Kyrpää homoseksuaaliseen äidille suomi 24 gay

kyrpää homoseksuaaliseen äidille suomi 24 gay

Joko pyrit elämään siitä välittämättä, selibaatissa. Tätähän tekee moni heteroseksuaalikin monista eri syistä, joten mahdotonta se ei ole. Tai sitten hankit lääketieteellistä apua. Muistaakseni sairausluokituksessa on mm.

Eheytyshoitoja en suosittele, mutta varsinkin jos olet täysi-ikäinen, en minä tietenkään kieltääkään voi. Lapselle tai nuorelle taas en toivo yhdenkään vanhemman ks. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Nauti vain miehen kosketuksesta! Vietin itse homoelämää yli kymmenen vuotta, mutta tätänykyä olen naimisissa naisen kanssa ja meillä on yhteisiä lapsia. En silti pidä itseäni tämän takia toisia ihmisiä parempana tai huonompana. Kerroin täällä seikkaperäisesti oman tarinani.

Homojen mielestä se seksuaalinen suuntautuminen voi vain muuttua yhteeen suuntaan. Tämä tietty johtuu katkeruudesta omaa vähemmistöstatusta kohtaan, vaikka muuten se yritetäänkin kokea ylpeilyn aiheena.

Priden kaltaisilla tapahtumilla he saavat hetken elää illuusiossa, että heitä olisi erityisen paljon ja koko maailma pyörisi heidän ympärillään. Sitten kun riisutaan ne sateenkaariliput ja heidän heteroista koostuva tukijajoukkonsa palaa taas koteihin, heidän illuunsionsa räjähtää silmille karun todellisuuden paljastuessa. Homot ja muut seksuaalivähemmistöt ovat lopulta todella tunkkainen marginaaliporukka pienine piireineen.

Itse olen homo, mutta minun ei tee huonoa myöntää tuota. Merkittävä osa homoista on onneksi oikeistolaisia eikä ole lähtenyt mukaan punavihreiden suvakki-halpaan. En ole katkera homoudestani, mutta uskon siihen, että ihminen voi muuttua, siten myös seksuaalisuus voi olla muuttuvaa. Ei kukaan voi määritellä yksilön seksuaalisuutta paitsi yksilö itse! Kukaan ei voi toiselle sanoa, että sun nyt pitäis olla hetero, homo tai bi, eikä kenelläkään ole mun mielestä oikeutta sanoa, mitä itse kukanenkin on, kuten täällä toi yks vaahtopää yrittää.

En tiedä myöskään tosta kuvailemastasi illuusiosta. En ole prideen osallistunut, enkä luultavasti koskaan tule osallistumaan, koska se meininki on pikkasen naurettavaa. Homous tai ylipäätänsä mikään seksuaalisuus on huono ylpeilyn aihe. Mutta ehkä se voi olla sen aihe, että uskaltaa olla kaikesta paskasta huolimatta se mitä on. Kuuleehan sitä aika usein vielä, ettei homot ole ihmisiä ja heille ei kuulu ihmisoikeudet yms.

Jos kuitenkin kaikesta huolimatta voi olla homo, niin kai siitä voi olla vähän ylpeekin. Mutta sillä en ylpeilis, että seksi kelpaa suunnilleen kenen kanssa vaan, kunhan saa munaa.

Mä nyt oon tässä käynyt tsekkaamassa kolme viimeisintä Pride-tapahtumaa ihan vain rikkoakseni omia, mahdollisesti ennakkoluuloisia käsityksiäni, mutta nyt ne käsitykset ovat aina vaan lujemmassa. Sehän tapahtuma nykyään onkin sellainen pikkutyttöjen ryyppyjuhla ja siihen mukaan kun nyt vielä sotkettiin tuo maahanmuuttopoliittinen hössötys, niin tuli selkeäksi koko homma.

Mullakin on vähän sellanen käsitys, ettei moisessa tapahtumassa ns. Ja mitä nyt olen tunnelmapaloja kuvien muodossa nähnyt, niin huh! Ei oo mun juttu, vaikka kuin sillä yritettäis julistaa seksuaalista vapautta.

Näin nätisti sanottuna mun mielestä yks friikkisirkus, mutta onneks mulla ei tarvii moiseen osallistua. Mun ennakkoluulot saa jäädä siltä osin ennakkoluuloiksi. Melko varma oon, että tuntisin itseni aika ulkopuoliseksi jos sellaseen osallistuisin. Mä kun olen ns. Oman käsityksen mukaan siihen suvakkihullutukseen mukaan lähteneitä on homoissa melkoisen paljon. Siltähän tuo touhu ajojahteineen vaikuttaa. Ns, kunnolliset tavikset ja persurasistit sinne nimenomaan kuuluvatkin näyttämään ns.

Sitten seuraavana vuonna voi mennä jo vapautuneemmin ja karnivaali-mielellä, kun ei se niin kamalaa ollutkaan. Kunhan innokas isänmaallinen, homovastainen, itseään häiritsevästä homoseksuaalisuudesta kärsivä tavispersuhomo muistaa jättää ne uusnatsiliput siltä marssilta kotiin, eikä mene suihkuttelemaan pippurisumutetta toisten yhtä isänmaallisten, mutta itsensä hyväksyneiden ja marssiin hauskaa pitämään menneiden persutavishomojen niskaan ihan vaan siksi, että nämä ovat laittaneet sen jääkiekkohallissa ihan tavanomaisen sinivalkoisen äijäperuukin päähän.

Mä jätän moisen hihhuloinnin suosiolla niille, joilla on joku ihmeen pakonomainen tarve olla niin perkeleen "ylpeä" omasta seksuaalisuudestaan. Ja tuoda se julki vielä niinkin räikeällä tavalla, että varmasti tulee huomatuksi. Mutta kuten sanoin tossa edellä Ei liioin hotsita ottaa selvää niiden paikkaansa pitävyydestä. Ennemmin kai mä menisin sinne jäähallille katsomaan sitä lätkää, vaan tuskin mua nähtäis siinä peruukissa sielläkään. Korkeintaan fanipaidassa ja olut tuoppi kädessä.

Vaan kaippa niitä on muitakin, joita ei se pride ja muu ns. Joilla kai ei ole mitään syytä ylpeillä seksuaalisuudestaan, eikä mitään tarvetta olla ylpeitä sukupuolisesta suuntauksestaan, joka tuottaa Aito Avioliittolaisia tai muita homofobeja MYÖS näiden suvaitsevaisten tavisheteroiden harmiksi.

Ja näissä AA-porukoissa ja ahdistuneissa oman seksuaalisuutensa kieltäjissä ym. Sen kai sinäkin myönnät. Jokaisella on vapaus olla menemättä hihhulien mukaan ja sitä päätöstä, ettei ole mun juttu, mä kunnioitan toki. Mutta niin kauan kun ns. I just like, U know, died. No jos mä olen missannu, jonku noinkin "selvän" pointin, niin perkele voisit saatana kirjoittaa suoraan mitä tarkoitat.

Siis niinku ou mai gaad ku ei vois vähempää kiinnostaa mitä kaakattavat neiti hintit mustakin olis mieltä. Tuli vaan ne mieleen tosta sun englannin kielen länkytyksestäs. Se miten itseäni "markkinoin" on mun asiani ja siihen en tarvii neuvoja ainakaan sulta. Kun ilmeisesti olet jo puheistas päätellen ihan priden vakikalustoa. Ja mulla ei liene tarvii itkeä sitä, mitä pridessä on tai ei ole Bearin ulosanti on taas tuollaisen tyhmän nykyvihervasemmistopopulistin tasoista räksyttämistä. Agenda vie kuin litran mittaa.

Älä lähde ton sanoja vääntelevän horinoihin mukaan. Ei sen kanssa voi keskustella asiallisesti. Paremmin pärjäät jätät omaan arvoonsa tai hyökkäät vaan samantien. Niinpä, Hyvin olet uusimman nimimerkkisi valinnut, jos absurdit kiinnostaa asiakeskustelua enemmän ;DDDD. Kyllähän sitä aikansa jorisee. Joskus beariki saattaa yllättää, vaan todella harvoin. Kyllähän mä pärjään aina ja osaan lopettaa ajoissa. Monesti bearin kanssa jutellessa asiat vaan tahtoo mennä väkisin solmuun, kun en oo niin "fiksu", mitä hän itse kuvittelee olevansa.

Joten tollolla loppuu sanottavat Huvittaa, kuinka joku uusna DDDD Vinkiksi teille voin kertoa, että kuten useimmille homoille käy, myös minunkin höpötys ja puheripuli vähenee heti kun laitatte munanne mun suuhun tai peffaan ja kun olette noinkin seksikielteisiä kuin mitä olette, niin eihän se onnistu ;D.

Taaskaan ole ollut edes kyse seksistä ja sen harrastamisesta ja kas kummaa Eli mistä päästäänkin Absurduksen paikkaansa pitävään väitteeseen: Ennemmin tai myöhemmin se juttu menee johonkin sellaiseen mistä ei koko keskustelussa ole edes kyse tai sitten perusteettomaan toisten analysointiin.

Kyllä se synkkaminen on ja tulee olemaan aika kaukana. Ja mä vähän epäilen nimittele sitten miksi vaan , että vielä vähemmän synkkaa siinä mielessä, että sullekkin munaa antais Jos ei muuta keksi, niin yrittää ton seksisössöttämisen tueksi kokeilla haukkua uusnatsiksi.

Ihan kuin se minua loukkaisi, koska minähän kirjaimellisesti kannatan hyvinvointivaltion ylläpitämistä ja sitä kuormittamien tekijöiden minimoimista. Olen kansallismielinen joo, mutta sosialisti? Tiettyyn pisteeseen asti kyllä, eli ei ihan kansallissosialistiksikaan voi kirjaimellisesti kutsua, ei edes uuskansallissosialistiksi, koska en koe jakavani minkään ulkoparlamentaarisen ryhmittymien agendoja myöskään.

Mutta mitä sinuun tulee, niin en lähtisi myöskään muita natseiksi haukkumaan ja tuomaan omaa paremmuutta esille. Sinä kun olet oiva esimerkki siitä, mihin liberalismin petollisuudella ollaan päästy. Sinä pippelitason keskusteluja käyvä vanha ukko et kelpaa edes minkin rehuksi. Sun täytyy nyt kyllä tehdä jotain tuolle sun homovihallesi En minä ole tuonut minkään ismin erinomaisuutta esille, enkä sen maineesta ollut huolissaan.

Minä edustan sellaisia arvoja, jotka koen järkeviksi, eikä tuollaisen naurettavan vanhan homon sekopäiset hourailut onnistu niitä horjuttamaan. Vanhalla homolla meni kuppi nurin hymiöiden määrästä päätellen. Ihan suomalaista uhkailutekstiä sieltä tulee, ei mitään älämölöä. Kuvankaappaukset absurduksen minkinrehupuheista saa laittaa ihan vapaasti nettiin. Hyvin kyllä keräsit taas pisteitä isänmaallisille.

Ei isänmaalliset ole mikään homogeenininen ryhmä, jolle kerätään jotain pisteitä, vaikka sinä omassa viiteryhmässäsi niin asioita haluaisitkin ajatella. Sitä paitsi, kerroin sinun olevan "minkinrehuksi kelpaamatonta", joten mitään naurettavaa uhkailua ei ole tapahtunut. Sinä sentään oman ideologisella viitekehykselläsi aloit nimittelmään natsiksi, joka tarkoittaa teikäläisen suusta jotain ihmisyytensä menettäneen arvoa alempaa.

Joten voisit nyt oikeasti lopettaa tuon uhriutumisen. Kaiken kukkuraksi mun Ip-osoite nyt taitaa tälläkin hetkellä toisia jostain Malesiasta käsin lafkan kautta, joka tuskin lähtee sun naurettavan viranomaisten kuormittamisyrityksen kautta luovuttamaan asiakkaidensa lokitiedostoja mihinkään suuntaan, kun sellaisia eivät edes kerää.

Kerää nyt netin häirikkö luusi kasaan, vaikka sinua kuinka harmittaisi se ajatus, että jotkut homot eivät sinun kanssasi jaakaan sinun kanssasi samoja arvoja. Tai vaihtoehtoisesti voi mennä vääntämään jotkut säälinkeräysitkut vaikka Amnestylle siitä, kuinka joku "natsihomo kiusaa".

Ota lääkkeet ja mee unille. Sinähän se olet ihan parasta viihdettä ja samalla uni lääkettä ;D Uhoat siinä polleana, että olet ip: Ainoa heteroksi eheytynyt uskaltaa kirjoittaa, mutta Floridasta saakka Aloittaja ei uskalla elää homona, eikä uskalla ketjuun palata On tämä Suomi eräille homoille pelottava paikka ;D.

Ymmärrän, että kykysi sisäistää lukemaasi on olemattoman huonoa ja halu vääntää keskustelu omien kierojen mielikuvien mukaiseksi on lähes pakkomielteistä, mutta älä sitten myöskään vollota ympäriinsä jostain minkinrehukommenteista; sinä toden totta olet melkoisen turha tyyppi.

Ja kiitos taas kun puhut muiden puolesta, mutta Suomessa homona elämäminen ei ole millään tavalla pelottavaa, vaikka sinun agendaasi se homofobian näkeminen puissa ja pensaissa on lähes välttämätöntä. Sinussa kun ei ole mitään erikoista ja kaiken lisäksi olet vielä melkoisen tyhmä, niin toki sitä saattaa elää illuusiossa, että homous tekisi susta jonkun uniikin lumihiutaleen. Tsekkaas tää ja mieti sen jälkeen mikä on mennyt vikaan: Ymmärrän nyt bear, miksi sinua ahdistaa ja miksi sinulla on niin kova tarve korostaa omaa homouttasi netissä.

Sinä katsos itse olet jonkin sortin kaappihomo. Ikävää tässä nyt on se, että olet elämässäsi moisia vastoinkäymisiä kohdannut. Siitä en ivaile, mutta lähden nyt samalle linjoille sun kanssa. Poimitaan sitten yksittäisiä kommentteja siitä täältä, kun sinä olet tämän hassun leikin aloittanut. Bear ei näkökään pysy kasassa kun sitä pääsee lyömään vyön alla. Sitä saat ihan mitä olet tilannut. Se viestien ilmianto sinun lapsellisessa maailmassasi.

Sellaisia te kommunistit olette; naapurien ilmiantajia ;. Jos nyt poju opettelisit ensin suomen kielen oikeinkirjoituksen, ennenkuin alat uhoomaan fiksummillesi, kuten siellä sun lapsellisissa pvl-maailmoissasi eli vauva-foorumeilla yleensä teet: D Nyt olet vain noloa luettavaa kaikin puolin, Die Sturmer olet, mutta jotain sentään meni sulla itsestäsi oikein lopulta eli se nolla: Aukooko karhu tosiaan päätään jostain ohilyödystä kirjaimesta?

Voisit ihan aluksi itse lähteä liikenteeseen tuosta omasta kirjoitusasustasi, joka on lapsellisuudessaan jotain aivan kestämätöntä, jonka jälkeen voisit tarkastaa vielä ne kirjoitusvirheetkin sieltä. Entäs, opeteltiinko teillä jo kansakoulussa käyttämään hymiöitä kun niitä pitää viljellä kuin joku 14 kesäinen teinityttö? Ja koitas nyt ymmärtää, että tuo sun sössötys jostain tällä hetkellä tapetilla olevasta vastarintanatseista alkaa olemaan todella säälittävää.

