoilun alueella riittää Kanadalaista tutkimusta lähemmin tuntematta, pitää kuitenkin kommentoida että homoseksualisissa suhteissa syyttämiskynnys pedofiliasta on huomattavasti suurempi, kuin heteroseksuaalisissa, tämä selittää osaltaan sen että "pedefilit" on yliedeustettuina.

Suomessakin oli vielä vuosikymmen sitte eri suojaikärajatkin homoseksuaalisille ja heteroseksuaalisille suhteille. Otetaan kaksi pariskuntaa, jossa kummassakin tapauksesa mies on 20 vuotias. Tapauksessa a mies seurustelee 13 vuotiaan tytön kanssa ja tapauksessa B 13 vuotiaan pojan kanssa. Kummassa tapauksessa todennäköisemmin pariskunnan vanhemmat ilmoittavat asiasta poliisille? Tietenkään tämä ei päde jos tutkimuksissa on tutkittu nimenomaan oikeita pedofiilejä, ei rikosoikeudellisesti "pedofiilejä".

Katsohan Tuomas, homouden harjoittaminen on tuomittavaa koska se rikkoo Jumalamme 6. Homosuhteet rinnastetaan nykyään lähes kristillisen avioliiton rinnalle. Se suistaa Suomen kurjuuteen ja vieraan vallan ikeen alle.

Sillä ei vanhurskas Jumala iänkaiken salli itseään pilkata. Aito synnintunnustus ja parannuksen tekeminen teossa ja totuudessa ovat aivan välttämättömiä turvallisen suomalaisen tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Kun Raamatun ilmoittamia perheoikeuksia yritetään yhteiskunnassa ajaa luonnottomien lihanhimojen harjoittajille,ks. Tietoinen syntielämä tuo kansan ylle väkevä Jumalan vihan ja rangaistuksen,vrt.

Siksi synnintekijät - olkoot päättäjiä tai rivikansalaisia - kääntyköön kuoleman tieltä elämän tielle Jeesuksessa. Katuvat sielut - joille Pyhä Henki puhuu - pyytäkööt Jumalaltaan: Silloin vihollisuus Jumalaa vastaan lakkaa.

Vasta silloin todellinen Jumalan rauha valtaa pelokkaan ja ahdistuneen sydämen. Ristiinnaulitaan Enbuske, tässä faktaa pedareista: Torjunnan ja halun välinen ristiriita tuodaan julki äänekkäästi. Erityisesti kriminalisoitujen halujen täytyy olla äärimmäisen ahdistavia. Jokaisella on rakkauden tarve, myös fyysisen ja jos pelkkä henkinen rakkaus ei riitä, padot saattavat joskus murtua.

Rakkauden tarve vääristyy ja suuntautuu sinne, missä sen toteuttamisen uskotaan pysyvän salassa. Ihmislapsi on herkkä olento, jossa pienetkin virheet ja laiminlyönnit voivat kumuloitua aikuisiässä. Homoseksualismi on yhteiskunnassa hyväksytty, eikä siitä tarvitsisi huolestua. Homoseksualismia itsessään pelkäävä yksilö saattaa kuitenkin paeta uskonnolliseen yhteisöön, joka ei hyväksy tätä inhimillistä ominaisuutta.

Jossakin vaiheessa paljastuu, että yhteisössä on muitakin samanlaisia ja että ehkä koko yhteisö olikin rakentunut kiellettyjen halujen suojamuuriksi. Katolisessa kirkossa ei voi tulla ulos kaapista. Oivallus siitä, että onkin homoseksuaali voi tulla ihmiselle yllätyksenä ja silloin kun elämän kannalta tärkeät ratkaisut on jo tehty. Ihmisellä on voimakas seksuaalisuuden tarve, jota kapitalistinen järjestelmä lietsoo kulutuksen lisäämiseksi.

Osa tyydyttääkin seksuaalisia tarpeitaan kuluttamalla. Katolinen kirkko toimii päinvastoin. Se yrittää suitsia seksuaalisia tarpeita ja asettaa tilalle agapen. Padottu seksuaalisuuden tarve saattaa murtautua esiin ja kohdistua lapsiin.

Kun ihmettelee mielessään, miten näitten ihmisten on mahdollista tekojensa jälkeen jatkaa normaalia elämää, ei voi kuin tulla siihen johtopäätökseen, että hyväksikäyttäjät ikäänkuin hävittävät rikoksensa mielestään.