Sen lisäksi, että se ei taida olla ainoa kansallissosialisteista koostuva, ulkoparlamentaarinen ryhmä, niin kaikki sinun kanssa eri mieletä olevat eivät kuulut siihen. Sinun tyhmä kommunistinen ajattelumalli on sen sijaan tullut hyvin selkeeksi. Vanha kunnon makkaraperunakommunisti, vaikkakin melko velliperse sellainen. D "Sen lisäksi, että se ei taida olla ainoa kansallissosialisteista koostuva, ulkoparlamentaarinen ryhmä, niin kaikki sinun kanssa eri mieletä olevat eivät kuulut siihen.

DDDD joten kyllä tämmöinen maallikko on ihan hukassa, että mitä se sinunkaan isänmaallisuutesi on. Varsinkin, kun käytät kuitenkin saksalaista nimimerkkiä: D Onko se sinun isänmaallisuutesi "parempaa" isänmaallisuutta, jos on, niin, miksi nämä muut hihhulit sitten ajavat julkisuudessa teidän agendanne ohi, eikä tämmöinen ilmeisen kansakoulupohjainen suomalainen ole lainkaan tietoinen teidän paremmasta kommunismi- ja makkaraperunavapaasta vaihtoehdostanne?

Jokinhan on mennyt tiedotuksessa pieleen, kun ne kansakoulupohjaiset menevät torille öyhöttämään ihan minkä lipun alle vaan ja jokaisella isänmaallisella on oma vaihtoehtoblogi ja lukijaa ja nekin taitavat olla Ruotsista tai Norjasta.

Ylpeähän tuosta isänmaallisuudestasi tunnut olevan, mutta koettakaa nyt helkkarissa profiloitua, mitä siihen kuuluu ja mitä ei, ettei tarvitse uhriutua suotta mun puheistani. Ei sun kanssa voi kukaan keskustella järkevästi, kun sinä takerrut jo niin voimakkaasti pelkkään nimimerkkiin, jonka funktio on lähinnä puumerkin luokkaa.

Sen jälkeen alkaa takertuminen kaikkeen muuhun epäolennaiseen, jolla pyrit vain sekoittamaan keskustelun. Takertuminen kaikkeen muuhun epäolennaiseen ja keskustelun sekoittaminen, kuten ketjun aiheeseen eli homofiliasta paranemiseen ei suinkaan isänmaallisuudesta paraneminen jollain ihme konstilla, onnistuu sinulta kyllä ihan ilman mun kannustusta ;D.

Tai miten tärkeää jokin nimimerkki on jollekulle toiselle? Kenties jokin henkilöön ja tiettyyn nimimerkkiin kohdistuva raivokin sieltä löytyy EI vaikka sai kokonaisen kuukauden Qruiserissakin olla kuningas ja meuhkata "isänmaallisia" juttujaan sen jälkeen kun sai minut sieltä pois ;DDDD.

Mulla ei ole mitään käryä kuka tämmöinen aapo on. Joku muukin sinun lisäksesi tuolla Qruiserin puolella on siellä seinällä sekoillut, mutta kyllä itselleen fanikerhoja pystyttelevät ja itseään koskevia äänestyksiä tehtailevat tyypit jäävät paremmin muistiin.

Sulla nyt vaan on pakkomielle roikkua tuolla muiden tulilinjalla. En tiedä mihin pyrit tolla touhullasi. Just laitoin sinulle kaksi "asiateksti" -linkkiä tapaus aaposta, tapaus aapon kaksi Qruiser-profiilia hilluivat isänmaallisen rasisteina kesällä, koska tapaus aapon kallisarvoinen EGO ei kestänyt sitä, että moikkasin tapaus aapon uutta nimimerkkiä Qruiserin taululla, koska tapaus aapo olisi ilmeisesti halunnut olla kaapissa.

Tämän jälkeen Qruiserissa alkoi puhdistusoperaatio, jonka jälkeen ilmoitustaulukeskustelijat siivottiin pois, paitsi aapo, joka kirjoitteli kuukauden verran rasistitekstejä ja nimeltä mainiten vittuili sivuston ylläpidosta vastaavalle toimittajalle. Tällä hetkellähän Qruiserissa ei näy olevan kuin keskustelua feikki- ja spam-tileistä ja yhden henkilön keskustelupalsta.

Sekä tietysti se teidän Isänmaalliset homot -klubi: D Koska tekstistäsi paljastuu, että olet ollut Qruiserin lukijana siihen aikaan, kun minulla oli fan clubi, eli samaan aikaan kun aapon kaksi profiilia mesoivat ilmoitustaululla, etkä yhtään niitä huomannut, niin Voihan toki olla, että olet liittynyt Qruiseriin vaikkapa vasta tänä vuonna, mutta tämä kaunainen sekoilujuttu aapolla on ollut menossa jo useita vuosia ja minä en ole edelleenkään siinä se henkilö, jonka määritelmä toiseen henkilöön on pakkomielle: DDD Jos ja kun et nähtävästi usko ennenkuin omalle kohdalle sattuu, niin heitäpä pari julkista kommenttia mitenköhän peepparilla ja aapolla joulu menee ja siitä, että SINULLA on järkevän kuuloinen asiakeskustelu bearin kanssa menossa, jossa bear paljastui ihan kunnon tyypiksi ja melkein jo olet rakastumassa beariin sinne Qruiserin taululle, niin alat saada palautetta: D Muista sitten, jos tulee lunta tupaan, että varoitin ennakkoon, että jollakulla saattaa olla sinua pidempi muisti ja lyhyempi sytytyslanka kuin minulla ;D.

Hih ja nyt tän keskustelun muut menivätkin heiluttelemaan lippujaan ja käsilaukkujaan Qruiseriin ;D Aapollakin uusi profiili ;D. Et sä koskaan ole ollutkaan homo vaan bisse. Mulla on taas toisinpäin että vaikka olen aina pitänyt itseäni heterona niin ymmärsin olevani bisse. Homous tuntuu yhtä omalta kuin heterouskin jotenk kai voin ajatella että tiedän vastauksen kysymykseen miltä tuntuu olla homo.

Mä luulen että bissejä on enemmän kuin homoja tai lesboja. Olin silloin täysin homo enkä tippaakaan kiinnostunut naisista. Tätänykyä tilanteeni on täysin päinvastoin - lopullisesti. Ei se silti poistanut sitä että voin tuntea vetoa naisiinkin. Teoriani on että olet bisse joka on naisen kanssa ja ehkä pelkää sisäisen homonsa ottavan vallan. Et sinä oikeasti mikään homo ole edes ollut olet joko bisse tai sitten täysi hetero joka yrittää täysin keksityllä tarinallaan muka uskotella muille että homo voi muuttua heteroksi.

Juuri sinun kaltaisesi pellet pilaavat kaikkien oikeiden homojen maineen. Tyhmät ja sinisilmäiset heterot voivat uskoa noita satujasi mutta älä luulekkaan että homoille menee läpi! Jumala on kaikkivaltias ja hän voi parantaa homouden pahimmatkin haavat, jos ihminen rukoilee ja haluaa todella eheytyä. On saatanallista luulla ja väittää, ettei ihminen mukamas voisi koskaan muuttua. Sitten nämä saatanalliset hintit kyllä väittävät, että hetero voisi muuttua homoksi, mutta kappas vain päinvastainen ei muka olisikaan mahdollista.

Tämä on sitä samaa Pekka Haavistoa äänestävää maamme pohjasakkaa. Sinulle nyt ei mitään menekään läpi: D Ja ihan kuule itse pilaat homojen mainetta todella hienosti. Aloittaja on ilmeisesti jo ihmeparantunut, koska ei koe tarpeelliseksi enää edes vastailla? Sen sijaan tosi monta kaakattavaa ämmää löytyy näistä muista kommentoijista ja heille täytyisi varmaan joku irtihomoudesta-nettisivusto tai väännärautakangestamiehennypläyskurssi tai arvostelemunhomo-realityshow perustaa.

Itse jakelin pyllyä vuosikaudet. Se oli kamalaa ja ihmisarvoa alentavaa elämää, joka vei minut itsemurhan partaalle, sillä loputtomista seksikumppaneista huolimatta tunsin itseni yksinäiseksi, hyväksikäytetyksi ja ala-arvoiseksi. Näin jälkikäteen ymmärrän, että ensin vain sellaista hellyyttä, hyväksyntää, turvallisuutta ja lämpöä, jota yksin nainen voi miehelle tarjota.

Jos todella tahdot jättää homouden, on tärkeää, että luovut seksisuhteista miesten kanssa sekä niihin liittyvistä fantasioista, jotka eivät kuitenkaan vastaa todellisuutta.

Hyväksy itsesi ihmisenä ja miehenä, älä homona. Usko minua, olen itse noussut ylös tuosta kaikesta skeidasta. Minun menneisyyteni on hyvin samanlainen.

Tosiasia on, että jokainen meistä ihmisistä voi muuttua ja muuttuukin koko ajan. Kukaan meistä ei ole samanlainen kuin 10 vuotta sitten! Jokainen muutos lähtee meistä itsestämme. Vaikka siis vietin homoelämää yli kymmenen vuotta ja olen nykyään onnellinen hetero-perheenisä, en pidä itseäni yhtään muita arvokkaampana. Jos kerran minä hyväksyn homot, on ikävää, etteivät jotkut homot halua hyväksyä minua. Saanko silti olla olemassa?

Totta kai saat olla olemassa ja onnea parisuhteelle. Tuo on sun ratkaisu, eikä siinä sen kummempaa. Jonkunhan niitä lapsiakin on tehtävä. Mutta, ihan kuinka vaan sen tänne sivulle "eksymisensä" jokainen itselleen perustelee Elämäntilanne voi olla eri, mutta aihe kiinnostaa edelleen ihan homona: Jaa että nyt trollaatkin oikeen kahden nimimerkin takaa aika ovelaa. Älä vaan aloittaja usko tippaakaan mitä tuo pelle yrittää sinulle syöttää.

Kuten jo aikasemmin sanoin ei tuo pelle ole oikeasti koskaan mikään homo ollutkaan vaan täysin homofobinen hetero joka yrittää täällä homoja käännyttää. Homoseksualismi on synnynnäistä ja ikuista eikä siitä voi eikä tarvitsekkaan eheytyä. Tuollaiset pellet joutasivat kyllä alimpaan helvettiin! Ja sä oot oikeasti tyhmä ja todellakin umpimielinen. Oikein palstan "seksuaalisuus poliisi". Asia on juuri niin, ettei ihminen muuttuvana olentona voi tietää, mitä elämä tuo tullessaan.

Sulle se katselmus on mustavalkosta: Mutta valitettavaa, että on tollasia idiootteja, jotka kuvittelevat, että ihmisen pitää tavallaan unohtaa kehittymisen ja ajatella vaan, että homous on ikuista. Florida man on oikeassa sanoessaan: Homoudesta ei tarvii eheytyä.

Ei oo pakko olla hetero tai bisse, jos ei halua. Mutta piruko sä oot sanomaan, etteikö homo saisi olla hetero, jos homo ei enää kiinnostu miehistä, vaan alkaakin tykkäämään naisista? Ja sellasesta ei siinä vaiheessa voi sanoa, että on bissekään, jos ne miehet eivät enää sytytä millään tapaa. Jos joku haluaa muuttua tai muuttuu, niin onko se sulta pois jotenki, kun asiasta noin vaahtoat? Perkele, lopeta jo se uikutus tosta samasta asiasta ja hyväksy se, että meistä ihmisistä on moneksi.

Maailma muuttuu ja ihminen siinä mukana. Se, että jollain mieli muuttuu toiseen suuntaan, ei pitäisi olla sun päänvaivasi. Ja todellakin, jos ihminen kokee olevansa jotain, et sä voi sanoo, että se ihminen olisi väärässä. Ihminen itse sen lokeroinnin tekee jos haluaa. Siinä on sun turha ruikuttaa, että joku on "bisse" tai "homofobinen hetero" yms.

Toki, ottaa kupoliin noissa "eheytyneissä" se, että kuitenkin notkuvat homopalstalla kommentoimassa oman nykyisen elämän ihanuutta. Se ei nyt homona muakaan vois vähempää kiinnostaa.

Voisivat mennä heterojen puolelle hehkuttamaan "onneansa". Mutta eroan sun ajattelusta sen verran, että toisen seksuaalisuus ei mua vois myöskään kiinnostaa. Ja toistenhan lienee turha yrittää "käännyttää" ketään. Jos ihminen ei jotain halua, niin ei halua. Siihen ei kenenkään sanomiset varsinkaan täällä paljoa auta.

Miksi sinua noin kamalasti korventaa, jos jonkun seksuaalisuus on muuttunut? Onko tämä sinulle uhka tai jotenkin sinulta pois? Hassua, että nämä superhomot käyttää tuollaista kristillistä retoriikkaa väärinajattelevista ihmisistä, kuten " joutaisit alimpaan helvettiin".

Tuollaiset hahmot ovat surullisia siinä mielessä, että he ikään kuin oikeuttavat oman aggressiivisen käytöksensä vain koska edustamansa asia olisi jotenkin universaalisti parempi tms. Ovat ihan kuin nämä fasistien jahtaajat, joiden keinot ovat saaneet jo huolestuvan paljon fasistisia piirteitä. Hassua lukea absurdus tämä kommenttisi nyt kun olet juuri käyttänyt minuun minkinruoka-korttisi: Niin että olet minkän ruoaksi kelpaamatonta?

Mitä hassua siinä nyt on tähän verrattuna? Jos nyt lähetään siitä, että kuka täällä on esim. Ööö, sä et edelleenkään tajunnut jutun pointtia. Mietitää nyt kuka täällä on muita fasisteiksi, natseiksi, räsäsläisiksi, persuiksi, you name it haukkunut? Kuka on täällä ilmiantelemassa viestejä ja toivottelemassa ihmisiä alimpaan helvettiin?

Minä EN siis ole täällä vastustellut suu vaahdossa jotain mahdollisia homovastaisia tahoja ja määritellyt ihmisiä homofobian sisästäneiksi kaappihomoiksi tai muuten määritellyt heidän seksuaalista identiteettiä. Sinä sen sijaan toimit tällä tavalla. Olet siis muuttunut itse siksi pedoksi, mitä jahtaat. Koita nyt jo oikeasti skarpata.

Et sinä saa mustasta valkoista vaikka kuinka väännät. En ole täällä pyytänyt yhtäkään sinun absurdus-viestiäsi poistamaan, jakamaan tai ilmiantamaan. En edes, vaikka olet todennäköisesti toisella aliaksella nokkapokkasilla kanssani monellakin muulla palstalla. Olenhan minäkin, eikä se varmaan kenellekään ole yllätys yhdistellä kirjoituksia.

Huvittavaa sinänsä, muttei täysin mahdotonta olisi, jos koko Suomi24 olisi vain meidän kahden juupas-eipäs -kahinaa eri nimimerkeillä: D Mun netti-identiteetti on useasti viety, käyttämälläni nimimerkillä on kirjoittanut joku muu, keskustelukommenttejani on sensuroitu tai niitä on irroitettu asiayhteydestä ja postitettu sitten muualle ja onpa saatu ajettua pois eräältä homosivustoltakin, jossa selkeästi sen jälkeen tapahtui keskustelujen kuihtuminen, koska eräs multinikki ei siellä enää saa vastinetta ja itsekseen ei ilmeisesti jaksa kinastella koska se paras vääntäjä eli MINÄ olen täällä ;D Enkä siis ole se mustan valkoiseksi vääntäjä sieltä, jos niin luulet.