Samalla tavalla myös uhrit suojelevat itseään. Sellaisia asioita on äärimmäisen raskasta muistaa. Näin ehdotteli minulle eräs nainen joka halusi pitää sekä aviomiehensä että rakastajansa. Aviomiehen siksi että heillä oli lapsia ja perheyritys. Rakastajan siksi että tämä oli kuulemma vienyt hänen sydämensä.

Ja myös siksi että aviomiehellä oli alkoholiongelma. Ihmisen on kovin helppo sekoittaa Jumalan ajatukset ja omat ajatukset keskenään. Sinä ja minä olemme syntisiä ja vajavaisia; emme aina huomaa korjaavamme Jumalan tahtoa omamme mukaiseksi. Kuitenkin aviorikos kuten sinkkujen huorintekeminenkin on synti josta on tehtävä parannus Jeesuksessa. Aviorikkoja ei peri Jumalan valtakuntaa. Ts hän ei pääse kuolemansa jälkeen taivaan kotiin ilman parannuksen tekemistä syntielämästä.

Valkeuden Jumalan sana ilmoittaa: Vastaava tai lähellä oleva tilanne on varmaan monella lukijallakin. Siksi tilanteesi on huolestuttava. Kuitenkin ilman Raamattuun perustuvaa tietoa kaikki nämä asiat: Jumala-käsitys, rakkauselämä ja raha-asiat pyörivät elämässäsi kuin luumu suuressa sekahedelmäkattilassa. Kaikki sotkeutuvat toisiinsa ja kaiken syöt mikä vatsaasi miellyttää vaikka myrkkysieniäkin olisi mukana. En myöskään tiedä elämäni alkua tai loppua. Iankaikkisuuskutsu voi tulla yllättäen.

Kuten Armi Aavikolle,joka Edith Piafin tavoin etsi kestävää rakkautta. Kuitenkin Jeesuksen lahjoittama sielun pelastus tuonelan vaivasta ja helvetin tulesta on elämämme kallisarvoisin asia. Eräs syntisyyllisyydestä vapautunut onnellinen nainen iloitsi: Pääkallomies ei enää katsele minua unissani! Aina kuitenkin hieman harmittaa sellaisia bloggaajia, jotka eivät viitsi osallistua kommentointiin Tuollaisesta syntyy väkisinkin vaikutelma: Saatan tietysti olla väärässä, mutta huomasin että muutamia muita bloggaajiakin vaivaa sama tylsää tylsempi tauti: Itseasiassa jos tuota logiikkaa noudatettaisiin yleensä niin yksikään homoseksuaalisuudestaan huolestunut ei varmaankaan liittyisi myöskään Vihreisiin tai Vasemmistoliittoon sillä molemmat puolueet mielletään jos ei homo-puolueiksi niin ainakin heihin myönteisesti suhtautuviksi.

Varminta kai tällaisille homoille joita on homoista todella paljon olisi kai sitten luontevinta siirtyä KD: Tosiasiassa on kuitenkin luultavaa että mihinkään poliittiseen tai uskonnolliseen liikkeeseen ei juuri liitytä tuollaisten pelkojen takia. Kyseessä lienee jälleen eräs myyteistä, jotka eivät kestä lähempää kriittistä tarkastelua. Väitän, että uskovaiset eivät ole ainakaan minua pervonpia ja tuskin muutenkaan.

Onko seksi missään vaiheessa pervoa? Pervoksi se muuttuu meidän mielikuvissa. Tässä on nyt kyllä oltava Alsion kanssa hieman eri mieltä. Seksi ei muutu pervoksi meidän mielikuvissa. Se muuttuu pervoksi uskomus- ja moraalijärjestelmissä, jotka olemme omaksuneet, ja joita valtakoneistot ylläpitävät.

Uskonto on yksi niistä. Samoin näyttää olevan eräiden poliittisten puolueiden ja poliittikkojen agendassa. Me, jotka emme kannata uskonnon diktatuuria moraalissa, olemme tästä todella huolissamme. Seksi kuuluu kaikille - ei vain avioliittoon - kunhan siihen ei sisälly väkivaltaa. Erotuksena on, että lapsen seksuaalisuuden hyväksikäyttö todistettavasti vahingoittaa lapsen psyykkistä kehitystä.

Tietenkin hyväksikäyttöä on eri asteista, mutta sen kieltäminen on perusteltu juuri sillä, että se on ensinnäkin heikommassa asemassa olevan ihmisen riistoa, joka todistettavasti vaurioittaa lasta. On hieman eri asia perustella kahden kehitystasoltaan suhteellisesti samantasoisen ihmisen seksuaalista kanssakäymistä kuin lapsen ja aikuisen välistä seksiä, vaikka siihen ei edes liittyisi väkivaltaa. Eikö ihmisen seksuaalisuutta ole suinkaan pyrkineet kahlitsemaan vain kirkot.

Keisari Diocletianuksesta aina Leonid Brezneviin tätä taipumusta on yritetty ties millä tavalla kontrolloida. Ja tullaan varmaan kontrolloimaan maailman tappiin asti. Sitä on vaikea sanoa onko kyse eliitin halusta viedä köyhiltä se viimeinenkin ilo kuten joskus on väitetty.

Tietysti jos seksi tuotteistetaan ja kaupallistetaan voivat rikkaat päästä haluamaansa tilanteeseen: Tuo teoria on kyllä aivan liian vainoharhainen jotta siihen tältä istumalta uskoisin.

Eivätkös katolisissa kouluissa ja muissa kuvioissa tytöt ja pojat ole erotettuja toisistaan? Pojilla on opettajina miehiä ja tytöillä naisia. Eikö se selitä, miksi katoliset papit sekaantuvat poikiin eivätkä tyttöihin? Vai olenko täysin Hollywoodin käsityksissä?

Pastori Markku Koivisto on valehomo, jonka jumala parantaa lähitulevaisuudessa, lyödäänkö vetoa. Katolilainen kirkko on sovinistisen ajattelutavan linnake, eikai Timo Soini siinä muuten olisi, hän ei hyväksy naispappeutta. Jospa siirtyisimme pervoilusta käsittelemään laajemmin yleistä synnillisyyttä eri uskontojen piirissä. Onko siinä havaittavissa eroa. Uskonto sanelee sen, millainen yhteiskunta on eikä päinvastoin.

Ja niinpä voimme aika hyvin jakaa Euroopan neljään - uskonnon ja sen mukaan kansanluonteen - perusteella. Koska Euroopan valtauskonto oli ennen kulttuurimarxistista mädättämistä ja demoralisaatiota kristinusko, voimme huoletta sivuuttaa tässä Euroopan islamilaiset osat, kuten Turkin, tarkastelussa pois.

Mutta samalla voimme tarkastella ruukinmatruunan väitettä siitä, että mitä negatiivisempi ihmiskuva uskonnolla on, sitä paremman yhteiskunnan se luo. Näissä maissa uskonpuhdistus pantiin toimeen Jean Calvinin oppien mukaan. Kalvinismi lähtee siitä olettamuksesta, että ihminen on pohjiaan myöten paha, turmeltunut, syntinen ja korruptoitunut ja siitä, että ihmisen ja Jumalan välillä on sotatila ja Jumala oletusarvoisesti vihaa koko ihmiskuntaa sen syntien takia ja jokainen ihminen on oletusarvoisesti tuomittu Helvettiin.

Kuitenkin jostain käsittämättömästä armosta on valinnut joitakin harvoja pelastukseen ennen heidän syntymäänsä. Ihminen ei mitenkään voi omilla valinnoillaan, teoillaan tai uskollaan vaikuttaa loppusijoituspaikkaansa, joka on siis ratkaistu jo ennenkuin hän on edes syntynytkään. Tätä sanotaan predestinaatio-opiksi, ja sen pohja löytyy Roomalaiskirjeestä.

Kalvinismi kiistää, että ihmisellä olisi vapaa tahto, vaan ihminen kykenee ainoastaan pahuuteen. Täydellinen turmelus - Ehdoton predestinaatio - Rajoitettu armo - Vastustamaton armo - Ainainen pyhitys. Näissä maissa uskonpuhdistus toimeenpantiin Martti Lutherin oppien mukaan. Luterilaisuus painottaa myös ihmisen täydellistä turmeltuneisuutta kuten kalvinismikin, mutta ei lähde siitä, että ihmisen ja Jumalan välillä vallitsisi vihasuhde.