Enkä ole aapo, enkä ole peeppari, joilta voit kyllä ihan aiheellisesti kysyä ilmiannoista, banneista ym. Provokatiivinen olen kyllä, enkä sitä missään ole kai kieltänyt, mutta enimmäkseen olen sillä yrittänyt herätellä ihmisen tajuamaan jotain asioita. Jos se on sen tajuaminen, että tuollainen ärsyttävä iiiiiiiiiiiiiiiihanaa nettitrollihomo en ainakaan halua olla ja paranee vaikka SIITÄ homoudesta kerralla, niin hyvä se on sekin havainto.

En minä ole mitenkään erikoinen tai parempi kuin muut, mutta silti näköjään joka kerta joka keskustelussa menen ihosi alle pelkästään sillä, että nimimerkissäni on sana "bear" tai "best. Silloin täytyy jättää politiikka, uskonto, seksi ja isänmaa tai jatkaa vääntöä Cartmaneina. Osaatko keskustella mistään muusta? Nettikeskustelusta ei vaan tänä päivänä valitettavasti tule yhtään mitään, jos et ole joku provoileva trolli, jonka mielipide on niin merkittävä, että se saa sut klikkaamaan tai reagoimaan.

Jos hän, joka mulle kommentoi, on pelkkä trolli, jonne, hetero tai hyppii eri aliakseen joka kommentillaan, niin tulee "bear on paska" -tason kommentteja, jotka voi jättää omaan arvoonsa, koska se on vain mielipide ja sehän voi sitäpaitsi olla ihan oikea ;D joten mitäpä minä siitä suutun, jos osaan myös nauraa osuvalle piikille: D Se, jos olen jostain asiasta julkisesti surullinen, ei ole muuta kuin kokemuksen jakamista, kun joku asiasta kysyy, infantiili ei osaa siihenkään reagoida kuin pilkkaamalla, että nyt se on jotenkin polvillaan, kuten tässä on toisessa ketjussa nähty.

Joskus joku suuttui minulle jonkun poismenon jälkeen jollain toisella saitilla, kun en ottanut asiaa vakavasti, mutta se koston kierre ei ollut todennäköisesti kenellekään asianomaiselle se hienoin nettikokemus.

Mielestäni asialliset anteeksipyynnöt siitä tein ja useaankin otteeseen, mutta kun siitä viimeksi kesällä nousi taas toiselle kupla otsaan, niin minkäpä minä hänen luonteelleen voin. Samaa show'ta voidaan jatkaa vielä vuosikymmeniä, mutta miksi tuhlata elämänsä siihen? Onko fiksua jakaa jotain asioita avoimesti netissä on ihan hyvä kysymys, mutta enemmän sitten sieltä yleisestä ilmapiiristä ja ihmisistä paljastuu, jos sitä palautetta tulee.

Joillekin minua paljon rikkinäisemmällä se sama avoimuus merkitsee sitä, että hänellä on 20 aliasta, joiden kautta purkaa mieltään ja hänen selviytymismekanisminsa ja terapiansa on se.

Onko oikein nykäistä häneltä se alin kortti pois vai antaako olla, kun huomaa asian, mitä nyt pikkuisen piikittelee asiasta, että olen kuviosta tietoinen?

Koska emme näitä keskusteluja koskaan varmaankaan nokatusten käy, jos sä kerran siellä Malesiassa olet, niin täytyy mennä sillä, miten osaamme tuoda kirjallisesti itseämme julki. Nyt on kummallakin edes välillä oma puheenvuoro, tosielämässä saattaisi mennä päällehuutamiseksi: Nykypäivänä on ihan suotavaa suojata oma nettiyhteys haittaohjelmatyökalujen lisäksi piilottamalla oma ip-osoite.

Kyllä sinä olet siellä Malesiassa. Tuosta sinun kirjoituksestasi tulee mieleen eräs kunnanvaltuutettu kun hän oli tullut illalla kotiin kunnanvaltuuston kokouksesta niin emäntä oli kysynyt häneltä että mitä asioita siellä nyt käsiteltiin? Niin isäntä oli vastannut että En kait minä tiedä mutta hanttiin minä pistin kovasti.

Joten itsekin lyöt vain hanttiin vaikka olisit samaakin mieltä, nimittäin itsehän myös sanoit että ottaa kupoliin nuo eheytys pellet joten saisivat pysyä siellä hetero palstoillaan. Mutta silti näyttää että tuo kyseinen pelle on onnistunut sinuakin kusettamaan, kun et sitä tiedä että ainoastaan biseksualismi vaihtelee suuntaan tai toiseen mutta Homo ja hetero seksualismi on ja pysyy. Sama asia jos sinä olet ihmiseksi syntynyt niin et sinä voi yhtäkkiä muuttua apinaksi tai kenties lehmäksi.

Joten sinähän tässä olet tyhmä ja yksinkertainen. Se, ettet sitä ymmärrä, että ihminen voi muuttua ja halut siinä sivussa tekee sinusta sen yksinkertaisen ihmisen. Sillä muutoksella en tarkoita sitä, että ihminen muuttaisi muotoaan joksikin elukaksi, vaan sisäistä muutosta. Ymmärrän tasantarkkaan mitä eroa eri seksualismeilla on.

Mutta mun käsitykseni on se, että ihminen itse tietää parhaiten mitä on. Joten, jos joku mulle sanoo, että on ollu homo, muttei enää kiinnosta miehet, kun naiset alkoi kiinnostamaan ja pitää itseään heterona, niin ei se perkele mulle kuulu. Siinä olkoon rauhassa hetero jos haluaa, se ei ole minulta pois.

Mutta sä käyttäydyt kuin se sulle jotenkin kuuluis ja sun pitää saada määritellä jokaisen seksuaalisuus. Aivan kuin sun maailma romahtais tollaisten juttujen myötä. Se, että pidät muita täällä niin tyhminä, että luulet ettei kukaan tiedä mikä bisse on, kertoo sinusta aika paljon. Itse olen aina ajatellut näin. Siitä asti kun asiasta kuulin, niin se tuntui ihan järkeenkäypältä mulle.

Siis se, että ihmisen seksuaalisuus voi muuttua. Mulle biseksualismi on sitä, että ollaan kiinnostuneita molemmista sukupuolista. Ei sitä, että välillä pistetään toinen puoli kiinni nappia painamalla Mutta pointti on se, että ihminen on tasantarkkaan sitä mitä tuntee olevansa ja itseään ihminen huijaa jos väittää itselleen olevansa muuta mitä on. Ja sille tosiasialle sä et mahda yhtään mitään, vaikka kuinka suu vaahdossa täällä asiasta jankutat. Se, ettet usko elämänkokemuksien ja tapahtumien muovaavan ihmisen käsitystä omasta itsestään ja ympäröivästä maailmasta tekee sinusta ihmisen, joka kulkee laput silmillään.

Sulle ihmisellä on ainoastaan yksi mahdollisuus olla mitä on, muu on valhetta. Mutta sitä myötä tavallaan ymmärrän miksi vihaat naisia niin paljon; sua pelottaa, että heidän kanssaan tekemisissä oleminen voi mahdollisesti muuttaa sitä mitä olet. Ja ainoot seikat mistä olen sun kanssa samaa mieltä ovat, että heterot pysyköön poissa homojen sivustolta ja se, että parisuhde ei tarvitse kolmansia pyöriä. Muuta järkevää sanottavaa sulla ei sitten olekkaan ollut. Tähän loppuun tollanen hieno juttu, jonka satuin löytämään, mihin käytännössä mun käsitykseni pohjautuu: Se nähdään enemmän jatkumona, jossa ihmisellä on mahdollisuus kokea seksuaalinen suuntautumisensa eri tavoin, vahvistaa psykoterapeutti ja kliininen seksologi NACS Tarja Santalahti Väestöliitosta.

Ei tuossa ole mitään järkeä. Sinä kyllä tunnetusti osaat selittää mustankin valkoiseksi. Sen verran kieromielisen tekstiä sulta tulee. Jokainen ihminen voi muuttua ja muuttuukin, mutta ei aina parempaan. Pelkkä muutos ei itsessään ole takuu onnesta. Olen vakuuttunut siitä, että sellainen ihminen, joka ei muutu, on kuollut - ainakin henkisesti.

Itseäni tässä kaikessa häiritsee se, että jotkut määrittelevät koko ihmisyyden pelkän seksuaalisuuden suuntautumisen valossa. Ihminen on niin paljon enemmän ja niin paljon rikkaampi! Joku on kumppani, isä, vanhempiensa poika, veli, eno, setä, ystävä, helsinkiläinen, työkaveri, esimies, kristitty, luterilainen, jalkapalloilija, oopperan ystävä, opettaja, opiskelija, kalliolainen Oli sitten henkilö homo, hetero tai jotakin siltä väliltä, se on terveellä ihmisellä vain OSA elämää ja tätä kaikkea, ei sitä määrittävä ehdoton ja kiveenhakattu mörkö.

Muuten kysymys alkaa olla itseä ja usein toistakin häiritsevästä seksuaalisuudesta, mitä ikävä kyllä erilaiset pridet vain pönkittävät. En pidä itseäni yhtään toisia parempana tai edes onnellisempana, vaikka monien homovuosien jälkeen olen nyt hetero ja perheenisä. Sen sijaan voin kylläkin sanoa, ettei seksuaalisuutta pidä korottaa ylitse kaiken. Kuten sanottua, kannattaa etsiä ihmissuhteita - ei seksisuhteita, jotka usein hetken huuman jälkeen jättävät vain loputtoman tyhjyyden.

Jokainen ihminen - niin hetero kuin homokin - voi eheytyä, jos tuntee olevansa rikkinäinen. Kyllähän tuo aloituskirjoitus juuri sellaisesta tunteesta kertoo. Itse eheydyin kun löysin ihmisyyteni ja miehuuteni syvällisesti sekä opin hyväksymään itseni ja arvokkuuteni ihmisenä ja miehenä - enkä pelkkänä homona.

Sen hän on todistanut jo aikaa sitten. Sun kanssa olen samaa mieltä tosta, että liian helposti ihminen katsotaan seksuaalisuuden kautta. Aivan kuin ihminen ei muuta olisikaan. Mulle on moni hetero sanonu, että ole homo ihan rauhassa, mutta jätä se seksualisuus pois niistä jutuistas. Ja mä ymmärrän täysin mitä sillä ajetaan takaa. Ei heteromiehet halua kuunnella juttuja siitä, mitä homous käytännössä on. Ja vaikka haluaisikin, niin en mä alkais siitä puhumaan. Minusta seksuaalisuus ja miten sitä toteuttaa on ihmisen oma asia ja kuuluu ainoastaan sille kenen kanssa sitä toteutetaan.

Ja moni pirstaloituu siksi, ettei uskalla olla sitä mitä on. Näin kävi myös mulle. Mietin vain, että menetän kaiken, jos tulen kaapista ulos. Menetin osan, en kaikkea.

Sellaset lähti, jotka tuijottaa liikaa sitä seksuaalisuutta ja eivätkä voineet hyväksyä sitä tosiasiaa, että mun seksikumppani on mies ja varmaan osittain oli myös sitä, että "perkele, sehän vielä rupee lähenteleen".

Mutta eheydyin sen jälkeen, kun uskalsin myöntää itselleni ja muille mitä mä olen. Minusta ihmisen pitää eheytyä ihmisenä, mutta ei ajattelemalla ensimmäisenä seksuaalisuuttaan, Ensin pitää lähtee kysymyksellä "kuka minä olen" liikkeelle ja sitten kun se valkenee itselle, niin hyväksyä se mitä sen lopputulos sitten on.

Ainoastaan sellainen voi olla rikki, joka ei hyväksy itseään. Valitettavasti monet, kuten minäkin nuorempana, ajattelee asian siltä kannalta, että mitä muut ajattelee. Menee aikansa huomata, ettei sillä ole pätkääkään väliä, sillä kyse on kuitenkin omasta elämästä ja minuudesta. Ei sitä kannata muiden mielipiteillä muokata.

Mutta kuitenkin, vaikka asiaa kirjoitatkin, niin ihmettelen syvästi mikä vetää sinut tänne homojen sekaan kirjoittelemaan ja kommentoimaan? Ettei asia vaan ole niin, että kaikesta hyväksymisjutuista huolimatta haluaisit yhä useamman miettivän homona olemista uudelleen? Minusta tuollanen "mäpä käännyin heteroksi"- lässytys on pikkaisen turhaa homopalstalla. Hienoa, jos olet elämääsi tyytyväinen, mutta valitettavasti sun kokemuksesi ei voi ketään muuta muuttaa.

Pakko kyllä sanoa, vaikka itselläni hieman jyrkempi näkökanta asioihin tai ainakin tahallisesti kärjistän kirjoitettua , niin huolimatta pienistä mielipide-eroista, pidän sun kirjoittamastasi tekstistä. Sen lisäksi, että sulla jalat tuntuu olevan lähempänä maaperää, niin sulla on jotenkin hieno ote asioihin. Jos ei tässä muu ole parantunut tai parantumassa, niin keskustelun taso pikkuhiljaa Taitaa olla ensimmäinen kerta s Joillekin on jopa kasvanut hentoiset pallit puolustaa omia mielipiteitään.

Entisistä hampaattomista jees-miehistä on tullut may-bi? Toiset olisivat suvaitsevaisempia ja toiset aggressiivisempia ja toiset hässisivät kaikkien kanssa ja toiset olisivat moraalinvartijoita ja toiset olisivat tyhmempiä ja toiset fiksumpia. Koska tämä ihmisen muokkautuminen jatkuu läpi elämän jo sen yhden ihmisen sisällä, eikä ne omatkaan mielipiteet pysy aina samoina, niin enemmän ratkaisee MILLAINEN ihminen se homo tai hetero tai bi tai muu seksuaalisuuden edustaja on, jos kerran mielestään on yhdenlaiseen seksuaaliseen identiteettiin syntynyt.

Kummasti nämä puoskarit tarjoavat tätä mahdollisuutta vain homoille. En ainakaan osaa keksiä, millä aivolohkoilla jotkut miettivät, koska helposti näin paljon yhteisiä asioita löytyy meistä ihmisinä ja suomalaisina, jos osataan ajatella asioita toisen osapuolen näkövinkkelistä ja silti halutaan niputtaa edelleen jotenkin homot sitä ja heterot tätä, eikä osata nähdä isompaa kokonaisuutta, että ihmisinä toimitaan ihan samojen tarpeiden ja kasvukehysten alla.

Jotkut vaan tykkäävät samasta sukupuolesta, näin on aina ollut ja puritaanimpienkin heteroiden jälkeläisistä on jostain kumman syystä tullut homoja tai lesboja tai bi: Silti näin ei ainakaan viimeiseen kahteentuhanteen vuoteen ole käynyt. Olisiko se Jumalan tapa osoittaa myös kiihkouskovaisille, että se keskinäinen rakkaus toiseen ihmiseen sukupuolesta riippumatta on kuitenkin se tärkein tavoiteltava pointti tässä elämässä? Mielestäni on tärkeää, ettei homo- tai biseksuaalisuutta pidetä sairautena, vammana, häiriönä tms.

Koska kysymys silti on jo tilastollisesti poikkeuksesta, on tieteellisesti mielenkiintoista pohtia mistä se saa alkunsa. Vaikka teoriaa jauhettaisiin loputtomiin, ei ole uskottavaa, että homous tai bisseys olisi synnynnäistä. Olen lukenut varmaan satoja kirjoja homoudesta. Niistä uskottavimpia olivat hollantilaisen psykologi ja psykiatri Gerard J. Etsi Toggle navigation Valikko.