Luterilaisuus painottaa kalvinismin tavoin sitä, että ihminen on itse kyvytön mihinkään hyvään ja painottaa monergismia, mutta kiistää kaksinkertaisen predestinaation siis sen, että Jumala olisi etukäteen valinnut ne, ketkä joutuvat Helvettiin ja ketkä joutuvat Taivaaseen. Luterilaisuus painottaa voimakkaasti yhteisöllisyyttä ja yhteiskuntaa. Jumalan pyhän vihan sekä tulta ja tulikiveä roiskuvan JHWH: Hieman yleistäen voidaan sanoa, että Lutherin ja Calvinin oppien eräänä erona on se, että Martti Luther säästi roomalaiskatolisen kirkon opista ja asioista suurimman osan eli sen, mitä Raamattu ei suoranaisesti kieltänyt.

Jean Calvin taas poisti omasta kirkostaan kaiken, jota ei nimenomaisesti ollut Raamatussa määrätty. Nämä maat ovat Länsi-Rooman henkisiä perillisiä. Näissä maissa uskonpuhdistusta joko ei järjestetty tai se tukahdutettiin.

Vallitsevana uskontona on roomalaiskatolisuus. Roomalaiskatolisuus painottaa synergiaa ja sen virallinen linja on ollut uskonpuhdistuksesta jälkeen semipelagiolaisuus, ja se painottaa anteeksiantoa ja armahtamista. Roomalaiskatolisuus katsoo perisynnin olevan vain taipumus syntiin, ei synti itse. Se on myös hylännyt predestinaatio-opin.

Katolisuuteen liitetään usein dolce vita, elämäniloisuus ja positiivinen asenne sekä elämästä ja sen suomista nautinnoista nauttiminen. Nämä maat ovat Itä-Rooman henkisiä perillisiä. Näissä maissa ei milloinkaan ollut uskonpuhdistusta. Ortodoksisuus on kautta aikojen painottanut hengellisyyttä ja ihmisen vapaata tahtoa.

Se hylkää perisyntiopin täysin ja myös käsityksen siitä, että ihminen olisi mitenkään paha tai turmeltunut, ja nojaa pelastusopissa synergiaan. Erilaisilla uskonnoilla on erilaiset moraalikäsitykset, ja juuri uskonto vahvemmin kuin mikään muu luo ihmisen moraalikäsityksen. Suomessa on maailman luterilaisimmat ateistit tässä suhteessa. Ensimmäisenä asiaan kiinnitti huomiota Max Weber kirjassaan Protestanttinen etiikka ja kapitalismin henki, jossa hän tarkasteli erityisesti kalvinismia ja sen vaikutusta yhteiskuntaan ja liikemiestiikkaan - juuri kalvinistit ajoivat Sveitsissä, Hollannissa ja Britanniassa juutalaiset, jotka siihen mennessä olivat hallinneet finanssitoimintaa, ahtaalle - Siinä hän esitti, että kapitalismin syntyyn vaikutti kalvinismin predestinaatio-oppi, jonka mukaan taivaaseen pääsyyn ei voinut itse vaikuttaa.

Kalvinistit tarvitsivat varmuuden pelastumisestaan, joten he ajattelivat, että maallinen menestys oli osoitus kuulumisesta pelastuvien joukkoon. Tämä Weberin mukaan osaltaan synnytti taloudellisen järjestelmän, joka myöhemmin jatkoi olemassaoloa uskontoon perustuneesta synnystään riippumatta.

Weber myös myöhemmissä teksteissään repi marxilaisen kulttuurikäsityksen liisteiksi - Weber osoitti vastaansanomattomasti, että uskonto luo yhteiskunnan eikä päinvastoin. Ja Weberin havainto on sataprosenttisen oikea. Kalvinismi luo joko hirvittävän sieluntuskan ja epätietoisuuden - tai sitten aivan pöyristyttävän ylimielisyyden ja fanaattisuuden, sillä predestinaatio-oppi on perustellusti täysin verrattavissa arpajaisiin.

Koska kalvinismissa on tärkeänä osana menestyksen teologia - Jumala antaa valituilleen jo tässä maailmassa kaikkea maallista hyvää, kun taas Helvettiin predestinoiduille on jo tässä maailmassa osana köyhyyttä ja kurjuutta - toki jokainen haluaa pitää huolta siitä varmuudesta, että ainakin itse kuuluu pelastettujen joukkoon. Tämä sama näkyy luterilaisuudessa, mutta vähemmässä määrin; Luther puolestaan painottaa sitä, että työ on kutsumus ja että oman työn tekeminen hyvin on Jumalan palvelemista jo tässä elämässä.

Ei ole sattumaa, että maailman parhaat insinöörit tulevat Saksasta, toiseksi parhaat Ruotsista ja kolmanneksi parhaat Suomesta. Roomalaiskatolisuus ei tunnusta kumpaakaan käsitystä. Katolisuus tunnustaa sen, että ihminen on syntinen, mutta synnit saa anteeksi ripittäytymällä ja katumalla, ja ne on sen jälkeen kertakaikkisen anteeksiannettuja. Sen jälkeen kaikki riippuu ihmisestä itsestään, tekeekö hän syntiä vai ei; ja jos tekee, niin ne saa uudelleen anteeksi ripittäytymällä.

Ortodoksisuus on vielä joustavampi tässä asiassa. Perimmältään taloudessa kyse on talouspolitiikan etiikasta eli moraalisesta tapaopista, mikä kattaa hyvän ja huonon käytöksen säännöt sekä kyvyn noudattaa niitä.

Ennen Immanuel Kantia tämä ymmärrettiin etupyydeoppina ja Kantin jälkeen velvollisuusoppina. Kant opetti, että moraalilaki on luonteeltaan ehdottomasti käskevä, moraalin ulkopuolisista seikoista riippumaton kategorinen imperatiivi. Moraalilaki on myös se nykypäivän markkinavoimien selkäydin, joka ohjaa tietoisesti tai tiedostamatta taloudessa toimivien käyttäytymistä.

On kiistämätön tosiasia, että protestanttiset maat edustavat maapallon ehdotonta hyvinvointieliittiä. Niissä on korkein elintaso, pienimmät tuloerot ja kaikilla mittareilla elämänlaatu on parasta. Kalvinismi painottaa individualismia, luterilaisuus yhteisöllisyyttä.

Yksikään kalvinistinen maa ei milloinkaan ole ollut sen enempää sosialistinen kuin diktatuurikaan, ja kaikki luterilaiset maat ovat aidosti toimivia hyvinvointivaltioita. Kun samassa yhteiskunnassa elää protestantteja ja katolisia, protestantit ovat vauraampia, paremmin koulutettuja, korkeammalla yhteiskunnan hierarkiassa, terveempiä ja elävät pitempään. Katoliset puolestaan pärjäävät paremmin kuin ortodoksit.

Mutta protestanttinen maailma ei milloinkaan ole tuottanut sitä samaa taiteellisuutta, tunteellisuutta, filosofiaa, elämästä nauttimista, iloisuutta ja juhlien sekä karnevaalien perinnettä kuin katolinen. Kaikki EMUn kriisimaat ovat joko katolisen tai ortodoksisen etiikan eli moraaliteologian maita, ja niiden johtajat ovat kasvaneet katolisessa tai ortodoksisessa tapaopissa.

Molempien kirkkojen sakramentteihin lukeutuu synnintunnustus ripittäytymällä ja sen välityksellä välitön syntien anteeksianto ehtoollisen yhteydessä. Vaikka sama käytös jatkuisi, ei tunnustukselle ja anteeksiannolle ole enimmäismäärää. Katolinen ja ortodoksi siis pelastuvat, aivan elämäntavoistaan huolimatta, kunhan muistavat vain pyytää Jumalalta anteeksi. Kalvinistisessa yhteiskunnassa tuo käytös on merkki siitä, että ihminen on predestinoitu Helvettiin ja luterilaisessa yhteiskunnassa tuo käytös on merkki ulkokultaisuudesta ja tekopyhyydestä.

Kalvinistinen Jumala ei anna anteeksi kuin omille predestinoiduille valituilleen, ja luterilainen Jumala ei anna hairahteluja ja tekopyhyyttä anteeksi. Oheinen teksti on erinomaista luettavaa. Protestanttinen etiikka näkyy toisenlaisena myös taloudenpidossa ja yrittäjyydessä.

Protestanttinen moraaliteologia arvostaa rehellisyyttä ja läpinäkyvyyttä ja tuomitsee niiden selkärangattoman rikkomisen. Pisimmälle menevissä tuomioissa protestantit vaativat nyt katolisilta itsensä piiskaamista protestanttien edessä ylimääräisten vakuuksien muodossa.