Avoimesti homoseksuaalinen kansanedustaja Jani Toivola on jäänyt sairaslomalle. Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Keskivaikea homoilusta aiheutunut masennus. Kuka pässi tollasia äänestää eduskuntaan? Onkohan hän lopultakin ymmärtänyt, että homomies ei ole sama kuin äiti? Ehkä sillä onkin aivot.

Me Perussuomalaiset olemme kaikki Donald Trumpin viisautta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Sauli Niinistö tekee kaikkensa, jotta Putin tapetaan ja ryssä jaetaan pois. Kansojen sarjamurhaaja teurastaja Lenin Putin Stalin. Eduskunta ei selvästikään ole Toivolan paikka.

Ja vastenmielistä, että jatkuvasti vihjailee että ongelmansa johtuu - kuinkas muuten -, eräästä PS kansanedustajasta ja hänen "homovastaisista puheistaan". Voi voi, jos ei kestä sitä, että jonkun muun elämänarvot ovat erilaiset kuin itsellä, ehkä ei pitäisi eduskuntaan siinä tapauksessa hakeutua. Eikö ole oikeita uutisia? Toivolan tapauksesta en muuta tiedä, mutta harmi että on jostain syystä yksinhuoltajana. Missäköhän se lapsen äiti huitelee? Typerä asia oli hommata homomiehenä lapsi ja vielä tyttö.

Eihän se tuollaisella jätkällä tule hoidettua ja kasvatettua. Jospa ovat sopineet äidin kanssa, ettei ole kuvioissa paljoa mukana. Onko heteroilla koskaan paha olla? Sellaista se on, kun hankkiutuu rooliin, mihin ei ole luotu! Onko lapsi edes Toivolan biologinen lapsi? Ei isä voi korvata äidin läheisyyttä ja merkitystä tyttären elämässä. Minulla on isä ja äiti. Molemmat narsisteja joiden vuoksi elämäni on ollut yhtä sekasotkua.

Mielestäni heitä ei oltu luotu vanhemmuuden rooliin. Eipä ollut heteromaisuudesta heillä apua antamaan läheisyyttä ja lapsensa kasvattamiseen rakkaudella. Homoissako ei sitten voi olla narsistisia vanhemmuuteen kykenemättömiä ihmisiä? Jos olisit saanut päättää, minkälaisessa perheessä asut, olisitko valinnut homovanhemmat? Lapsen riistäminen äidistään on kyllä yksi itsekkäimpiä tekoja, mitä voin ajatella. On toki mutta pointtini on se että yleensä sanotaan että lapsi tarvitsee isän ja äidin vaikka kaikista tärkein on rakkaus ja turvallisuus ja ennenkaikkea se että lapsi saa kasvaa omaksi itsekseen.

Ainahan se jossain lomalla luuhaa. Kova tarve oli senkin päästä kansaa edustamaan ja hankkia kasvatettava kersa itselleen, jota käytti lähinnä politiikan välineenä. No nyt sitten on homoisillä hyvä olla. Eka poltetaan itsensä loppuun tyrkyttämällä itseään joka jeesuksen paikkaan ja sitten itketään kun on voimat loppu ja kansanedustajan palkalla löhöillään himassa ja itketään iltalehtiin niin homomaiseen tyyliin jostain burnouteista, että Niin irstas, että ei voi olla lapsen vanhempi.

Nyt joutuu palauttamaan lapsen äidilleen ja palauttamaan rahat. Homot eivät saa toimia lasten vanhempina. Homot ovat aina pedofiileja luonteeltaan. Ei se ole helppoa istua eduskunnassa. Varsinkaan homolla, jonka takapuoli on kipeä armottomasta jyystämisestä. Eikö tämä keskustelu kuuluisi politiikkapalstalle? Vai onko homot politiisia seksissä? Tää kun ei ole seksi palsta myöskään. Sitä paitsi eikös lajien välinen seksikäyttäytyminenkin kuuluisi sitten johonkin biologia- tai luontopalstalle?

En tiedä lajien välisestä seksistä, mutta lajien keskeinen seksi kuuluu ihan varmasti gaypalstalle: Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Siitäkin huolimatta, että et ymmärtänyt alkuperäisen viestiin sisällytettyä ironiaa, saman lajin tai eri lajien kesken tapahtuva seksikontakti ilmaistaan heidän väliseksi kanssakäymiseksi, ei keskeiseksi. Useamalla näkyy olevan luetun ymmärtämisessä vaikeuksia.

Aapo kyllä on oikeassa ja esitti asian vaikeasti tajuttavasti, siinä oli hyvää ironiaa. Hyvin kertoi ettei tiedä lajien välisestä seksistä ja kertoi myös että lajien keskeinen tapahtuva saman lajin seksi samaa sukupuolta olevien urosten välillä seksi kuuluu gaykeskusteluun.

Lajien keskeisellä seksillä viitataan saman lajin sukupuoliseen käyttäytymiseen, jos priorisoidaan laajassa mittakaavassa kuten "lajien keskeinen" sanonnalla se tarkoittaa juuri saman lajin kesken tapahtuvasta seksistä joka sulkee pois eri sukupuolta olevien seksikontaktit, ei ollut vaikeaa.

Kun ilmaistaan lajin välisestä seksistä niin se voi olla miesten ja naisten tai sitten naisen ja naisen, miehen ja miehen välistä seksiä. Qruiserin syväkurkku vai pitäisikö sanoa munakoiso joka viestittä pikku pojille ja nuorille pojille ihan kympillä munaansa, munakoiso on merkkikieltä nuorille et mitä tarjoaat heille ; No lapsukaiset varokaa nalle-setää sillä on kuivahtanut munakoiso housuissa ei siellä pilee kuin taudit ja yleinen häpeä joutua hänen käsittelyyn vihanneksilla: Kuka sinun nimimerkkis on vienyt?

Huomattavasti paremmin siis menee kuin vakiotrolli aapolapilla, joka ei aina välillä muista, onko rek. DDDDD Ei ole ihme, että näiden nettikiusaavien lastenystävien ja avohoitotrolli-aapojen kanssa masentuvat Janit sun muut järkevät, ajattelevat ja tunteelliset homot, joita varten tämä palsta siis oikeasti olisi.

Ei täällä internetissä kenelläkään kirjoittajalla ole vuosiin ollut yhtä paha olla kuin tällä aapolapilla.

Kyllähän näitä kertomuksia onkin tullut tänne. Usein puhutaan että ihminen tunnustaa homoutensa, kun sopiva ihminen tulee kuvioihin. No ihan samalla tavalla se voi tapahtua toisinkin päin. Kaapista tulleella normaalia elämää elävällä homolla ei ole sosiaalista pakkoa olla naisen kanssa, joten hän voi hyvin vapaammin ihastuakin kehen tahansa. Onkohan se samanlaista sisäistä taistoa kuin usein heterolla joka verhoutuu heteroudensa taakse ja välttelee tiettyjä tilanteita kiinnostuksestaan huolimatta vain hokemalla itselleen ja muille "olen hetero", olen hetero".

Eli harvemmin itsensä heteroksi luokitteleva antautuu tunteilleen noin vaan vaikka kiinnostusta ja halua olisikin vaan käy läpi tietyt asiat ennen kuin antaa itselleen luvan jne. Uskon että homoseksuaali käy samat vaiheet läpi kuin hetero vastaavassa tilanteessa, jos seksuaalisuus muuttuu.

Jos on ikänsä "leimannut" itsensä homoksi niin en usko että tilanne on itsensä kannalta yhtään helpompi - vaikka voisi kuvitella toisin. Uskon siis että muutos omassa seksuaalisuudessa vaatii aina prosessointia oli se mihin suuntaan tahansa muuttumassa. Pahimmassa tapauksessa sen voi kieltää itseltään kokonaan. Ja kyllä siihen liittyy tietyllä tavalla aina sosiaaliset paineetkin, jotka voivat olla jopa joskus kovemmat kun umpihomo rakastuu naiseen - kuin päinvastoin. Vai mitä mieltä olette?

Oletan, että olet nainen, koska meillä miehillä seksuaalisuus on hyvin suoraviivaista. Jos seisoo, olet kiinnostunut ja sillä selvä. Meille leimautumisella ei ole mitään merkitystä. Vaikka luokittelut ovat yleensä typeriä ja luonto vähät välittää niistä, olet väärässä.

Me miehet olemme todella taitavia hankkimaan syrjähyppyjä, jos tunnemme vastustamatonta vetoa. Seksuaalisuus on siitä hauska, että luonto kyllä vetäisi mukanaan, jos kiinnostusta olisi. Homoksi ei tulla pienin eväin, koska homolle ei ole mikään ongelma tunnustautua biseksuaaliksi. Heterolle biseksuaalisuus kuulostaa jo homoilulta.

Rakastuminen on vähän hassu juttu, kun se sanana sisältää paljon heterokuorrutusta ja ilmaisee paljolti sen, että sanan käyttäjä on nainen. Me miehet emme ajattele niin kokonaisvaltaisesti. Meille eroottinen lataus ja rakkauden lämpö voivat olla irrallisia. Homous liittyy vain eroottiseen lataukseen. Siksi puheet "voit rakastua naiseen" menevät paljolti ohi. Meille miehille orgasmi ei maksa mitään. Siksi seksuaalisuudessa on kyse hyvin paljon syvemmästä asiasta.

Kyse on siitä, mitä pitää kauniina, millaiset asiat viehättää ja vetää puoleensa. Seksuaalisuus on kuin virta, joka vie yhteen suuntaan sohisit mihin suuntaan hyväänsä. Ei ole tavatonta, että homon taidemaku on erityinen.

Me näemme koko maailman eri tavalla. Olen kerran keskustellut miehen, joka väitti vasta vanhemmalla iällä tulleensa homoksi, kanssa. Ehkä ihmisen seksuaalisuus voi muuttua, muuttuuhan naistenkin miesmaku ovuaaltioajankohtana tai karuissa oloissa. Tunnen kuitenkin kymmeniä homojan henkilökohtaisesti eikä kukaan ole likimainkaan muuttunut. Onko homous sitten palkitsevampaa? Myönnän, etten halua muuttua. Siis todellakin voi olla! Mutta ihmisen on vain luotettava omiin tunteisiinsa.

Voisin aivan hyvin kuvitella itse rakastuvani naiseen, ja tiedän tasan tarkkaan että kukaan ei uskoisi sen olevan aitoa. Ei se nostata kulmakarvoja homojen keskuudessa eikä sitä ole käsitteellisesti vaikea ymmärtää. Toisaalta ei homon ole vaikea rakastua naiseen.

Eroottinen lataus on se vaikea asia. Ymmärrän kyllä keski-ikäisiä, jotka ovat niin pulleroita, ettei sukupuolta enää juuri erota, tai rumia, että eroottisuus tekee lähinnä häijyä. Mitä väliä suuntautumisella, kun kaikki suunnat ovat tylsiä? Aikuinen ihminen on yleensä vakaa. Se on usein ihan toivottava ominaisuus. Jos muutut radikaalisti toiseksi henkilöksi, herää kyllä mielenkiinto, mistä oikein on kyse.

Ensimmäiseksi minä olisin huolissani tuon henkilön terveydestä. Seksi on yksityinen asia. Jos alat syylata jonkun kanssa, styylaa sitten. Mitä väliä sillä on, etteivät tutut usko teidän tekevän sitä sängyssä? Itse asiassa monet heteroavioiliitot ovat aika kylmiä. Itseni kohdalla oli joskus pari kolme vuotta sitten niin, että pidin homoseksuaalisuutta erittäin vastenmielisenä ja jopa häpeällisenä asiana. Vuosi sitten kuitenkin tajusin olevani bi, joka oli vaikea hyväksyä ja vain harva kaverini tiesi siitä.

Nyt tämän kesän aikana olen alkanut hyväksymään itseni homona, sillä olen aina ilmeisesti tiedostamatta ollut kiinnostunut enemmän tai vähemmän miehistä. Ilmeisesti syy miksi aluksi suhtauduin homoseksuaalisuuteen ja homoihin kielteisesti oli se, että pelkäsin, että minua alettaisiin kiusaamaan ja syrjimään. Itse en siihen alentunut kuitenkaan ikinä vaikka häpesinkin seksuaalisuuttani ja välttelin homoja.

Nyt tilanne on päinvastainen ja voin olla vapaasti homo. Olen ylpeä siitä mitä olen ja kaikki tietää sen eikä se ole tuottanut ongelmia minulle. Nyt vain haluan löytää sen oikean itselleni. Mutta jos palaamme itse aiheeseen, niin en usko, että ihmisen seksuaalisuus voisi muuttua, mutta se voi kehittyä.

Uskon, että jokainen meistä syntyy biseksuaalina ja siitä sitten alkaa taipumaan kasvaessa jompaankumpaan suuntaan tai jää biseksuaaliksi. Kieroutuneita ihmisiä vailla mitään moraalinormeja, näin se vain menee! Sinä en näytä tietävän asioista yhtään mitään. Minulle on ollut selvää jo lapsesta saakka oma homouteni eikä sillä ole mitään tekemistä muodin kanssa.

Kuten seksuaalisella vetovoimalla muutenkaan. Kukaan ei valitse seksuaalisuuttaan. Aina voi esittää, mutta homous ei todellakaan ole mikään muoti-ilmiö. Monien seksuaalisuus muuttuu elämän myötä. Monet miehet ja naiset ovat löytäneet itsestään homon tai lesbon vasta aikuisena, kun ovat olleet pitkään heterosuhteessa.

Myös toisin päin voi käydä. Ei ihminen ole staattinen vaan elävä olento. Jotkut sanovat, että kaikki ovat jossain määrin biseksuaaleja. Ei se varmasti ihan valhetta ole.

Historia on tuntenut lukuisia miehiä, jotka ovat menneet naimisiin, vain, koska suku ja he ovat halunneet heidän olevan heteroita. Sama historia kertoo miehen lämpöä janoavista perheenisistä.

Ehkä nainen kestää seksitöntä liittoa paremmin kuin mies. Mies voi saada orgasmin jo kätensä kanssa. Ei siis mikään ihme, että joku voi vuosia esittää heteroa. Nainen, jonka oikeaa kauneutta ei arvosteta, sairastuu herkästi masennukseen. Tässä ei ole nyt kysymys mistään äideistä siskoista tai kummilapsista vaan tästä, "sen sijaan toisin kuin sateenkarihihhulit käskevät pyrin aktiivisesti kiinnostumaan naisista jotta minulla olisi enemmän varaa valita seksikumppaneiksi kuin muutama sata rannetta vispaavaa geneeristä flow-festarihipsteriä.

Ja jos et minua usko niin käy vaikka itse lukemassa tuon kyseisen pellen viesti. Se löytyy tästä viestiketjusta tuolla kyseisellä nimimerkillä ja päiväyksellä jos viitsit vähäkään selata! No itse kyllä puhuit naisista, joihin heidätkin lasketaan. Onko tuo sinulta jotenkin pois? Eikö jokainen homo saa olla sellainen kuin haluaa? Koetko heidät kenties uhaksi? Miten kauan tällä kertaa ajattelit tätä samaa saarnaa veivata?