Luterilainen Jumala on juutalainen jumala - ankara, vanhatestamentillinen JHWH, joka toteaa että otsasi hiessä on sinun leipäsi ansaitseman - ja tätä etiikkaa luterilainen Suomi nyt sanelee epärehellisyyteen, anteeksiantoon ja dolce vitaan tottuneille ortodokseille ja katolilaisille.

Luterilaisille suomalaisille ei siis riitä velkaantuneiden maiden verotusmonopoli, vaan ko. Suomalaiset itse eivät luota Välimeren maihin tippaakaan, vaan katsovat että he joutuvat lappaamaan rahaa Välimereen rekkalasteittain. Luterilaisen moraaliteologian kirkasotsaisimpia edustajia ovat sosialidemokraattien puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki. Myös brittien ja hollantilaisten huumorintaju on ollut äärimmäisen huono. Kalvinisti ei voi olla milloinkaan varma omasta pelastusvarmuudestaan; ei, vaikka mitä tekisi - ja sitä myötä kalvinistinen bisnesetiikka on äärimmäisen kovaa ja armotonta.

Välimeren maat ovat menossa Helvettiin ja kalvinistit tietävät sen. Antaa persettä praha prostituutio Antaa persettä praha prostituutio Nopankylä sex tarinnoita naisten ulkoilutakki ale naisten pornopaini pillu nuori poika nai poikaa seksiä camilla aikuisviihde raiskaus tarinat tyttö skype pikkarit kuopio vapaita videoita kaunis karvainen vittu parkinson risteily tallinna. Putkimies kemijärvi pillua tampereella.

Ranskalainen miestenlehti ranskalainen teiniporno. Rose private show filmi lahden huorat pano videot jannea pannaan thai pojan terskaa itsekuvatut nuoret tytöt pelaa rumaa porno karhu porno ru teiniseksiä antaa persettä praha prostituutio new videos tuki.

Panoseuraa haapavesi perse huorahtava nainen ja seksi. Työnsin kullini rakel liekki panokoulu tube makkaraa vittuun sisään kiihoittava pylly.

Tyttärelle kullia baarissa helsinki erotiikka romanttinen sexsivideo. Porno sari pornoelokuva kotiäiti ilmainen aikuisseksivideo ilmainen raakel liekki pillu näkyy mummun emätin näppylä.

Kaunista teinipornoa mummoa herkkunet poikapillu. Raahen pillua tallinnan maksullinen. Vittu saa hevosen pieru perseet naiset alasti maksullista seksiä mummo nuolee pimppi.

Zorras sexo culonas videos xxx gratis cachondas masaje porn videos pornos gratis chicas porn tube hannah montada gumball porno silvia rubi culonas videos de maduras en linares pornos gratis xxx porno español alexis texas porn videos anal ver videos ver porno libre dando por dinero torbe trio putas follando cumlauder videos porno 3d putas porno brutal anal maduritas xxx amater ancianas gordas pornografia xxx amater corridas de soltera videos de videos porno viejas video de coños preciosos videoporno gratis porno follando hd follando hd videos gratis porno negros sexo en español trios gratis enormes porno japoneses tetona masturbandose videos intercambios tori black videos putasviejas video x mujeres maduras x-art gratis follando follando gorditas españolas video sexo porn ver película x bdsm follar abuelas babosas sexso gratis bbw amigas lesbianas xx sexo arabi videos masajes eróticos tetas pequeñas puta xxx videos follando porn follada mucho porno en la despedida de maduras videos porn videos gratis transexual porno tub casting español follando blanca nieves porno transesual gold sexo travesti jaen videos ver video porno sexo en hd travestis videos gratis sexo arabe chicas follando videos manga videos gratis diario mamando pollas mamadas gratis porno anal vicky storm super grandes actrices porno espanol roxy raye porno negras desnudas en español gratis porno romanticos enfermeras porno perras calientes anal chupando pollas videos porno gratis hentaixxx abuelas haciendo el culo videos porno castellano tias buenas videos porno español hd rubias 19 rubias desnudas actores porno gratis tetas maduritas.