Ensinnäkään en ole vetänyt tähän sukulaisia mukaan. Kyllä minun puolesta jokainen homo saa olla sellainen kuin haluaa. Äänestää mitä puoluetta haluaa, kuunnella sellaista musiikkia kuin haluaa, tehdä sellaista työtä kuin haluaa, harrastaa sellaisia harrastuksia kuin haluaa, uskoa Jumalaan tai olla uskomatta, pukeutua niin kuin halua, asua kaupungissa tai maaseudulla, syödä sellaista ruokaa kuin haluaa, käyttää alkohoolia kohtuullisesti tai olla kokonaan käyttämättä ja polttaa tupakkaa tai olla polttamatta.

Kunhan kunnioittaa homokulttuuria eikä käytä väärää henkilöllisyyttä. Jälleen kerran, biseksuaali ei ole homo! Miksi sun pitää alkaa määritellä muista ihmisiä? Kuka tässä on käyttänyt väärää henkilöllisyyttä? Yritä nyt päästä eroon pakkomielteisestä vanhasta traumastasi, äläkä tuo sitä koko ajan tänne palstalle.

Me emme ole terapeuttejasi! Minusta tuntuu että minä olen tässä se terapeutti kun täällä näyttää joillakin menevän puurot ja vellit sekaisin. Ja jonkunhan täytyy aina vääryydet oikaista. No tuo kyseinen "isänmaallinenhomo" käyttää aivan selvästi väärää henkilöllisyyttä koska hän ei oikeasti mikään homo ole. Nimittäin sellainen ei ole mikään homo joka kiinnostuu naisista vaan se on joko bisse tai hetero.

Nyt lens kahvit näytölle, kun repesin niin totaalisesti: D Sinä olet terapeutin potilas, jolla on todella pahat ongelmat, eikä näemmä eroon niistä edes pääse terapialla. Taas määrittelet ja pakotat ihmisiä mieleiseesi lokeroon, etkä osaa antaa heidän olla mitä ovat.

Sinä olet selvästi epävarma omasta homoudestasi ja pelkäät olevaso bi tai hetero, ai kauheeta! Ja siksi jokainen homo, joka puhuu naisista positiiviseen sävyyn on sinulle uhka. Helpontahan se on omassa nupissaan määrätä toinen lokeroon kuin rakastua heteroon: D Hae jo sitä ammattiapua, jota tarvit todella kipeästi ja lopeta täällä ruikuttaminen. Mene kuule itse sinne pehmustettuun huoneeseen.

En vaan voi hyväksyä heteroita jotka käyttävät homon henkilöllisyyttä tehdäkseen vain myyräntyötä oikeita homoja vastaan. Joihin itsekkin taidat kuulua, nimittäin se älähtää johon kalahtaa.

Sinä se sinne kuuluisit naisvihoinesi ja jatkuvana urputuksellasi: Sinunkaltaisesi sitä myyräntyötä tekevät, ei yksikään hetero homoa ala esittämään.

Jos tuon vakavissasi väität, olet typerämpi kuin olet aiemmin antanut ymmärtää ja se oli sentään paljon. En ole koskaan ollut muuta kuin oma itseni täysin avoimesti. Oikeasti lopeta jo tämä sama ulina, joka on kerran jo täällä kuultu ja silloin jo nolasit itsesi täydellisesti. Älä tee samaa uudelleen. No kyllähän niitä täälläkin näkee aina tuon tuosta sellaisia jotka tulevat muka jollain homo nimimerkillä jopa haukkumaan homoja.

Ja kaikesta päätellen sinunkin mittakaavassasi näyttää olevan vain 2 vaihtoehtoa, eli jos et ole koskaan pannut naista niin olet naisvihaaja. Hienosti yrität vääristellä sanomiani. On enemmänkin vaihtoehtoja, koska läheskään kaikki homot eivät vihaa naisia. Siksikö kun olet heterolta saanut pakit ja olet nyt kateellinen? Netti on netti, muista se ja oikea elämä on erikseen. Ei kukaan hetero elämässään ala esittämään homoa.

Sen luulisi järjen jo sanovan. En minä ole naisia missään roviolla polttamassa mutta olen vain hyvin kaukana heistä. Ja jos nyt ihan totta puhutaan niin kaikkein suurimpia naisvihaajia ovat oikeastaan junttiheterot. Esimerkiksi juuri heiltä kuulee hyvin usein siihen tyyliin että "akkojen hommia" "akka ei anna tehdä sitä ja tätä" "olisin tullut mutta kun akka ei päästä" "akka nalkuttaa joka asiasta". Niin tuohon ei voi oikeastaan muuta sanoa kuin sitä saa mitä tilaa.

Mitä pirua ne heterotkaan naisilla tekevät jos se kerran noin vaikeaa on se elämä naisten kanssa. Ja biseksuaaleille nainen on vain kotiapulainen tai korkeintaan lapsenteko kone, ja muut seksi hommat hoidetaan miesten kanssa vaimolta salaa.

Mutta homoseksuaalit eivät tarvitse naista mihinkään koska he sentään ymmärtävät sen että jokainen mies ymmärtää miestä enemmän kuin yksikään nainen. Mutta tässä ketjussa ongelma on juuri tuollaiset "isämaallisenhomon" kaltaiset pellet jotka yrittävät olla homoja ja heteroita yhtä aikaa. Koska ihminen on joko homo hetero tai biseksuaali mutta homo ja hetero ei voi olla yhtäaikaa. Minusta olet koko ajan. Miksi junttihetero olisi naisvihaaja? Nuo ovat aika vakiintuneita ilmaisuja, jotka eivät kielli naisvihasta vaan tietyn naisen käytöksestä.

Siinä on aika suuri ero. Eivätkä kaikki heterot todellakaan noin puhu. Pitäisikö sinusta kaikkiens olla homoja ja lesboja?

No huh huh, väitätkö oikeasti näin vakavalla naamalla? D Eli siis biseksualismia ei ole olemassa, on vain kaappihomoja, jotka tekevät lapsia naisten kanssa. Monenko biseksuaalin kanssa olet puhunut aiheesta? Ketjun ongelma on asennevammaiset homouttaan ylikorostavat yksilöt, mukaanlukien sinä. Kyllä olet yksi pahimpia misogynistejä, joita on tällä palstalla nähty. Suhtaudut naisiin kuin he olisivat kakkosluokan kansalaisia, nimittelelet heitä törkeästi ja yleistät omia asennevammaisia käsityksiäsi ja pelkojasi.

Naisesta olet sinä itsekin syntynyt, että hieman kunnioitusta! Olet pettynyt johonkin mieheen, mutta ei se oikeuta täällä törkesti nimittelemään ja haukkumaan toista sukupuolta! Nuo juttusi ovat muutenkin ihan bullshittiä.

Kyllä heterot ja bisset rakastavat ja nauttivat seksistä ihmisten kanssa, joiden kanssa ovat, ei sun tarvi nostaa homoja muiden yläpuolelle. Täällä palstalla räksytät paskaa, mutta ei sinusta ole miestä mennä sanomaan mielipiteitäsi face-to-face kellekään: Kyllä huomaa, ettei sulla ole mitään kokemusta aidosta välittämisestä, läheisyydestä, olet katkera ja kateellinen, eikä sulla ole edes mitään sosiaalisia taitoja lähestyä muita ihmisiä.

Sen vuoksi kyttäät muita ihmisiä ja heidän seksuaalista suuntautuneisuuttaan ja teet siitä numeron, vaikkei asia kuulu sulle pätkääkään. Aidon MIEHEN ei tarvitse lytätä muita, varsinkaan naisia, koska miehisyys ja miehekkyys on varmuutta, vakautta ja muista huolehtimista. Näistä sinä, inisevä raukkaparka, et tiedä mitään.

Jos olen syntynyt naisesta niin se ei velvoita minua kuolaamaan naisten perään vaan minulla on täysi oikeus elää omanlaistani elämää. Enkä menis noista heteroista ja bisseistäkään takuuseen. Koska heidän ideologiansa yleensä perustuvat pelkkiin stereotypiohin että kun on satoja vuosia eletty tietyllä tavalla niin samaan kaavaan pitää jatkaa. Joten heidän suhteilla ei ole monestikkaan mitään tekemistä rakkauden kanssa.

Ja sinä et tiedä yhtään mitään mitä olen kenellekkin sanonut kasvotusten tai jättänyt sanomatta, joten pidä suusi kiinni! Ja sinä se taidat varsinainen raukkaparka olla kun kielenkäyttösi on tuota tasoa! No kappas vaan kun länkytät muiden tavasta elää omaa elämäänsä.. Kukaan täällä ei viljele niin paljon stereotypioita kuin sinä. Äläkä tule muille urputtamaan rakkaudesta mitään, se kun on asia, josta sinä et tiedä mitään.

Vaikutat hyvin ahdasmieliseltä tosikolta.. Kuka sua on velvoittanut kuolaamaan naisten perään? Näköjään ahdasmielisyydessäsi löydät joka asiasta jotain seksuaalista tai kaksimielistä, kirjoittajahan peräänkuulutti kunnioitusta.. Lukekaa tästä viestiketjusta tämä viesti: Ehkä jopa tämän ketjun aikana ;P eikä hyvin todennäköisesti ketään uutta tule tilalle.

Ja sillä ei siis kuule vaikuttaisi olevan yhtään mitään tekemistä sun homouden tai isänmaallisuudenkaan kanssa, vaan pikemminkin sillä, millainen käytös sinulla on ja millainen ylipäänsä ihmisenä vaikutat olevan.

Jopa tämmöinen "vanha katkera homo" näkee, kenellä tässä on oikeasti paha mieli ja tarve haukkumiseen ja vattuiluun. Ihan vaan siksi, että neitimäiset homot inhottaa seksuaalisesti ja jotakuta oisi kuitenkin pantava ja on 10 vuotta siitä kuin viimeksi jotain tapahtui, eikä millään opi vispaamaan ranteitaan.

Ja samaan aikaan kaikki heteronoloiset homotuttavat hankkivat itselleen feminiinin poikakaverin Siis niinku kääk, eihän sitä voi ymmärtää kylän ainoa rehellinen maskuliinihomo daffyd eikä kylän ainoa isänmaallinen maskuliinihomo daffyd, kun valikoima ennestäänkin on pieni ja sitten taas joku miehekkään oloinen alkaa puhua että menisköhän Prideen tai jutteleekaan naisen kanssa tai ässä suhahtaa kerran tai ranne ei osoitakaan yläviistoon ja hänet täytyy välittömästi siirtää mappi öö: Miten nuo ihmiset voivatkaan olla noin ajattelemattomia ja suvaitsevia toisilleen ja jopa toiselle sukupuolelle!

Sinä voit olla isänmaallinen ihan vapaasti eikä sinun tarvitse osallistua mihinkään pride pippaloihin eikä olla mutenkaan mikään neitimäinen sateenkaari hihhuli. Mutta homoa sinusta ei saa tekemälläkään. Ei siksi ettet välitä noista edellä mainitsemistani jutuista vaan siksi että vehtaat naisten kanssa, se jo todistaa sen että ainakaan mikään homo et ole. Ja ne ovat 2 eri asiaa.

Ja kyllä homo voi olla ihan vapaasti joko kaapissa tai ulkona, kunhan ei ala elämään mitään kuissi elämää. Voi että miten vaikeaa elämäsi on, ei muuta voi sanoa. Jos hän kokee olevansa homo, on hän homo. Et sinä asiaa toisen puolesta voi päättää vaikka miten haluat sitä niin kovasti tehdä. Oikeasti lopeta jo katkera ulinasi.

Jos joku elää kulissielämää, onko se sinulta jotenkin pois? Onko sinulta pois, jos joku homo ei huutele homouttaan joka suuntaan ja tulee naisten kanssa toimeen?

Oikeasti hanki jo apua sekä elämä. Joo ja jos joku kokee olevansa joulupukki niin silloin hän on joulupukki. Jos joku elää kulissielämää niin on se ainakin sen verran pois että sellainen pilaa oikeiden homojenkin maineen.

Enkä minä sitä ole väittänytkään että homoudesta pitäis kuuluttaa koko maailmalle vaan riittää kunhan on rehellinen. Ja jos tässä joku apua tarvitsee niin se olet sinä. Minkä helvetin "oikeiden homojen maineen"? Jokaisella on luultavasti kuitenkin oikeus olla mitä on ja olla miten huvittaa.

Jos siinä jonkin toisen "maine" kärsii, niin kärsijän on parempi kysyä itseltään, miksi oma maine toisen olemisesta kärsii. Pitää olla aika alhainen itsetunto, jos toisten olemiset kolahtaa noin pahasti. Mulle ainakin yks hailee, jos jonkun pitää olla kulissisuhteessa. Itse sellainen elämänsä ja maineesa pilaa, se ei liity mitenkään minuun tai mun maineeseen.

Itse en alkaisi sellaisen kanssa millekkään, joka on varattu. Ja syyttää voin ainoastaan itseäni, jos joskus sellaiseen retkahdan. Mutta en alkais valittaan, että kaikkien homojen "maine" on pilalla, jos niin sattuisi käymään. Mutta mun homous ei ainakaan ole riippuvainen toisten tekemisistä, olemisista saati sukupuolesta.

Ainoastaan minä itse sanelen mikä mua kiinnostaa ja mitä haluan. Ja vietän aikani miten itse haluan ja kenen kanssa haluan. Ja ainoastaan minä itse luokittelen itseni miten haluan. Sen verran on itsetuntoa, että olen ja uskallan olla oma itseni. Toisin kuin ilmeisesti eräällä Kasvais jo aikuseksi tuokin! No minä tarkoitinkin sitä että kun suomessa haukutaan ja pilkataan homoja muutenkin aika paljon, niin sellaisten kaksilla rattailla ajavien pellejen touhut eivät ainakaan paranna ihmisten yleiskuvaa homoista.

Ja kaikesta päätellen sinä et ainakaan näyttäisi kuuluvan niihin, niin miksi sitten vaahtoat minulle? Eihän sinulla pitäisi olla mitään minua vastaan. Eikö sen vanha sananlaskukin kerro että se vain älähtää johon kalahtaa. No ny lähinnä naurattaa tuo sinun vaahtoaminen asiasta. Homoista nyt on tyhmillä ja sivistymättömillä se kuva anyway, ihan sama vaahtoatko sinä täällä aiheesta tai et. Mutta itse kuitenkin oot siinä sivussa haukkumassa homot vähemmän homoiksi, jos niillä on naisten kanssa jotain tekemistä keskenään, vaikka vaan ystävinä tai eivät jaa käsitystäsi tuosta jyrkästä käsityksestä seksuaalisuudesta.

Kaikkien pitäisi tiettyyn muottiin sun mielestä mahtua tai muuten ei voi olla sitä tai tätä Milloin sinä sen tajuat, ettei se ole sun päänvaivas mitä toiset on ja mitä he eivät ole?

Bisset eivät miellytä minuakaan, muttei minun tarvii jollekkin missiolle ja saarna linjalle sen vuoksi lähteä. Siinäpähän naiskennelkoot ihan rauhassa. Ei mun maine siinä mene yhtään miksikään. Katsos, kun minua ei vois vähempää kiinnostaa mitä mieltä joku minunkin homoudesta on, enkä liioin kanna huolta siitä mitä mieltä joku homoudesta on ylipäätään.

Toki itseänikin huvitti hänen kommenttinsa, että pitäisi aktiivisesti pyrkiä heteroksi. Ja sillekkin voin ihan hyvin nakata vitut ja jättää omaan arvoonsa. Kummasti teikä ottaa itseensä kaikki, mitä toiset ovat. Voit vaikuttaa vain omiin olemisiin, et toisten. Jostain syystä raukka kuvittelet tekeväsi homoille suurenkin palveluksen moisilla saarnoillasi.