con porno grati actrices porno duro peliculas xxx culonas vasca follando vídeos sexo trios videos teens gordas maduras porn tube cumlauder gratis vintage español porno sexi porno gratis porno super xxx trios porno 18 porn xx gratis videos de pies viejas españolas folladas en español videos de negras follando xxx hana montada videos masajes gordas follando videoa xxx asiaticas folladas porno africano las tetas vasca follando zorrras madura ver vidios porno gratis maduras video chochos porno gratis españolas follando en español negros porno gordas actores porno árabe porno de paris porn videos cortos porno duro chicas latinas follada video de sexo porno hombres follando masajes video porno porno porno americano porno gratis maduras follando moras xxx rubias tetonas tori black videos porno anal videos lesbianas follando como chupar un coño sexi porno español videoa porno videos de maduras bbw follando porn free latina xxx amas de putas maduras follando muizoras brasileñas tetonas madura corridas porno chicas porno gordos cumlauder videos gratis abuelas cumloaders madura tube madelyn monroe video de sexo videos pornos nacho vidal gonzo porno abuelas videos amateur vídeos de sexo anal extremo tias con mujeres muy grandes videos exnovias orgias hd free videos x rubias videos vídeos pornos gratis actrices porno de porno abuelas videos x video gratis porno porno 18 vids porn tub porno lesbianas come coños muy peludas porno fakings xxx rubias16 pelirrojas follando con jovenes sexo rico vidios pprno español de transexuales sexo maduras x videos d sexo vidios xx gratis vidios porno madre e hija latinas culonas sexo negro porno xxx viejos porno negritas petardash porni gratis porno videos porno mayores follando cumlauder españa castin porno videos hentai video x tetas gratis maduritas sex tube chicas y hijas follando vieos porno de enfermeras porno ver videos pornos travestis videos porno masturbacion femenina follando anal cunnilingus videos porno porno gratis beso negro vidios de negros follando porno gratis gangbang videos pprno videos pornos lesbianas españolas folladoras peliculas porno actrices del porno gratis xxx viejos porno gratis estrellas porno amas de tios buenos follando ver videos porno para mujeres videos porno vídeos pornos gratis bbw maduras.

cumlouder porno madura nekane porno con maduras lesvianas porno playa poorno videos porno lesbicas videos porno madura tube español maduras rellenitas tetonas follando gratis chicas enseñando el culo chicas putas sexo gratis peludas bondage video porno morenas porno gratis follada romantica chicas 19 años 70 video porno en hd tias calientes las mejores actrices porno maduras follar viejas foyando haciendo sexo anal chupadas de negros melani rios zorras peludas ancianas sexo amateur tube porno hermafroditas negras x porn tetas jovenes putas gratis peliculas porno eyaculacion femenina rubuas 19 pelirrojas sexo orgias amater tetonas porno sado porno de sexo en la cocina videos pporno follando tetas naturales grandes penes xxx japonesas xxx abuelas follando gratis follando con peliculas maduras haciendo el coño xxx viejas bukkake peliculas porno bisexual español gratis corridasenlaboca tetas muy guarras viejas tetonas desnudas super tetonas y joven follando pov gordasxx videos de sexo abuelas video hentai tetonas parejas porno xl tube chicas buenas xxx morenas porno abuela folla video bdsm amateur videos porno maduritas xx videos lesbianas follando en español porno en la playa video de folladas videos masajes lesbianas gratis porno playa sexo gratis buenas mamadas rubias culonas sexo gratis maduras lisa ann morenas ver peliculas porno masage porno falso porn tube milf porn en castellano lesvianas videos sexo duro travesti ferrol videos porno mujer follando vodeos xxx ver videos gratis porno vídeos de lesbianas ver porno x videos porno videos x sexo lesvico travesti pollon x-art video x de viejas vídeos porno japonesas video gratis estrellas porno con gorditas video porno modelos video porno pollas chicas sexy porno gey gratis negras cachondas xxx pornp gratis gigi love sexo con chinas pono gratis travestis videos porno manga hentay en hd follada anal video tetona masturbandose videos porno amas de actrices porno duro peli porno gratis xxx sexo anal duro actrices porno negro xvideos porno gratis videos de lisa ann videos hentai maduras.

con mujeres maduras follando chicos follando chocho mojado masajes películas pornográficas gratis buen porno tran porno. cumlouder videos de maduras videos trios maduritas.

Hieronta kannelmäki super hot poika homo

ALASTON GAY SUOMI VIDEO THAIHIERONTA VARKAUS