Itse voit valita kenen kanssa olet ja mitä teet, mutta toisten puolesta et voi päättää! Kyllä siellä taas kävi kova älähdys. Noin epävarma olet omasta homoudesta, että on pakko koko ajan ylikorostaa sitä haukkumalla muita. Koko hommassa on kyse miten ihminen identiteettinsä kokee. Tiedetään, että ajatus pelottaa sinua ihan helvetisti, mutta yritä edes jotenkin sisäistää se pointti herneeseesi. Ja kuten yllä lukee, et voi toisten puolesta asioita päättää, vaikka niiiiin kamalasti haluat tehdäkin niin.

Ja koko ajanhan korostat omaa ylivertaista homouttasi täällä, eli teet varmasti sitä maailmalle. Homoista ja homoudesta ei tiiä kukaan, mutta toinen toistaan isompia juntteja taitaa olla koko ketju täys?

Haluan vain tehdä selväksi sen mikä ero on homo ja biseksualismillä. Ja kun se näyttää edelleen olevan joillakin täysin hukassa niin kertaan sen jälleen kerran.

Miten se sitten tuo miesten ja naisten osuus itse kenelläkin biseksuaalilla jakautuu riippuu yksilöstä. Ja jos joku on bisse niin olkoot minun puolesta kunhan ei kanna mitään homotitteliä. Nimittäin se joka yhdessä asiassa valehtelee niin valehtelee kaikessa muussakin.

Ja tuskin itsekkään haluat olla tekemisissä epärehellisten ihmisten kanssa. Tiedän kyllä mitä eroa on homolla ja bissellä. Mutta tuohon rehellisyyteen kommentoin tohtori Housen sanoilla: Jotkut vaan tekee sitä vähemmän kuin toiset.

Jotkut jäävät niistä kiinni, jotkut eivät. Ihminen on taipuvainen siihen. Minä en sitä uskokkaan ettetkö sinäkin olisi joskus jostakin asiasta valehdellut. Toki pettäjän kanssa en halua olla missään tekemisissä, mutta news flash Sitä ei vaan voi etukäteen tietää. Liialla epäilyllä ja kyyläilyllä vaan karkottaa jokaisen mahdollisuuden.

Se saamarin riski ihmisen vain pitää ottaa, jos meinaa jonku kanssa yhteiseloa viettää. Ja tuo ihme vinkuminen tosta homotittelistä jatkuu vain. Minä en moista "titteliä" kanna, vaikka homo olenkin.

Olen vain tavallinen mies, joka tykkää miehistä. Siihen saatana mitään titteleitä tarvita! Tiedän kyllä että elämässä ei pääse eteenpäin jos koko ajan pelkää vain pahinta, vaan kyllä elämässä täytyy riskejäkin ottaa. Ja on otettukkin mutta ihminen on sellainen että mitä useammasti joutuu pettymään niin sen varovaisemmaksi tulee.

Ja mitä tulee tuohon valehteluun niin on olemassa myös sellaiset kuin valkoiset valheet, ja ne ovat asia erikseen. Nimittäin jos tapaat vaikka jonkun miehen ja se on mielestäsi ruma, ja hän kysyy sinulta mielipedettäsi omasta ulkonäöstään.

Niin tuskin kerrot totuutta, tai ainakin itse päästäisin mielummin jonkun valkoisen valheen että "kyllä sinä ihan hyvän näköinen olet. Enkä nyt tarkoittanut sitä että täytyisi omiin käyntikortteihin kirjoittaa homoseksuaali tai yleensäkkään kuuluttaa sitä koko maailmalle.

Vaan sitä että jos laittaa johonkin seuranhaku palstalle profiilin niin se olisi täysin totuuden mukainen. Miksi edes pitäisi olla? Ajatus pelottaa sinua selvästi todella paljon. Juu pettynyt olet, kun ei hetero ollutkaan homo ja sitten on seurannut koko tämä säännöllinen avautuminen ja homouden ylikorostaminen täällä. Käyntikortteihinhan ehdottomasti pitää laittaa olen homo!

Samaten joka vaatekappaleeseen, jottei kukaan muuta luule ja pety: D Ei se noin mene, vaikka muuta luulis. Treffipalstoilla riittää feikkiprofiileja ihan kivasti, joista osa etsii viisumia, elättäjää tmv. Sellainen tämä netti on. Joo sitä totuudenmukaista voi vaatia, vaan harvemmin saa. Kun moni hakee vain sitä seksiä, niin sitä saadakseen liiankin moni on valmis valehtelemaan. Mutta valehdella voi niin monesta muustakin asiasta. Se epärehellisyys ei ainoastaan tarkoita sitä, että trollailee netissä ja laittelee epätotuuden mukaisia nettiprofiileja.

Mitä tuohon ulkonäön kertomiseen tulee, niin en kyllä sellasta rupee komiaksi sanomaan, joka ei sitä mielestäni ole. Useasti olen joutunut sanomaan, että "et oo sitä mitä haen" tai "et ihan oo minun tyyppiäni". Niitäkään valkoisia valheita tarvii ladella, jos kerran rehellinen on. Jos itse tietää mitä hakee ja mikä miellyttää, niin miksi pitäisi jotain sellaista kehua, joka ei ole sinne päinkään? Ja tosiaan pitää osata vihata kaikkia homoista poikkeavia, varsinkin naisia ja omata mahdollisimman ahtaan mielen.

Tollanen asian vatvominen täällä ei kovin tervettä ole. Vielä kerran muistutan, että voit vaikuttaa vain omiin ajatuksiin ja asenteisiin, et kenenkään muun No voihan sitä sanoa ulkonäöstä vaikka niinkin että "kyllä sinä ihan ihmisen näköinen olet" siinä ei ainakaan mitään valehtele.

Ja itse ainakin olen laittanut netti profiiliin selvät ikärajat, joten jokaiselle lukutaidon omaavalle on alusta asti selvää minkä ikäistä seuraa haen ja minkä ikäistä en. Toki nuorissakin on rumia ja reilusti ylipainoisia. Ja jos sellaisilta saan viestiä niin toki jutella voi heidänkin kanssa mutta mihinkään vakavempaan en ala. Mutta jos he itse alkavat ehdottelemaan vaikka tapaamista.

Niin on aika tylyä möläyttää suoraan että "en halua tulla sinua tapaamaan". Vaan aina löytyy joku viksu tekosyy kieltäytymiseen. Katsos kun asiat voi hoitaa sisä siististikkin. Enkä minä itsekkään kuuluta homouttani koko maailmalle, sen vuoksi koska yksikään hetero ei tee sillä tiedolla yhtään mitään. Jos jollekkin kerron homoudestani niin teen sen korkeintaan jollekkin toiselle homolle tai vähintäänkin bisselle josta itsekkin olen kiinnostunut.

Nehän saattavat koskea naiseen, eikös? Vaan oothan täällä jo pitemmän aikaan toitottanut, että kukaan kunnon homo tee sitä eikä tätä ja bi: Ja jotenkin on vaikea kuvitella sinut ja "asioiden siististi hoitamisen" samaan lausekkeeseen. Olet täällä siihen malliin vikissyt, että jotenkin voisi kuvitella, ettet hoida mitään siististi.

Sitten saattaa asiat hoitua "siististi", jos jätkä kerralla on valmis nielemään sinun katsomuksen seksuaalisuudesta ja muustakin. Eli etsinet sellasta, jonka saat kerralla nitistettyä tossusi alle. Kaippa sellaisiakin löytyy jostain Moni juttu vaan katkeaa siihen, kun sanon mitä itse haen. Itseäni kun ei kiinnosta alkaa kellekkään pennulle "daddyksi", saati sitte kenellekkään luuviululle vaan panoleluksi.

Mutta ainakin olen "rehellinen" sen suhteen, mitä haen ja haluan. Ja mitä tulee noihin profiileihin, niin voin sanoa, ettei niitä monikaan lue. Muutenhan en saisi kukkakepeiltä sitä huomioita ollenkaan, jos ne pirut osaisivat tai kehtaisivat lukea. Toki mä tiedän, että ne raukat nyt kuvittelevat saavansa kenet tahansa.

Mutta "kiimasena" jokainen vissiin on sitten tollo ja luulee itsestään liikoja. Mä kyllä uskallan olla tylykin, jos niin asia vaatii. Jos joku ei kiinnosta, niin ei kiinnosta Ja sinä viitsit sanoa itseäsi rehelliseksi ja kuitenkin sun tarvii löytää, joku siisti pois pääsy tilanteista. Rehellinen sanoisi suoraan, ettei kiinnosta. No en nyt ole missään vaiheessa sanonut etteikö bissetkään kelpaisi.

Joskin ensisijaisesti etsin ihan aitoja homoja. Mutta kuten tiedetään niin homoja on bisseihinkin verrattuna hyvin vähän, niin joskus on pakko laajentaa reviiriä että olisi jonain päivänä edes pienikin mahdollisuus saada seuraa. Vielä kerran en vihaa biseksuaaleja jotka ovat sitä rehellisesti, vaan vihaan biseksuaaleja jotka käyttävät homon titteliä.

Ja mitä tulee bissejen uskottomuuteen niin on ihan totta että bisseillä on enemmän uskottomuutta kuin homoilla koska ei osata päättää halutaanko olla miehen vai naisen kanssa, mutta ei kuitenkaan kaikki. Olen nimittäin joskus keskustellut tästä joidenkin bissejen kanssa ja he ovat ainakin sanoneet että eivät ole koskaan pettäneet kumppaniaan koska he eivät rakastu sukupuoleen vaan ihmiseen olipa hän sitten mies tai nainen.

Tiedän esimerkiksi qruiseristakin erään nuoren poikaparin jotka ovat olleet jo ainakin 5 vuotta kihloissa ja heistäkin toinen on homo ja toinen biseksuaali, ja olen onnellinen heidän puolestaan vaikka en heitä henklökohtaisesti tunnekkaan. Ja mitä tulee tuohon suoraan sanomiseen niin kysymys on siitä haluaako ihminen hankkia itselleen vihamiehiä. Oletko muuten koskaan kuullut sellaista sananlaskua kuin "niin metsä vastaa kuin sinne huudat"?

Nimittäin itse ainakin elän ihmisten kanssa joko sovussa tai sitten en ollenkaan, mutta sitä kolmatta vaihtoehtoa ei ole. Eli itse tulen poistamaan aina kaikki riidan haastajat elämästäni.

SEXSHOP TAMPERE KELTAINEN HOMO RUUSU HELSINKI

: Kyrpää homoseksuaaliseen äidille suomi 24 gay

ISOMEIS ESCORTS TAMPERE HOMOSEKSUAALISEEN Kauneimmat kalu tampere sex gay
LIVEPRIVATES SEKSISEURAA GAY PORISTA Thai hieronta seksiseuraa miehille homo
Kyrpää homoseksuaaliseen äidille suomi 24 gay Ikää on 45vuotta ja ja jokaikinen vuosi kyllä näkyy ja tuntuu kropassa. Agenda vie kuin litran mittaa. Onks teiän aivojen välissä liikaa ilmaa? Jokinhan on mennyt tiedotuksessa pieleen, kun ne kansakoulupohjaiset menevät torille öyhöttämään ihan minkä lipun alle vaan ja jokaisella isänmaallisella on oma vaihtoehtoblogi ja lukijaa ja nekin taitavat olla Ruotsista tai Norjasta. Onko siis isänmaallisuus itse asiassa pakotie junteille naisfobisille tosihomoille, joille sama asia olisi kauhistus, jos siitä puhuttaisiin äidinmaallisuutena? Tyhmät ja sinisilmäiset heterot voivat uskoa noita satujasi mutta älä luulekkaan että homoille menee läpi! Agenda on näköjään se, mikä teitä hihhuleita puhuttaa.
Homoseksuaaliseen salo sex free hd sex 29
Seksisivu tietokonehuolto gay kouvola 80

SEKSISEURA TURKU SEX VAASA GAY

Jotain läppää ne siitä heittää, mutta ei mua oo koskaan syrjitty tai hylätty kaveripiiristä tän homouden takia. En oo koskaan seurustellut vakavissaan, sellaisia yhdenyön juttuja on kyllä ollut aika paljon. Seuraa löytyy netistä ja välillä ihan hämmästyttää, kuinka paljon esim täällä ukkomiehet pettää vaimojaan nuorten jätkien kanssa. Se on tosi yleistä. Jos löytäis oikein hyvän tyypin, niin vois sen perässä muuttaa vaikka ihan kaupunkiin, ei täällä maalla oikein oo kunnolla töitä, harmi vaan kun perhe ja kaverit on kaikki täällä.

Sinun elämäsi tuntuu aika mukavalta, vaikutat rohkealta ja pystyvältä jätkältä. Missä päin suomea suunnilleen asut?

Meinaan kun itsekkin asun maalla. Olen junttihomo, äänestäni ja vaatteistani jne. Olen kuitenkin julkisesti kaikkien tiedossa homo joten olen vain juntti. On kuitenkin tyhmää että kaikki kuuluisat homot ovat stereotyyppisesti naismaisia ja vaatteiden perään hakeutuvia, olisi hyvä jos joku ihan tavallinen henkilö tulisi kaapista ulos ilman että alkaisi olla stereotyyppisesti.

Stereotyyppien takia ensimielikuva ystävilleni oli että alkaisin pian olemaan kimeä ääninen valkotukkainen naisten kanssa kaveeraava bimbo. Toivon siis että tulevaisuudessa ilmaistaisiin itseään joo, mutta että media ei ottaisi silmäteräkseen vain kaikkein räikeimpiä esimerkkejä.

Oon niin perushetero äijän rähjän oloinen , ettei ihmiset usko millään kun kerron että oon homo. No kun tekee raskasta ulkotyötä talvella pakkasessa ja viimassa, kesällä helteessä ja vesisateessa, niin onhan sitä melkoisen turjakkeen näköinen. En oo koskaan perustanut vaatteista ja ihonhoidosta, hiuksetkin on vaan sellainen pehko, joka on päässä kiinni.

Ikää on 45vuotta ja ja jokaikinen vuosi kyllä näkyy ja tuntuu kropassa. Vaikka en ole kummoisen näköinen, niin niissä homopiireissä joissa liikun, mua pidetään ihan mukavana äijänä. Oon aika huumorintajuinen, rempseä ja auttavainen jos joku tarvii jeesiä, esim muutossa tai pikku remonteissa.

Kummasti sitä seuraa löytyy myös vällyjen väliin, monesti nuoret pojat uskaltaa lähestyä kun oon aika mutkaton enkä vaadi kumppanilta täydellistä ulkonäköä ja huippuunsa treenattua vartaloa tai jotain mahtimitoissa olevaa kalua.

Miten niitä nyt vois vaatia, kun ei itellä oon mitään noista Oon huomannut että monilla nuorilla homoilla on hirveitä ulkonäköpaineita ja niille on jonkinlainen helpotus huomata että sitä voi olla vaikka tällainen menninkäinen ja silti pidetty ja hauskaa seuraa. Mikä on juntin määritelmä? Olla "perinteinen perusmies" tai olla juntti ovat mielestäni vähän eri asioita. Vain osa perusmiehistä on juntteja eivätkä juntit ole automaattisesti perusmiehiä.

Aineena nyt tais olla kuitenkin enemmän se, että onko sellaisia homomiehiä, joita ei erota perusheterosta: On kai niitä, mutta vähän. Joku pieni seikka habituksessa tai katseessa paljastaa useimmat. Eli mun silmissä ero ei tule niinkään harrastuksista, koulutuksesta, pukeutumisesta tai ammatista, vaan siitä kokonaisuudesta. Tosi harva homo on sellainen, että perusheteromääritelmä täyttyisi.

Toisaalta aika harva perusheteromieskään saa värisuoraa ihan kaikilla miehisisillä valinnoillaan. Monet, varsinkin korkeasti koulutetut heteromiehet tekee helposti niin "epämiehekkäitä" valintoja ja omaa sellaisia harrastuksia, että siinä on tavallisen "harmaan" homokulttuurista piittaamattoman homon vaikea kilpailla: Sitten meissä on sellaisia oman elämänsä suorittajia, jotka tekee uraansa niin täyspainoisesti etteivät oikein muuhun ehdi ja elävät jonkun mielestä muuten niin tavallista elämää kuin mahdollista, ja ovat siihen päälle mahdollisimman "tavallisen" oloisia ja railakkaasta homokulttuurista käsin katsottuna "tylsiä ihmisiä" ja sen ulkopuolella eläviä.

Heitä tai meitä ei vain oikein kohtaa missään, ellet sitten vaikkapa työssäsi. Sielläkin homoksi "muuttuu" vasta, kun parisuhdestatus on tiedossa, tai tulee kohdatuksi miehensä kanssa jossain. Mutta kyllä näistäkin useimmat jollain pienellä tavalla onnistuu olemaan kaikesta huolimatta liian homoja, ei ehkä se naismaisuus, mutta sitten esimerkiksi kulttuurimaku on "liian" korkea.

Heterot nimittäin käy oopperassa vain, jos vaimo pakottaa. D Vaan meikäläinen syö lihaa ja kasviksia kuuntelee metallii, hakkaa änärii ja käy salilla. Muutama ihminen on sanonu että "ei ois susta uskonu" mut joo, ei mun tarvii selitellä kenellekään mikä oon ja miks. Oon mitä oon ja ylpee. Mielestäni ne sateenkaarihihhulit ovat ihan saatanan rajottuneita ja kapeakatseisia juntteja.

Luulevat olevansa jotenkin kultturelleja, kun noudattavat jotain hipstermuotia, matkailevat ja käyvät Flow -festareilla tms. Suurin osa homoista on just sellasta geneeristä massaa, joiden ainoa erikoisuus on se, että tekevät kaiken perässä mitä sateenkaarihihhuliraamatussa käsketään.

SETA on käsilaukku-suvakkihuorien valtaama pervoyhdistys joka tyrkyttää homoseksuaalisuutta jopa 13 vuotiaille vuosittain bride-paraateissa!! Jaa, tuo ei nyt ollut vielä tarpeeksi juntin kuuloista, että olisi kiinnostavaa Harvemminpa olen nähnyt heteron jalassa pinkkejä maihinnoususaappaita, mutta sulla näkyy olevan Siltikään se ei ole junttia, vaan pelkkää lapsen vallanhimoista erikoisuudentavoittelua.

Joten, et ole juntti. Vaikka yrität kovasti kirjoitusvirheillä peitellä MV lehti on paljastanaut jo teistä totuuden! Sen uskon, että sulla on tummanpunainen skinhead ja korvista savu nousee, kun et vaan pärjää kommentoinnissa edes juntille, vaikka kuinka pohjamutia yrität kaivaa ja itseäsi peukuttaa: D Koska sulta vaan puuttuu just se ratkaiseva prosentti: Laitatko kuitenkin "totuuden" varmistamiseksi tarkemman linkin tuohon kin vitutusprosenttiin?

Mitä mä tiiän niin homoja on päätyypiltään ainakin kahdenlaisia, ns. Neitihomot tunnistaa jo kaukaa koska useimmat meikkaa ja ovat muutenkin naisellisia olemukseltaan.

Tavalliset homot eivät erotu ns. Useimmat tavalliset homot ovat itseasiassa biseksuaalisia. Itse kuulun viimeksi mainittuun ryhmään. Olen ollut 20 vuotta naimisissa naisen kanssa ja meillä on 2 yhteistä lasta. Joten asiani koskee vain aitoja homoja eikä mitään bissejä. Juu, kyl mä sen tajusin mitä tarkoitit. Halusin vain sanoo et sellaisia kuin junttihomoja ei oo olemassakaan, on vain neitihomoja ja kaikki muut on biseksuaalisia. Ei muakaan naiset kiinnosta vaikka oonkin naisen kanssa naimisissa.

En vaan oo uskaltanu sanoo et miehet kiihottaa enemmän. Seksi onnistuu kyl naisenkin kaa, mut se ei oon niin kovin kiihottavaa. No minä ainakin olen olemassa. Enkä todellakaan ole mikään neitihomo vaan hyvin kaukana siitä. Ja mitä sinuun tulee niin puhut ristiin. Joten naisetkin kiinnostaa vähinsä. Ja tuskin olisit pystynyt naisen kanssa makaamaan jos olisit oikea homo. Mutta sinähän kerroitkin olevasi vain biseksuaali joten sikäli siinä ei ole mitään ihmeellistä. Ööh no en tiiä mut, ite oon just tällein et kukaan ei osaa erottaa.

Vaik sit käytän yleensä aika tiukkoja "urheiluhousuja" ja muuteski salil koitan aina treenaa jalkoi ja persettä. Ykskään mun kavereista ei tiiä etoon homo. Kaikki tuntemasi "heterot" ajattelevat todennäköisesti ihan samalla tavalla, ettei se muka näy päälle päin Vaikka just sanot, että useilla heteroilla on aika sama Eli homoja ollaan, mutta ollaan "heteroita.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Täältä Itä-Suomesta katsottuna aloitus tuntuu hieman typerältä. Suurin osa homoista ei erotu täällä muusta porukasta millään tavalla! Itselläni ei ole koskaan ollut ongelmia hyväksyä homouttani eikä myöskään läheisilläni. Mutta ei minua myöskään haittaa jos joku on "naismainen" tms.

Sulle isämmaallinen tekisi ilmeisen hyvää käydä joskus maatalousnäyttelyssä nuolemassa isäntien hikisiä ja paskaisia kumisaappaita. Kun se taitaa olla sulle se juttu? Ehkä kävitkin tänä vuonna Farmarissa Seinäjoella? Pohojammaalla ku on palijon miehekkäitä ja aituja junttimiähiä, jotka eivät vallan piänestä rovosoiru. Kiva nähdä kuitenkin ketjussa ihan aidosti jalat maassa olevia tavallisia miehiä, tavallisine töineen ja harrastuksineen, ainoana erona, että vaan sattuvat tykkäämään miehistä.

Juntteja ei tässä ketjussa ole, paitsi tuo yksi isänmaallista esittävä. Eikun vaan enemmän metsään menee sun uhoilut, veltto ranne taipuu jo uhkaavasti ja kohta alkaa viattomien huiskiminen pehmoleijonamaskotilla: Isänmaallisuus kaltaisillesi kaappihomoille on selkeästi vain tekosyy mennä katsomaan hyvännäköisiä bodyjä salille tai pitää porukan kerho- ja saunailtoja, joissa himoat salaa sinua miehekkäämpiä heteronoloisia miehiä ja pyydät kainosti, jos joku ronski äijä armosta tai säälistä sylkäisisi saappaallesi, että saisit vapisten ja kiivaasti hengittäen ja silmät muljahdellen hinkata siihen lisää kiiltoa Nyt sun ajatus ikävästi katkeilee ja uho juuttuu sensuuriin, joten sen perusteella uskon sinun olevan Aidosti isäm maallinen, koska heille yleensä käy noin, kun heti aamusta aloittaa saarnaamisen muullakin kuin kaurapuuron voimalla, kuten mv-lukijaporukalla on tapana.

Ja kilon nosto penkistä? Jospa olet kiloinen narukätinen keskivartalopullukka ja jaksat puuskuttaen nostaa leveän ahterisi penkistä, niin eihän se kovin kummoinen saavutus ole. Koska kukaan itseään kunnioittava homo ei sekaannu naisiin.

Ja aloituksessa selvästi lukee "joita naiset ei kiinnosta pätkääkään", joten tämä viestiketju on tarkoitettu homoille eikä millekkään tuuliviiri bisseille. Joten opettele ensin lukemaan.

Ja juuri sinun kaltaisesi pellet pilaavat oikeiden homojen maineen. Katooos meidän kaikista kovin wannabe-homo palasi tutuilla lauluillaan areenalle. Eipä tullut sinua ikävä, voisit lopettaa jo tuon paskanjauhamisen ennenkuin edes pääset taas täyteen vauhtiin ja kierrosluku päässäsi nousee tuhanteen. Sellaista se on, kun menee heteroon ihastumaan ja on mielessään päättänyt tämän olevan homo. On näemmä loppuelämä pilalla: Lueppa ensin tuo lainaamani "isänmaalisenhomon" viesti ja tule sitten vasta aukomaan minulle päätä!

Aikamoinen mälli kurkku ja miesten nieliä on tuo isäm maallinen, kun enemmän pitää olla seksi kunppaneita kuin muutama sata. Ja siihen vielä naiset päälle! Varmaan on sulle siellä feispuukissa aiheuttanut tuplaproffiilisti ressiä kun on sitten niillä naisillaan elvistellyt, rehellinenhomo, vanhoja virsiäsi parin vuoden takaa muistellen Mutta junttia siitä ei saa, koska kaikista ilmeisistä isän, maan ja heteron puutteistaan huolimatta osaa kirjoittaa oikein "geneerisen flow-festarihipsterin.

Niin kuka sen tietää vaieksihan sitä ka kysymyksessä olisi sama tyyppi, todeksihan sitä ei tietenkään voi todistaa mutta kaikki on täysin mahdollista. Ärsyttää vain tuollaiset kaikenmaailman feikkihomot muka homoviittaa kannetaan vaikka ei oikeasti mitään homoja olla ja jotka häpäisevät koko homokulttuurin sekaantumalla naisiin.

Vaikka itsekkin olen paremminkin junttihomo ja isänmaallisuuttakin tunnustan, niin en todellakaan aio vajota niin alas että alkaisin sekaantumaan naisiin. Elikkä tuo niin sanottu "isänmaallinen" häpäisee sekä isänmaallisuuden että homoseksualismin. Onko siis isänmaallisuus itse asiassa pakotie junteille naisfobisille tosihomoille, joille sama asia olisi kauhistus, jos siitä puhuttaisiin äidinmaallisuutena?

Maineen pilaamisen suhteet teet kyllä todella esimerkillistä työtä: D Noin kovastiko sinun pitää todistella itsellesi olevasi homo? Ettet olisi kaappibi, kun joka paikassa korostat homouttasi ja vihaat naisia. Kannattaa hyväksyä ettei heterot sinusta kiinnostu, vaikka muuta olet päättänyt. Tämän ketjun viihdearvo on kyllä kohdillaan, saa todella nauraa. Tiedän kyllä tasan tarkkaan mikä olen toisin kuin eräät. Ja tiedän senkin että heterot eivät kiinnostu miehistä koska ovat syntyneet naisen sukupuoleen vaikka kantavatkin miehen elimiä.

Tähän sukupuoliasiaan kyllä nyt tarvittaisiin erään tunnetun filosofiES: Missähän arvon filosofi luuraa? Taas tämä sama jankuttaja täällä, ei saatana, että kyllästyttää tää sama paskanjauhanta. Kun kerran tiedät ja tunnet itsessi niin helvetin hyvin, niin jumalauta, pidä jo pääsi kiinni!!!!! Sun juttusi ovat ihan saatanan sairaita ja tota vitun naisvihaa on turha tuputtaa muille!!!!!!! Kukaan ei voi kestää tuollaista vaahtoajaa.

Rakastan äitiäni, siskojani, naispuolisia ystäviäni, kummitytärtäni. Ja tämä asia ei mitenkään vähennä homouttani! Tässä ei ole nyt kysymys mistään äideistä siskoista tai kummilapsista vaan tästä, "sen sijaan toisin kuin sateenkarihihhulit käskevät pyrin aktiivisesti kiinnostumaan naisista jotta minulla olisi enemmän varaa valita seksikumppaneiksi kuin muutama sata rannetta vispaavaa geneeristä flow-festarihipsteriä.

Ja jos et minua usko niin käy vaikka itse lukemassa tuon kyseisen pellen viesti. Se löytyy tästä viestiketjusta tuolla kyseisellä nimimerkillä ja päiväyksellä jos viitsit vähäkään selata!

No itse kyllä puhuit naisista, joihin heidätkin lasketaan. Onko tuo sinulta jotenkin pois? Eikö jokainen homo saa olla sellainen kuin haluaa? Koetko heidät kenties uhaksi? Miten kauan tällä kertaa ajattelit tätä samaa saarnaa veivata?

Ensinnäkään en ole vetänyt tähän sukulaisia mukaan. Kyllä minun puolesta jokainen homo saa olla sellainen kuin haluaa. Äänestää mitä puoluetta haluaa, kuunnella sellaista musiikkia kuin haluaa, tehdä sellaista työtä kuin haluaa, harrastaa sellaisia harrastuksia kuin haluaa, uskoa Jumalaan tai olla uskomatta, pukeutua niin kuin halua, asua kaupungissa tai maaseudulla, syödä sellaista ruokaa kuin haluaa, käyttää alkohoolia kohtuullisesti tai olla kokonaan käyttämättä ja polttaa tupakkaa tai olla polttamatta.

Kunhan kunnioittaa homokulttuuria eikä käytä väärää henkilöllisyyttä. Jälleen kerran, biseksuaali ei ole homo! Miksi sun pitää alkaa määritellä muista ihmisiä? Kuka tässä on käyttänyt väärää henkilöllisyyttä? Yritä nyt päästä eroon pakkomielteisestä vanhasta traumastasi, äläkä tuo sitä koko ajan tänne palstalle. Me emme ole terapeuttejasi!

Minusta tuntuu että minä olen tässä se terapeutti kun täällä näyttää joillakin menevän puurot ja vellit sekaisin. Ja jonkunhan täytyy aina vääryydet oikaista. No tuo kyseinen "isänmaallinenhomo" käyttää aivan selvästi väärää henkilöllisyyttä koska hän ei oikeasti mikään homo ole.

Nimittäin sellainen ei ole mikään homo joka kiinnostuu naisista vaan se on joko bisse tai hetero. Nyt lens kahvit näytölle, kun repesin niin totaalisesti: D Sinä olet terapeutin potilas, jolla on todella pahat ongelmat, eikä näemmä eroon niistä edes pääse terapialla. Taas määrittelet ja pakotat ihmisiä mieleiseesi lokeroon, etkä osaa antaa heidän olla mitä ovat. Sinä olet selvästi epävarma omasta homoudestasi ja pelkäät olevaso bi tai hetero, ai kauheeta! Ja siksi jokainen homo, joka puhuu naisista positiiviseen sävyyn on sinulle uhka.

Helpontahan se on omassa nupissaan määrätä toinen lokeroon kuin rakastua heteroon: D Hae jo sitä ammattiapua, jota tarvit todella kipeästi ja lopeta täällä ruikuttaminen.

Mene kuule itse sinne pehmustettuun huoneeseen. En vaan voi hyväksyä heteroita jotka käyttävät homon henkilöllisyyttä tehdäkseen vain myyräntyötä oikeita homoja vastaan.

Joihin itsekkin taidat kuulua, nimittäin se älähtää johon kalahtaa. Sinä se sinne kuuluisit naisvihoinesi ja jatkuvana urputuksellasi: Sinunkaltaisesi sitä myyräntyötä tekevät, ei yksikään hetero homoa ala esittämään. Jos tuon vakavissasi väität, olet typerämpi kuin olet aiemmin antanut ymmärtää ja se oli sentään paljon. En ole koskaan ollut muuta kuin oma itseni täysin avoimesti. Oikeasti lopeta jo tämä sama ulina, joka on kerran jo täällä kuultu ja silloin jo nolasit itsesi täydellisesti.

Älä tee samaa uudelleen. No kyllähän niitä täälläkin näkee aina tuon tuosta sellaisia jotka tulevat muka jollain homo nimimerkillä jopa haukkumaan homoja. Ja kaikesta päätellen sinunkin mittakaavassasi näyttää olevan vain 2 vaihtoehtoa, eli jos et ole koskaan pannut naista niin olet naisvihaaja. Hienosti yrität vääristellä sanomiani. On enemmänkin vaihtoehtoja, koska läheskään kaikki homot eivät vihaa naisia. Siksikö kun olet heterolta saanut pakit ja olet nyt kateellinen?

Netti on netti, muista se ja oikea elämä on erikseen. Ei kukaan hetero elämässään ala esittämään homoa. Sen luulisi järjen jo sanovan. En minä ole naisia missään roviolla polttamassa mutta olen vain hyvin kaukana heistä. Ja jos nyt ihan totta puhutaan niin kaikkein suurimpia naisvihaajia ovat oikeastaan junttiheterot. Esimerkiksi juuri heiltä kuulee hyvin usein siihen tyyliin että "akkojen hommia" "akka ei anna tehdä sitä ja tätä" "olisin tullut mutta kun akka ei päästä" "akka nalkuttaa joka asiasta".

Niin tuohon ei voi oikeastaan muuta sanoa kuin sitä saa mitä tilaa. Mitä pirua ne heterotkaan naisilla tekevät jos se kerran noin vaikeaa on se elämä naisten kanssa. Ja biseksuaaleille nainen on vain kotiapulainen tai korkeintaan lapsenteko kone, ja muut seksi hommat hoidetaan miesten kanssa vaimolta salaa.

Mutta homoseksuaalit eivät tarvitse naista mihinkään koska he sentään ymmärtävät sen että jokainen mies ymmärtää miestä enemmän kuin yksikään nainen. Mutta tässä ketjussa ongelma on juuri tuollaiset "isämaallisenhomon" kaltaiset pellet jotka yrittävät olla homoja ja heteroita yhtä aikaa. Koska ihminen on joko homo hetero tai biseksuaali mutta homo ja hetero ei voi olla yhtäaikaa.

Minusta olet koko ajan. Miksi junttihetero olisi naisvihaaja? Nuo ovat aika vakiintuneita ilmaisuja, jotka eivät kielli naisvihasta vaan tietyn naisen käytöksestä. Siinä on aika suuri ero. Eivätkä kaikki heterot todellakaan noin puhu. Pitäisikö sinusta kaikkiens olla homoja ja lesboja? No huh huh, väitätkö oikeasti näin vakavalla naamalla? D Eli siis biseksualismia ei ole olemassa, on vain kaappihomoja, jotka tekevät lapsia naisten kanssa.

Monenko biseksuaalin kanssa olet puhunut aiheesta? Ketjun ongelma on asennevammaiset homouttaan ylikorostavat yksilöt, mukaanlukien sinä. Kyllä olet yksi pahimpia misogynistejä, joita on tällä palstalla nähty. Suhtaudut naisiin kuin he olisivat kakkosluokan kansalaisia, nimittelelet heitä törkeästi ja yleistät omia asennevammaisia käsityksiäsi ja pelkojasi. Naisesta olet sinä itsekin syntynyt, että hieman kunnioitusta! Olet pettynyt johonkin mieheen, mutta ei se oikeuta täällä törkesti nimittelemään ja haukkumaan toista sukupuolta!

Nuo juttusi ovat muutenkin ihan bullshittiä. Kyllä heterot ja bisset rakastavat ja nauttivat seksistä ihmisten kanssa, joiden kanssa ovat, ei sun tarvi nostaa homoja muiden yläpuolelle. Täällä palstalla räksytät paskaa, mutta ei sinusta ole miestä mennä sanomaan mielipiteitäsi face-to-face kellekään: Kyllä huomaa, ettei sulla ole mitään kokemusta aidosta välittämisestä, läheisyydestä, olet katkera ja kateellinen, eikä sulla ole edes mitään sosiaalisia taitoja lähestyä muita ihmisiä.

Sen vuoksi kyttäät muita ihmisiä ja heidän seksuaalista suuntautuneisuuttaan ja teet siitä numeron, vaikkei asia kuulu sulle pätkääkään.

Aidon MIEHEN ei tarvitse lytätä muita, varsinkaan naisia, koska miehisyys ja miehekkyys on varmuutta, vakautta ja muista huolehtimista. Näistä sinä, inisevä raukkaparka, et tiedä mitään. Jos olen syntynyt naisesta niin se ei velvoita minua kuolaamaan naisten perään vaan minulla on täysi oikeus elää omanlaistani elämää. Enkä menis noista heteroista ja bisseistäkään takuuseen. Koska heidän ideologiansa yleensä perustuvat pelkkiin stereotypiohin että kun on satoja vuosia eletty tietyllä tavalla niin samaan kaavaan pitää jatkaa.

Joten heidän suhteilla ei ole monestikkaan mitään tekemistä rakkauden kanssa. Ja sinä et tiedä yhtään mitään mitä olen kenellekkin sanonut kasvotusten tai jättänyt sanomatta, joten pidä suusi kiinni! Ja sinä se taidat varsinainen raukkaparka olla kun kielenkäyttösi on tuota tasoa!

No kappas vaan kun länkytät muiden tavasta elää omaa elämäänsä.. Kukaan täällä ei viljele niin paljon stereotypioita kuin sinä. Äläkä tule muille urputtamaan rakkaudesta mitään, se kun on asia, josta sinä et tiedä mitään. Vaikutat hyvin ahdasmieliseltä tosikolta.. Kuka sua on velvoittanut kuolaamaan naisten perään? Näköjään ahdasmielisyydessäsi löydät joka asiasta jotain seksuaalista tai kaksimielistä, kirjoittajahan peräänkuulutti kunnioitusta..

Lukekaa tästä viestiketjusta tämä viesti: Ehkä jopa tämän ketjun aikana ;P eikä hyvin todennäköisesti ketään uutta tule tilalle. Ja sillä ei siis kuule vaikuttaisi olevan yhtään mitään tekemistä sun homouden tai isänmaallisuudenkaan kanssa, vaan pikemminkin sillä, millainen käytös sinulla on ja millainen ylipäänsä ihmisenä vaikutat olevan.

Jopa tämmöinen "vanha katkera homo" näkee, kenellä tässä on oikeasti paha mieli ja tarve haukkumiseen ja vattuiluun.

Ihan vaan siksi, että neitimäiset homot inhottaa seksuaalisesti ja jotakuta oisi kuitenkin pantava ja on 10 vuotta siitä kuin viimeksi jotain tapahtui, eikä millään opi vispaamaan ranteitaan. Ja samaan aikaan kaikki heteronoloiset homotuttavat hankkivat itselleen feminiinin poikakaverin Siis niinku kääk, eihän sitä voi ymmärtää kylän ainoa rehellinen maskuliinihomo daffyd eikä kylän ainoa isänmaallinen maskuliinihomo daffyd, kun valikoima ennestäänkin on pieni ja sitten taas joku miehekkään oloinen alkaa puhua että menisköhän Prideen tai jutteleekaan naisen kanssa tai ässä suhahtaa kerran tai ranne ei osoitakaan yläviistoon ja hänet täytyy välittömästi siirtää mappi öö: Miten nuo ihmiset voivatkaan olla noin ajattelemattomia ja suvaitsevia toisilleen ja jopa toiselle sukupuolelle!

Sinä voit olla isänmaallinen ihan vapaasti eikä sinun tarvitse osallistua mihinkään pride pippaloihin eikä olla mutenkaan mikään neitimäinen sateenkaari hihhuli. Mutta homoa sinusta ei saa tekemälläkään. Ei siksi ettet välitä noista edellä mainitsemistani jutuista vaan siksi että vehtaat naisten kanssa, se jo todistaa sen että ainakaan mikään homo et ole. Ja ne ovat 2 eri asiaa. Ja kyllä homo voi olla ihan vapaasti joko kaapissa tai ulkona, kunhan ei ala elämään mitään kuissi elämää.

Voi että miten vaikeaa elämäsi on, ei muuta voi sanoa. Jos hän kokee olevansa homo, on hän homo. Et sinä asiaa toisen puolesta voi päättää vaikka miten haluat sitä niin kovasti tehdä. Oikeasti lopeta jo katkera ulinasi. Jos joku elää kulissielämää, onko se sinulta jotenkin pois? Onko sinulta pois, jos joku homo ei huutele homouttaan joka suuntaan ja tulee naisten kanssa toimeen?

Oikeasti hanki jo apua sekä elämä. Joo ja jos joku kokee olevansa joulupukki niin silloin hän on joulupukki. Jos joku elää kulissielämää niin on se ainakin sen verran pois että sellainen pilaa oikeiden homojenkin maineen. Enkä minä sitä ole väittänytkään että homoudesta pitäis kuuluttaa koko maailmalle vaan riittää kunhan on rehellinen. Ja jos tässä joku apua tarvitsee niin se olet sinä. Minkä helvetin "oikeiden homojen maineen"?

Jokaisella on luultavasti kuitenkin oikeus olla mitä on ja olla miten huvittaa. Hei olen 13 vuotias poika keravalta ja huomasin vasta pari kuukautta siiten olevani homo. Ennen pidin itseäni heterona mutta huomasinkin olevani kiinnostunut pojista kun katselin tv sarja gleetä ja ajattelin että ompa tuo Kurt chris colfer söpö.

Vasta hetken päästä tajusin että pidin häntä oikeasti hyvän näköisenä. Mietiskelin asiaa monta viikkoa ja tajusin olevani homo. Olen se jo itselleni myöntänyt ja pidän itseäni homona. En ole asiasta kertonut kenellekkään ja kerron vasta aikaisintaan kun olen lukiossa.

Ylä-asteella jos joku saisi tietää niin elämästäni tulisi täyttä helvettiä. Olen ihastunut yhteen poikaan meidän koulussa. Hän on saman ikäinen kuin minä mutta en tunne häntä lainkaan. Luulisin että hänkin on homo. Hän käyttään niin tyylikkäitä vaatteita ja kulkee aina tyttöjen kanssa ja on itsekkin hieman tyttömäinen. Se ei tietenkään tee ihmisestä homoa mutta mä vaan luulen niin että hän on. Oisin kiinnostunu että onko keravalla ketään muita mun ikäsiä homoja.

Jos on niin toivon että vastaat tähän viestiin. Olen 13v homo keravalta riittää. Saisin siitä voimaa jatkaa eteenpäin kun tietää että ei ole ainoa.

On hieman ahdistavaa kun porukka heittää homoläppää kokoajan, vaikka naurankin välillä niille. Kaikista törkeimmistä asioista tulee hieman paha olo esim "ravintoketjussa on ylimpänä ihmiset sitten eläimet ja sitten homot" höhöö olipa hauskaa Vaikka tämä ei olisi juuri se oikea keskustelupalsta ikäiselleni niin olen huomannut että täällä liikkuu paljon ikäistäni porukkaa. Anteeksi kirjoitus virheistä kirjoitin kosketus näytöllä. Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin.

Kik turvallisuus Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa. Ihanan suoraviivaista ajattelua, kuten tuohon ikään kuuluukin. Vähättelemättä tuntemuksiasi Chrisiä kohtaan, mitkä johtopäätökset seksuaalisuudestasi siitä vedätkään! Tunteesi ovat varmasti aitoja, sillä olethan ne itse kokenut.

Sitä en siis kiistä. En näe kuitenkaan, miksei heterokin voisi pitää toista hyvännäköisenä. Sinulla on vielä aikaa tutkia seksuaalisuuttasi, oli se sitten hetero-,bi- tai homoseksuaalisuus. Ihmeellistä ihmisten lokerointia kirjoittaneen mielestä, ihmiseen itsessään kun itse ihastun. Varmasti ikäistäsi sateenkaarikansaa löytyy Keravalta, kuin muualtakin. Ikäisesi sellaiset tuppaavat olemaan Yläaste ja murrosikä kun ei mikään maailman helpoin paikka ole tuoda julki juuri löytämäänsä seksuaalisuuttaan.

Tuo kaapissa elämisen vaihe on surullista, mutta kai se on läpi käytävä Heti kun olet kuitenkin valmis tulemaan ulos, niin pysy itsevarmana.

Olet siten paljon hyväksyttävämmämpi ennakkoluuloisessa maailmassamme. Itsevarmuuteen myös viehättyy paremmin kuin epävarmuuteen. Mutta mitä tähän yläasteen ihastukseesi tulee, niin suosittelen, että menet ihan rohkeasti juttelemaan vaikka välitunnilla.

Ei tarvitse heti pamauttaa mitään elämää suurempaa mysteeriä. Vielä parempi jos ootte samalla luokalla. Et todellakaan ole ainoa homo keravalla, tilastollisesti n. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Voi, et usko kuinka hyvältä tyypiltä vaikutat! Mun tarina alkoi vähän toisin. Olen kotoisin sanotaanko että junttilasta. Täällä ihmiset eivät tosiaan ymmärrä Homoja tai muitakaan "epämääräisiä". Itse huomasin olevani homo joskus ala-asteella vaikka en myöntänyt sitä itselleni. Vanhempien silmissä olen epäonnistunut tässä en jaksa selittää miksi. Kolmannella luokalla huomasin mun yhden hyvän kaverin. Oltiin tosi tamanlaisia ja melkein parhaita kavereita. Sitten mietin sitä ja kuinka pitäisin sitä kädessä tai suudeltais sitten kun ollaan isompia.

Itse kauhistuin koska olen oppinut että "vääränlaiset ajatukset ovat syntiä". Tulin surulliseksi koska en voinut enkä halunnut olla se mikä olin. Syytin mun kaveria mun omasta huonosta olosta. Sen jälkeen ei oltu kavereita. Valitettavasti se ei myöskään jäänyt siihen. Olin ikäisekseni aika ovela ja joissain määrin julma. Tein hänen elämästä helvettiä ja kaikki sen takia että pidin hänestä. Nyt kun olen menossa kahdeksannelle, mietin, mitä olisin voinut tehdä.

Nyt tuo sama ystävä itkee lähes päivittäin, käy kuraattorilla ja psykologilla kerran viikosssa ja elää ilman ystäviä. Miten kaikki olisi voinut olla paremmin ilman mua. Vaikutat tosi kivalta tyypiltä, heh. Ja älä huoli, usein lukiossa ihmiset sitten tulevat sieltä kaapista jos sitten murrosiän jälkeen tuntevat tälläisiä "tuntemuksia".

Hyvää kesää toivottaa tomokomo. Uusimaa its best Olen Hyvin Iloinen Siitä Että Et Välitä mitää muut Sanoo susta tai on mieltä antaa se mennä korvien läpi aina itseläkin ollut sama tapaa ja Homohan olin jo ennen 12v Ei Äippä Kyl vielkän tiedä sitä vaikka olen jo 17 Enkä kyllä itseasissa uskalla kertoakkan tulisi viel kirvestä päähän: Seksuaalisuutesi voi muuttua vielä, kun ikää tulee lisää.

HOMO SEKSI OPETUSVIDEO SEX TURKU